نه خیر اکثر فوق لیسانس ها تازگی ها ستوان 3 میگیرن
همونطور که دوستمون گفتند درجه یه چیز مفت هست خصوصا تو ناجا
نه خیر اکثر فوق لیسانس ها تازگی ها ستوان 3 میگیرن
همونطور که دوستمون گفتند درجه یه چیز مفت هست خصوصا تو ناجا
سلام.
تا اونجایی که می دونم تو ارتش می خوان به لیسانسه ها استواری بدن بر حسب نمره.
بعدش هم شما فکر می کنین این درجه ها به چه دردی می خوره؟
به شما همین الان اگر هر درجه ای هم بدن ولی وظیفه باشین و اون نوار کنار شلوار رو هم داشته باشید باید هر روز صبح که میان پادگان و بر می گردید باید توسط دژبان خوب تحقیر (به قول خودشون بازدید ) بشید ، از هیچ سهمیه خوراک و امتیازی برخوردار نباشید ، توی صبحگاهها اجبارا کلی حرف مفت بشنوید، از یه ستوان 3 کادری برای یه مرخصی منت بکشید ، و دور گوشی و... رو هم خط بکشید و با پول خودت و کلی استرس صبحها بیای و تاخیر بخوری و اضافه خدمت بخوری و موهاتون رو هر روز مثل یه سرباز صفر متر بزنن تا بیشتر از اندازه مجاز نباشه و بدون لباس نظامی هم اجازه ورود و خروج نداشته باشید.
..حالا شمای وظیفه می خواهید درجه سرتیپی بچسبونید یا گروهبان دومی.
البته اینا برای وظیفه هست ها ، وگرنه شما کادری باش با سطح تحصیلات دوم دبستان و گروهبان دومی می تونی :
1- هر وقت دلت خواست بیای و بری
2- با هر سر و وضعی که می خواهی مثل مو و لباس بیای و کسی کاری به کارت نداشته باشه.
3- با خودت هر چی که دوست داری بیاری و بدون بازرسی از دژبانی رد بشی : موبایل و کیف و زن و بچه و لب تاب وشهاب3 و...
4-هر جور دلت خواست کار کنی و کارات رو به وظیفه های افسر که حداقل 20 سال از تو بیشتر درس خوندن واگذار کنی و بشینی دستور بدی و چایی بخوری و با موبایل فک بزنی و ساعت 8 بیای و 11 مرخصی ساعتی مفت بگیری و بری.
5-هر بخور بخوری که بود رو با کله توش شرکت کنی و حقوق بگیری و خونه مفتی بشینی و سرویس مجانی بیارتت و...،فقط به خاطر اینکه کادری هستی.
بعد میگن ارتش بده
شما وظیفه هم دلت خوش باشه که ستاره و درجه داری.
Last edited by S126; 05-12-2011 at 14:46.
فوق لیسانس تو ارتش هنوز ستوان2 و لیسانسا ستوان 3 هستن.
متاسفانه فقط نیروی انتظامی هست که فله ای درجه میده و یکی رو استوار و دوتا رو ستوان3 میده.
در ضمن دوستان این خبر تنزیل درجه از ستوان3 به استوار رو از کجا شنیده اید؟
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
دوست عزیز من با 90% حرفت موافقم و واقعا این درجه ها همش الکیه و حتی بعضی وقتا بچه ها میگن اگر ما اینا رو بکنیم هیچ فرقی به حالمون نمیکنه.
اما در مورد گروهبان ها و استوارها بنده به شخصه به بهشون اجازه نمیدم بهم دستور بدن و بیشتر مسالمت امیز کارا رو با هم انجام میدیم و خودشون هم فهمیدن.یکی دو بار کار به من محول کردند و من با نق و نوق و چپ چپ نگاه کردن منظورمو رسوندم و دیگه ازم چیزی نمیخوان.![]()
سلام
میخوام بدونم که این قاتون کف پا واسه معافیت هنوز هم هست؟
اگه هست؛ تا چه حد باید صاف باشه؟
نه دوست عزیز اینطورم که میگی نیست (لا اقل تو ارتش که نیست)
اگه درجه رو دوشت باشه(یعنی افسر باشی تعداد ستاره هات مهم نیس) بازرسی نمیشی چون فقط افسر دژبانی میتونه بازرسیت کنه و هیچ موقع افسر دژبانی رو واسه بازرسی قرار نمیدن
و موهاتو صفر نمیزنن
میتونی خونه بگیری شب اونجا تو اسایشگاه نخوابی
روزای تعطیل توهم تعطیلی مگر اینکه نگهبان باشی(10 20 روز یکبار اونم افسر اشپزخانه)
همه رو اشخور سرکار و.... صدا میزنن تورو مهندس (حتی اگه لیسانس کتابداری باشی)
واسه 2 3 ساعت بیرون رفتن التماس نمیکنی چون برگت هر روز ساعت 3 امضا شده
و از همه مهمتر پست نمیدی
ولی اگه غیر از این(حتی اگه فوق دیپلم باشی یعنی گروهبان یکم باشی) باشی عین سرباز صفر باهات رفتار میکنن
بازرسیت میکنن به موهات گیر میدن با سرباز صفر میخوابی فراوان پست میدی و......
