تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 827 اولاول ... 97497547587593594595596597598599600601607647697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عطا سلام
    هفته دیگه میخواه یک هارد 4 ترا بگیریم
    به نظرتون الان بهترین 4 ترابایت که سرعت مناسبی هم داشته باشه
    و امتحانش رو هم پس داده باشه کدوم ها هستن
    سلام .
    اگر سرعت برای شما مهم هست پس در خرید هاردهای اکسترنال سیگیت شک نکنید (backup plus و یا expansion) . البته هاردهای 4TB سیگیت 5900rpm هستند ولی سرعت خوبی دارند .

تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال وسترن چهارترابایتی از هاردهای هیتاچی استفاده میکنند که پرفورمنس این مدل در مقایسه با چهارترابایتی های سیگیت هیچ حرفی برای گفتن ندارند چون پنچ پلاتر و 32MB Cache دارند در صورتیکه در سیگیت چهار پلاتر و 64MB Cache دارند و موارد دیگر . بنده که قصد خرید هارد اکسترنال وسترن چهارترابایتی دارم دست نگه داشتم تا مدلهای جدید وارد بازار بشه که شاید از مدلهای جدید WD Green استفاده شده باشه .

دوستان عزیزی که هارد اکسترنال 4TB وسترن دارند اگر امکانش هست برنامه Crystal Disk Info را دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و نصب و یک عکس از این برنامه اینجا بذارند تا معلوم بشه آیا هنوز از هارد هیتاچی استفاده میکنه یا اینکه از مدلهای جدید WD Green استفاده میکنه (تاریخ خرید را هم لطف کنید بگید ) .

محتوای مخفی: WD my book 4TB 

سلام

من میخوام یک هارد 1 ترابایت بگیرم

چون حدود 5 6 سال پیش هارد وسترن 320 مای پسپورد رو داشتم و خیلی خوب بود

200 تومن میخوام هزینه کنم تا 240 هم جا داره

نظر شما چیه؟

وسترن الان هم کیفیتش مثل اون موقع هست ؟

سیلیکون پاور که ارزون تر از وسترن بود الان گرون تره !!!!!!َ
    سلام .

مدلهای پرتابل تنوع خوبی در بازار دارند و حق انتخاب زیادی دارید . بنظرم میتونید از مدلهای سیگیت مثل Backup plus یا expansion یا WD my passport یا WD elements (مدلهای جدید) بخرید .

اگر انواع ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 و یا silicon power armor a30 و مدلهای مشابه بخرید . دقت کنید که در انواع ضد ضربه به این معنی نیست که اگر در حین کار ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد ؛ خیر . این مدلها همانند مدلهای عادی در هنگام کار باید در یکجا ثابت و بدون حرکت و لرزش باشند تا آسیبی وارد نشه . قابلیت ضد ضربه این هاردها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموشه .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام .
    اگر سرعت برای شما مهم هست پس در خرید هاردهای اکسترنال سیگیت شک نکنید (backup plus و یا expansion) . البته هاردهای 4TB سیگیت 5900rpm هستند ولی سرعت خوبی دارند .

تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال وسترن چهارترابایتی از هاردهای هیتاچی استفاده میکنند که پرفورمنس این مدل در مقایسه با چهارترابایتی های سیگیت هیچ حرفی برای گفتن ندارند چون پنچ پلاتر و 32MB Cache دارند در صورتیکه در سیگیت چهار پلاتر و 64MB Cache دارند و موارد دیگر . بنده که قصد خرید هارد اکسترنال وسترن چهارترابایتی دارم دست نگه داشتم تا مدلهای جدید وارد بازار بشه که شاید از مدلهای جدید WD Green استفاده شده باشه .

دوستان عزیزی که هارد اکسترنال 4TB وسترن دارند اگر امکانش هست برنامه Crystal Disk Info را دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و نصب و یک عکس از این برنامه اینجا بذارند تا معلوم بشه آیا هنوز از هارد هیتاچی استفاده میکنه یا اینکه از مدلهای جدید WD Green استفاده میکنه (تاریخ خرید را هم لطف کنید بگید ) .

محتوای مخفی: WD my book 4TB 

سلام .

