مرگ بر پارس آفلاین
مرگ بر این شرکت مردم فریب
مرگ بر پارس آفلاین
مرگ بر این شرکت مردم فریب
عزیز من ؛ راضی نیستی ازش سرویس نخر !
دیگه چرا فحش میدی ؟!
تقریبا اکثرشون مثل هم دیگه هستند. ولی کم و زیاد دارند
شما یه شرکت پیدا کن به فکر منافع خودش نباشه...
پارس آفلاین حیا کن. اینترنتو رها کن
مخابرات و عیدی دیگر اثر ندارد
بابا فحش ندادیم که حالا پارس آنلاین مگه پسر خالته شاکی میشی؟
دیدم اعصاب همه خورده گفتیم فضا عوض بشه.
در مورد پیشنهادتون که میگین از یه جای دیگه سرویس بگیر باید بگم داشتم بهش فکر می کردم. این پارس بیچاره کرده منو. کلی ضرر دادم امروز. اصلا هم پاسخ گو نیستن. هی میندازن گردن مخابرات. من نمیدونم این مخابرات چرا فقط با پارس آفلاین مشکل داره!
ما میگیم سرعت کمه. داون استریم عوض میشه
بحث سر اینه که ما داریم نسبت به 128 های شاتل نزدیک 7 تومن بیشتر میلاخیم! اونوقت سرعت شبامون یجورایی مثل هم شده!
پارس انلاین تازه 95 درصد گفته ضمانت میکنم که قطعی نداشته باشید! کو ..؟ کجاست این ضمانت؟ دیروز هم اینترنتنم نیم ساعت قطع بود. !!!
این گفته ی پارس آنلاین کاملا درسته !!!! ممکنه مرکز مخابراتی شما مشکل داشته باشه نه پارس آنلاین
چون اگه پارس آنلاین بد بود باید واسه همه بد میشد نه فقط واسه یه سری افراد
پس بهتره شما به جای اینکار بری به مرکز مخابراتی گیر بدین![]()
مثل اینکه درست شد.
من الان هم پینگم و هم دانلودم درست شده.
اینم تست:
قبلا اصلا تو سایت speedtest نمیرفت. بهمین خاطر اون موقع نتونستم تست بگیرم.
ولی الان تست گرفتم و سرعت و پینگم هم عادی شده.
من میدونم تو نفوذی هستی
شوخی کردم ناراحت نشی ها
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
مال من هم بهتر شده اما با هنوز به سختی صفحه باز میکنه
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
آقا پینگو حال کنید![]()
من از چیز پی ان استفاده می کنم اما سرعتم موقع کانکت با V**P**Nبه شدت افت میکنه.شنیدم پارس چیز پی ان را محدود کرده.درسته؟شاتل چی؟
ضمناً اگر بخوام شرکتمو عوض کنم از وقتی که درخواست جمع آوری خط را بدم تا برقراری ارتباط با شرکت جدید چقدر زمان می بره؟
Last edited by وین رونی; 12-04-2011 at 21:14.
حدود 2 هفته
1 هفته جمع کردن کمتر از 1 هفته هم وصل کردن
همون طور که من الان از آسیاتک اومدم بیرون و منتظ هستم جمع بشم و به پارس وصل بشم
خدا کنه سرویس پارس آنلاین خوب باشه![]()
شاتل كه كلا ريده بد فرم هم ريده. ولي پارس آنلاين با همه دزدي هاش و .... كه داره بازم از شاتل بهتره ! زنگ ميزني پشتيباني حرف مفت نميگه ! (50% نميگه) ولي شاتل هميشه كارشه!
به نظر شما مركز مخابراتي دست كم 15 استان كشور با هم همه خراب شده). ميشه گفت نصف كشور كه از پارس آفلاين دارن مشكل دارن باهاش.
--------------------
مشكل خودم باهاش با 2 تا ف...ش مبارك حل شد. ولي شب ها هنوز عادي نشده و نصف شده سرعت دانلود. كه اونم بايد گفت.
اينجا ايرانه يني كشوري كه ........................................ اگه از كسي نكني ميكنن ازت.
..........
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)