سلام بچه ها.
یه سوالی اومد تو ذهنم!
ظاهراً اولین باره که لیسانس ها رو میفرستن 03 عجبشیر! یه سوالی که هست اینه که،اینا که تا الان با دیپلم و گاهاً فوق دیپلم ها و بقیه هم که زیر دیپلم ها سروکار داشتن، به نظرتون آداب برخورد با لیسانس ها رو بلدن یه نه؟یعنی ممکنه با لیسانس ها هم مثل دیپلم ها و.. رفتار کنن؟؟آخه نه اینکه اولین بارشون هست لیسانس میبینن...!!!![]()
سلام.
جناب شما این خبر رو از کی شنیدید؟
زمانی که شما تو عجب شیر دوران آموزشی رو میگذروندید،لیسانسی رو هم اونجا میدید؟در نهایت به لیسانسا چه درجه ای دادند؟
سلام دوستان
من یه 4 ماهی رفتم سربازی و دانشگاه قبول شدم برگشتم.تو پادگان مرکزی (داخل شهر) شاهرو لشکر تکاور بودم و خلاصه ارتش
خدمت گلتون عرض کنم چند ماه دیگم باید دانشگاه خدا بخواد لیسانس رو تموم می کنم و باید برم.حالا سوال ایناست:
1- آیا باز برمی گردم باز همون شاهرود ادامه خدمت می دم؟
2- نمی شه یه طور خودمون بندازم اینجا تو شهرخودمون خدمت کنم؟(شرایط انتقالی رو ندارم ولی می گم نمی شه امریه ای یا یه طور خودمو بندازم شهر خودمون)
3- یه 5 سالی بسیجی فعال! هستیم و حکم شورا و کلاس مقدماتی 1و 2 و خلاصه اینارو داریمحالا برای کسر خدمت باید کی اقدام کنم؟
4- دوستان نمی شه اینجا خودمو یه طور بندازم سپاه؟(می گن سپاه اونایی که مقدماتی 1 و 2 رو دارن بعد این که برگ سبزت اومد بری بگی جذبت می کنه!)
4- میگم موبایلمو می شه ببرم ازش اونجا استفاده کنم.آخه ضروریه؟(رشته کامپیوترم !)![]()
سلام.منم اعزام اول دی عحب شیر هستم.
شما می دونید چرا لیسانسا رو به عجب شیر اعزام کردند؟
از یکی شنیدم که میخوان درجه استواری به ما بدن،به خاطر همین هم مارو به عحب شیر فرستادند.شما در این مورد چیزی نشنیدید؟
دوست عزیز عجب جایی خدمت میکنی.ادرس بده ما هم بیایم اونجا.
منم تو ارتش افسرم.بیشت موقع ها میگردنمون.ولی نه زیاد.بعضی وقتا هم نمیگردنمون.
تو هیچ پادگانی افسر موهاشو با 0 نمیزنه.
تو پادگان ما به احدی اجازه گرفتن خانه نمیدهند(تیپ دریایی بندر)
ما کارت تردد داریم و نیاز به امضا نداریم(تنها مزیت)
------------
ولی شاید هنوز نچشیدی یه استوار بیاد بهت زور بگه و بهت بگه این کارا رو بکن.سرویس و حماممون با سربازا یکیه.فقط سلفمون جدا هست.اونم قبلا یکی بود.
خیلی جاها هستن مثل سیخ دارنگون شیراز(نزاجا)ملاج افسر رو برمیدارن.پس همه جای ارتش رو نمیشه گفت یه جوره.
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
به سلامتی.
1-من هم مثل شما بودم.قبلا تهران بودم و بعد از دوره لیسانس افتادم بندرعباس.دیگه قوانین عوض شده و ممکنه هر جایی بیوفتی.
2-باید پارتی داشته باشی در حد امیر
3-امریه هم شاملت نمیشه مگر با پارتی-برای کسر خدمت هم وقتی رفتی توی پادگان جدید برو از نیروی انسانی نامه اشتغال به خدمت بگیر و از انجا هم سریعا کارای کسر خدمت(ارسال نامه از پایگاه به حوزه و از انجا به سپاه و ..)رو انجام بدهو ..
4-این حرفتون دیگه خیلی رویایی بود.این یه پارتی میخواد در حد سرتیپ.
5-وقتی رفتی اونجا خودت یاد میگیری چطور موبایل ببری داخل.
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
اولین دوره نیست.قبل از شما هم لیسانس گرفته.
دیگه به هر حال باید ساخت.ولی شاید از شانس شما فرماندهاتون خوب باشن.توکل بر خدا.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)