مدلهای پرتابل تنوع خوبی در بازار دارند و حق انتخاب زیادی دارید . بنظرم میتونید از مدلهای سیگیت مثل Backup plus یا expansion یا WD my passport یا WD elements (مدلهای جدید) بخرید .

اگر انواع ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 و یا silicon power armor a30 و مدلهای مشابه بخرید . دقت کنید که در انواع ضد ضربه به این معنی نیست که اگر در حین کار ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد ؛ خیر . این مدلها همانند مدلهای عادی در هنگام کار باید در یکجا ثابت و بدون حرکت و لرزش باشند تا آسیبی وارد نشه . قابلیت ضد ضربه این هاردها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموشه .
    این وسترن المنت رو از کجا باید بگیرم؟ اخه توی دیجی کالا هم ندیدم ولی حالا باید برم توی بازار

1 ترابایتش چنده نسبت به مای پسپورت

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این وسترن المنت رو از کجا باید بگیرم؟ اخه توی دیجی کالا هم ندیدم ولی حالا باید برم توی بازار

1 ترابایتش چنده نسبت به مای پسپورت
    تفاوت قیمت زیاد نیست حدود 10 هزار تومن فکر کنم . اگر element میخواهید بخرید توصیه میکنم سایت اصلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را ببینید که با مدل قدیمی آن اشتباه نگیرید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

تفاوت قیمت زیاد نیست حدود 10 هزار تومن فکر کنم . اگر element میخواهید بخرید توصیه میکنم سایت اصلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را ببینید که با مدل قدیمی آن اشتباه نگیرید .
    داداش با چه حجمی بگیریم به صرفه تره؟ بعد نظرتون در مورد خرید دست دوم چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش با چه حجمی بگیریم به صرفه تره؟ بعد نظرتون در مورد خرید دست دوم چیه؟
    قبل از خرید هارد دست دوم باید از سلامتی آن مطمئن شد . بهتره از خرید هارد مشکلدار خودداری بشه ، درسته که قیمت ارزانتری دارند ولی مشکلات زیادی برای کاربر ایجاد میکنند .

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام سریعترین هارد اکسترنال یک ترابایتی چی پیشنهاد میدین؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان هارد پرتابل میخواستم بگیرم
    چند صفحه ای خوندم نظرات رو جالبه کسی از transcend اسمی نبرده بود! حالا چراشو نمیدونم ؟ مشکل خاصی داره؟
    خودم یدونه 1 ترا دارم خیلی خوبه حالا نمیدونم چرا اینجا کسی ازاش استفاده نکینه یا
    ----
    اگه بخوام 2 ترا بگیرم که فقط 1 اتخاب برام میمونه Western Digital Portable My Passport چون به جز این برند های دیگه تولید نکردن
    پس فعلا میریم سراع 1 ترا و نتیجه گیری Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus مسئه این است
    من برای آرشیو و اطلاعات مهم میخوام هارد رو (قفل کردن هارد برام مهم نیست) فقط ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن برام خیلی مهم در مرور زمان اذیت نکنه
    سرعتش هم بالا باشه که چه بهتر
    دیدم خیلی ها نوشتن وسترن داغ میکنه ! نسبت به سیگیت حالا میوندم اینه که کدوم رو انتخاب کنم؟
    از نظر ضربه و شک هم از خودم مطمئنم و رعایت میکنم ولی خوب حادثه خبر نمی کنه بین این 2 مقاوم تر و بهر کدوم ؟
    الان هارد های وسترن و سیگیتی دقیقا مال چه کشوری؟
    و این که میشه لطف کنید rpm این 2 مدل رو بگید

کدوم انتخاب میکردی اگه خودت بودی؟ ( تفاوت قیمت اصلا مهم نیست)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند صفحه ای خوندم نظرات رو جالبه کسی از transcend اسمی نبرده بود! حالا چراشو نمیدونم ؟ مشکل خاصی داره؟
    خودم یدونه 1 ترا دارم خیلی خوبه حالا نمیدونم چرا اینجا کسی ازاش استفاده نکینه یا
    ----
    اگه بخوام 2 ترا بگیرم که فقط 1 اتخاب برام میمونه Western Digital Portable My Passport چون به جز این برند های دیگه تولید نکردن
    پس فعلا میریم سراع 1 ترا و نتیجه گیری Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus مسئه این است
    من برای آرشیو و اطلاعات مهم میخوام هارد رو (قفل کردن هارد برام مهم نیست) فقط ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن برام خیلی مهم در مرور زمان اذیت نکنه
    دیدم خیلی ها نوشتن وسترن داغ میکنه ! نسبت به سیگیت حالا میوندم اینه که کدوم رو انتخاب کنم؟
    از نظر ضربه و شک هم از خودم مطمئنم و رعایت میکنم ولی خوب حادثه خبر نمی کنه بین این 2 مقاوم تر و بهر کدوم ؟

