ایولا بابا دمت گرم تو چه فعال هستی فکر نمکیردم به این زودی ها به این درخواستم جواب داده بشه
حتما هم دان میکنم هم میخونم
ممنون![]()
ایولا بابا دمت گرم تو چه فعال هستی فکر نمکیردم به این زودی ها به این درخواستم جواب داده بشه
حتما هم دان میکنم هم میخونم
ممنون![]()
با تشکر از توصیه شما دوست عزیز
در مورد آپگرید کردن ابزارها:
آبپاش و و بیل (شخم زن) خیلی زود 400% میشه!
چون هر روز محصولات آب داده میشن!!
از طرف دیگه (با فرض اینکه شما سیو دیگه ای ندارین و از (Exchange Animal) استفاده نمیکنین) یکی از منابع درامد اصلیتون تو روزای اول بازی سکه های 10G هست که تو معدن موجوده و وقتی پیدا شد خود به خود میره تو کوله پشتی!من که روزی بین 1000G تا 2000G بسته به تعداد توت فرنگیام اینجوری پول کسب میکردم!
پس بیل هم به سادگی 400% میشه!
اما در مورد داس ، تبر و چکش:
داس:با از بین بردن علفهای هرز و محصولات دارای رشد مجدد (آخر هر فصل) درصد داس رو افزایش بدین!محوطه بزرگی رو چمن بکارین،وقتی رشد کردن بچینین تا درصد داس بره بالا!
تبر:وقتی 300% شد با سنگ طلایی ببرین و آپگریدش کنین.با همین 300% هم میشه تنه های درخت رو شکست!
چکش:وقتی 200% شد با سنگ نقره ای آپگریدش کنین.در نتیجه سنگ (Stone) شکسته میشه ولی (Rock) نه!!باید درصد بالاتر باشه!
نیازی نیست تمام صفحات و بگردی دونه دونه!!
ابتدای تاپیکها یه کادری هست که نوشته (جستجو در این تاپیک).
اونو بزن، بعد تو کادری که میاد کلمه (گلخونه) رو بزن،
هر تاپیکی در مورد گلخونه باشه واست میاره!
یه راهنمایی کوچولو:
اگه تو بازی دیدی که فرداش قراره توفان بشه و از طرف دیگه اگه محصولات گلخونه رو آب بدی فردا(روزی که توفان میشه) قابل برداشت میشن، در نتیجه آب نده!گلخونت تخریب نمیشه!!
من تو سیو قبلیم با Elli (پرستار) ازدواج کردم!
در مورد کمک کردن همسر و بچه تو لوحه خانه نوشته که میتونین تو کارای مزرعه کمک بگیرین ازشون، ولی فک نکنم بشه!لااقل زنتون کمک نمیکنه!
در مورد بچه، لوحه خانه نوشته که بعد از اینکه بزرگ شد میتونین کمک بگیرین ازش،ولی اینم احتمالش کمه!
و تو این بازی فقط کوتوله ها به شما تو کارای مزرعه کمک میکنن ، که هر چقد تعداد قلبشون بیشتر باشه سرعت کار کردنشون بالا میره!
اون موقعی که دختر مو صورتی زنم بود
حدود ساعت 2 باهاش صحبت می کردم می گفت کار برام خوب نیست من ضعیفم یه همچین چیزایی!
زمانی هم که کارن(دختره که موش طلایه) با ریک (برادر زنم) ازدواج کرده بود یه ساعتی از خونه بیرون می اومد بالا پایین می رفت وقتی هم که باهاش صحبت می کردم می گفت
باید تو کارا به ریک کمک کنم یه همچین چیزایی!
به خاطر همین شک کردم گفت شاید کمک کنن!
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
راستی یه سوال از عزیزان دارم
وسیله ی هست که بشه سیوی که تو مموری PS1 رو تبدیل کرد یه طوری ریخت تو کامپیوتر تو این بازی استفاده کنیم؟
آخه سیو مزرعه دارم رو هنوز تو مموری دارم 5 سال می گزره اما هنوز مموری رو دارم قایمش دادم!
دوستان راهی هست که بشه صدای بازی رو قطع کرد یا بشه کم و زیاد کرد من هرچی گشتم هیچی راجع به صدا پیدا نکردم اگه راهی داره ممنون میشم بگید![]()
خوب صدای کامپیوترت رو کم
تو بازی فکر نکنم باشه !![]()
میدونم میشه صدای کامپیوتر رو کم کنم
نه من میخوام موزیک بزارم برم توی بازی ولی چون خود بازی هم یه موزیک خاصی داره میخوام صدای بازی رو فقط قطع کنم ولی هرچی گشتم چیزی که مربوط به صدای بازی باشه پیدا نکردم![]()
نه عزیزم نمیشه
البته شاید بشه از طریق کتابخونه یه کارایی کرد چون تنضیمات بازی از طریق کتاب خونه که توی خونتون هست انجام میشه
البته دقیق یادم نیست
دوست عزيز با چي بازي مي كنيد؟میدونم میشه صدای کامپیوتر رو کم کنم
نه من میخوام موزیک بزارم برم توی بازی ولی چون خود بازی هم یه موزیک خاصی داره میخوام صدای بازی رو فقط قطع کنم ولی هرچی گشتم چیزی که مربوط به صدای بازی باشه پیدا نکردم![]()
اگه با مبدل بازي مي كنيد بريد داخل قسمت Config Sound و تيك گزينه اول رو برداريد...
در ضمن كسي راه مراقبت از گلخونه رو بلده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)