بین 90 تا 110 متغیره
بین 90 تا 110 متغیره
من امروز دو تا عطر از برند مارلی شایگا(اگه درست گفته باشم) تست کردم به نظرم چیزای تاپی نبودن با توجه به قیمت.. شایدم من مشکل پسندم.. طلایی و سبزش بود.
به نظر من هم با اون قیمت فضایی نمیارزن
آقا جواب ما رو هم ندادید
لطفا یه مردونه رو تو این مایه ها معرفی کنید.قیمت حدود صد باشه خوبه. از همه چیز مهمتر برام اینان به ترتیب:
1- تازگی و فرش
2-پر بو
3- خنک
4-شیرین
خییییییییییلیییییییی ممنووووووووووووووون.
به نظر شما خوشبو ترین ادکلن خنک یا معتدل با پخش و ماندگاری بالا با قیمت حدود 100 که تو بازار گیر میاد چیهههههه؟؟؟؟؟؟؟/![]()
تقلبی هم داره فرید جان؟
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
شوپارد نوبل وتیور رو تست کن
ممنون بابت راهنماییت قیمتش چنده و بوش چه جوریه؟
بسیار زیاد!!!!!!! حتی بیشتر از اصلش
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
ببخشید دوست عزیز ولی معیاراتون با هم نمیخونه
مثلا:
فرش و شیرین
پر بو و خنک
چون معمولا ادکلنهای فرش رگه هایی از ترشی و سبزی دارند
بو های خنک هم پربو نیستند(البته اگر منظورتون رو از پربو درست فهمیده باشم)
فدات شم اینارو من به ترتیب اولویت گفتم یعنی اینکه مثلا مهمتر از همه اینه که تازه و با پخش بالا باشه حالا اگه همه اینارو نداشت دیگه مهم نیست آقا اصلا کمشون می کنم 1-خنک و فرش وحتی الامکان پخش زیاد. بازم ممنون
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
فدات شم اینارو من به ترتیب اولویت گفتم یعنی اینکه مثلا مهمتر از همه اینه که تازه و با پخش بالا باشه حالا اگه همه اینارو نداشت دیگه مهم نیست آقا اصلا کمشون می کنم 1-خنک و فرش وحتی الامکان پخش زیاد. بازم ممنون
خواهش میکنم این چه حرفیه
شما اینا رو تست کن
ورساچه فرش
بیگ پانی شمار 1 و 3
212 ایس
باربری د بیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)