کدوم انتخاب میکردی اگه خودت بودی؟ ( تفاوت قیمت اصلا مهم نیست)
    سلام .

والا مشكل خاصي ندارند ؛ تنوع مدلهاي پرتابل زياد (كه نميتوان همه آنها را بعنوان گزينه پيشنهادي جهت خريد ليست كرد) ولي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد ديسك محدود هست . اگر واقعاً از عملكرد مدلي كه داريد راضي هستيد ميتونيد مجدداً همان مدل را بخريد .

از برند توشيبا ، هارد اكسترنال پرتابل 2TB موجود هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن هارد ؛ هيچكس نميتونه و اساساً نبايد چنين اطميناني به شما بده . ايده آل ترين حالت اين هست كه اطلاعات را در دو يا چند هارد ديسك ذخيره و هر هارد را در مكانهاي مختلف نگهداري كنيد .

تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال Backup Plus از لحاظ write سرعت بالاتري دارند و از لحاط read هم هاردهاي اكسترنال My Passport بهتر هست (در حجمهاي يكسان البته) .

بنده هارد اكسترنال سيگيت پرتابل Goflex 500GB دارم كه در صورت write يا read طولاني مدت دماي آن از 40 فراتر ميره . بديهي هست قرار گرفتن هارد ديسك در مكانهاي گرم (مثلاً روي TV يا روي رسيور و يا پخش كننده يا خروجي فن لپتاپ و ...) ميتونه باعث گرمتر شدن آن بشه . پيشنهاد ميكنم دماي هارد را با استفاده از نرم افزارهاي مناسب كنترل و در صورت نياز ميتونيد از فن جهت كولينگ استفاده كنيد .

اگر احتمال ميديد كه در هنگام حمل و نقل و جابجايي هارد از دستتان رها بشه و زمين بيفته توصيه ميكنم انواع ضد ضربه بخريد كه با داشتن ضربه گيرهاي لاستيكي/سيليكوني شانس خرابي را تا حدي پايين ميآورند . اگر سلامتي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن براي شما مهمه در زمانهايي كه هارد روشن و در حال كار هست نبايد ضربه يا شوكي وارد بشه حتي در انواع ضد ضربه .

در كشورهاي مختلفي توليد ميشوند (مثلاً چين ، تايلند و ...) ولي همگي زيز نظر كمپاني مادر توليد ميكنند و از لحاظ كيفيت تفاوتي نخواهند داشت .

هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند .

نكته آخر : مدل WD my passport با توجه به نحوه طراحی و امکاناتی که داره در صورتیکه مشکلی پیش بیاد (كه در هر هارد ديسكي اين احتمال وجود داره) تعمیر آن و يا ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای دیگر سختتر و وقتگیرتر و پرهزينه تر هست ولی بمعنی پایین بودن کیفیت نیست .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تشکر بابت جواب کامل
    ولی حالا در یک جمله بگیم Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟
    (تفاوت قیمت هم اصلا مهم نست) با توجه به همه چیز از آمار خرابی تا کارنامه ی درخشان ...

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به آقا عطا

این هاردای آداپتوری سیگیت بکاپ پلاس چرا اینقدر داغ میکنه؟ فقط کافیه 10 دقیقه در حال رایت باشه تا دماش بالای 50 بره!!! یه نکته جالبش اینجاست که حداکثر دمای کاری 55 هست و اگه بالاتر بره هارد فیل میشه ولی این روی 54 میمونه و بالاتر نمیره
    دمای نرمال کاری بین چقدر باید باشه؟ و راه حل برای کاهش دما چیه؟ بهتر نیست فعلا از باکس بیارمش بیرون و ببندمش روی سیستم؟ گارانتی به فنا نمیره؟

13. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •