منظورشون اینه که برای مثل تیم منچستر یونایتد که لیسانسش هم رسمی هستش، لباسش رو نمیشه تغییر داد،مثلا رنگشو عوض کرد یا طرح و خط انداخت یا هر ویرایش دیگه ای. میخوان ببینن آیا راهی هست که بشه اون لباس رو تغییر داد؟
منظورشون اینه که برای مثل تیم منچستر یونایتد که لیسانسش هم رسمی هستش، لباسش رو نمیشه تغییر داد،مثلا رنگشو عوض کرد یا طرح و خط انداخت یا هر ویرایش دیگه ای. میخوان ببینن آیا راهی هست که بشه اون لباس رو تغییر داد؟
منظورم اینه که مثلا رنگ پیراهن یه تیم رو تغییر بدم یا جایی که شماره پیراهن نوشته میشه رو از سمت راست به چپ تغییر بدم یا یه طرح جدید به پیراهن اصلی تیم اضافه کنم یا . . .
وقتی وارد منوی edit team میشم فقط گزینه lineup و squad number فعاله ولی گزینه تغییر مدل لباس تیم و تغییر لوگوی تیم قفله.
یه برنامه هست به اسم GDBManager11 ولی من نمیدونم چطوری باهاش کار کنم.
با این برنامه شما میتونید Extra Content پس 2011 رو ه ک کنید و قادر به باز کردن بخش های مختلف در Extra Content خواهید بود.
(شما برای این کار نیاز به برنامه Cheat Engine دارید که میتونید از لینک زیر دریافت کنید.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. بازی رو اجرا کنید.
2. به قسمت Extra Content بروید.
3. حالا بازی رو مینیمایز کنید(بازی رو نبندید) و برنامه رو اجرا کنید.
4. گزینه ی Select a Process رو انتخاب کنید.
5. از میان گزینه های موجود PES2011.EXE رو انتخاب کنید.
6. در قسمت Value مقدار GP فعلی خودتون رو وارد کنین.
7. NEW SCAN و پس از اون First Scan
8. روی گزینه های پیدا شده دابل کلیک کنید.
9. میبینید که گزینه ها به بخش پایین انتقال پیدا کرده اند.در قسمت value رو عدد ها دابل کلیک کنید و عدد مورد نظرتون رو تایپ کنید.
10. در بازی چیزی بخرید.میبینید که عدد ها به سرعت بالا می روند.
Last edited by moh3en_sh; 31-03-2011 at 16:03.
نمیشه؟
پس من چیکار کنم؟ یک پچ نیس که فیلتر نباشه که دانلود کنم؟
توسط برنامه Extra-Content Unlocker با حجم 16 کیلو بایت هر چیزی رو توی Extra Content باز کنید!!
ببین این بدردت میخوره...
PES2011 PATCH XBOX 360 V1 BY VINCE-NANTES
Features :
* Correct names for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* Correct emblems for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* Correct emblems for all leagues
* Correct kits for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* New wallpapers : C.Ronaldo, D.Villa, Eto’o (instead of Messi’s bonus wallpapers, preview images not changed)
* Works with all languages
Credits :
* Special thanks : Gabiduta1 that have helped me for GGS.
* Team names : JDaman
* AFSmap : davidecit and all contributors
* Logos / emblems : PESedit Patch, Jason_y
* Kits : Pat, Mstar1, Klashman69, DarkNero, Prame33, Venom, Alepes, Ajay_yeung, Josemigol, Deo reloaded, Chingoedw, diNo, VinVanDam13, Frontliner28
* Menus : Trkyhaker
* Tools : Game Graphic Studio by Obocaman, AFS Explorer by WE-NG Team
Installation :
1. Make a backup of your “PES2011.iso” to keep the original backup !
2. Open your “PES2011.iso” with Game Graphic Studio
3. On the left, click on “dt0c.img” (answer “no” if there’s a question)
4. Then right click on “dt0c.img” and select “Open a file over this one”
5. Select the “dt0c.img” from my patch and validate, wait a moment while loading, answer “no” to the question, “File has been imported”
6. Do the same with all “.img” from my patch
7. Close Game Graphic Studio (no need to save) and burn
8. You might have to delete your current edit file (and maybe clear the cache of your HD) if you don’t see the correct kits
Download :
اینم برنامه Extra-Content Unlocker که دوستمون معرفی کردند گفتم برا دانلود بذارم شاید یکی خواست استفاده کنه
با این برنامه تمام Extra Content در pes 2011 باز میشن دیگه احتیاجی به برنامه های دیگه نیست توصیه میکنم حتما استفاده کنید
لینک مستقیم:
لینک کمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moh3en_sh; 31-03-2011 at 18:21.
شاید نحوه ادیت لباس تیمها رو ندونید شاید نحوه کار با برنامه GDB Manager رو ندونید ولی حتما میدونید چطور میتونم یه تیم درست کنم و اونو توی بازی import کنم!!
من PESEdit 2.0 رو ریختم، یکی اینکه لباس های لیگ انگلیس درست نش چیکار باید بکنم؟
دوم اینکه این قدرت بازیکن ها توی این پچ دستکاری شده یا رسمی کونامی ـه؟ مثلا مسی 100 ـه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)