استاد ممنون که واسه پاسداران رو معرفی کردی!
ولی اینا دارن پول خون باباشونون میگیرم اکانت 128 نامحدود 70 تومن!!!
جای دیگه سراغ نداری؟؟؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
استاد ممنون که واسه پاسداران رو معرفی کردی!
ولی اینا دارن پول خون باباشونون میگیرم اکانت 128 نامحدود 70 تومن!!!
جای دیگه سراغ نداری؟؟؟
کسی تماس داشته با بخش تمدید اسیاتک ؟؟؟؟؟؟؟
اخه خیلی عجیبه
قیمت سرویس 256 قبلا بدون ابومان 40 هزار تومن بود اگه اشتباه نکنم الان ارزون شده !!!!!
بعد سرویس 256 هست 35 تومن سرویس 512 قیمتش هست 150 هزار تومن اخه نصبی هم بره بالا مشکلی نیست اما یکدفعه قیمت را دوبرابر کنه برای سرویس 512 با عقل جور در نمی یاد!!!!
فردا حتما زنگ میزنم من من ماهی دوتا 512 می گرفتم که شارژش میشود 160 هزار تومن الان میشه 300 هزار تومن اصلا با عقل جور در نمی یاد
سلام
من تماس گرفتم قیمتها قطعیه
قیمت نصبم از 5 هزار تومن به 20 هزار تومن افزایش یافته
تو مازندران ..محمود اباد بغیر ره اورد اندیشه ........کسی دیگه هست که adsl بده؟؟؟؟
منم تماس گرفتم...
گفن که از این به بعد قیمت ها همین ها خواهند بود... و همچنین گفت که تمامی قراردادهای قبلی باید به سیستم قیمتی جدید تغییر پیدا کنن... منم گفتم که اینجوری که نمیشه... ما به خاطر همین قیمتای خوبتون بوده... گفتش که خوب الان هم شما میتونید با همون قیمت با محدودیت حجمی بگیرید...
برن به جهنم...
Last edited by Cleeev; 06-07-2008 at 20:11.
بله
نکته دیگری که فراموش شد اینه که پوله پیکم جدیدا میگیرن
من جدّاً فکر میکنم یه پتکی، سنگی چیزی به سر این آسیاتکی ها خورده... شایدم شیطونی چیزی رفته توی جلدشون... آخه مگه ممکنه که یه شرکت انقدر فکر اقتصادی نداشته باشه که ندونه با یه همچین کاری تمام مشتریانی که به خاطر قیمت خوب و بدون محدودیت بودن اومدن ازش خریدن رو از دست میده...؟؟؟!!!
شایدم مغزشون هک شده باشه... شایدم یه ویروس خفن به مغراشون افتاده باشه...
اصلا برن به جهنم همشون...
لعنت به هر چی شرکت مزخرف ایرانیه...
من 700 مگ رو با 128 در 12 ساعت دانلود میکنم. خیلی با مال آمریکا تفاوت نداره !
فرق 3 ماهه 75 هزار تومن با یه ماهه 25 هزار تومن چبه ؟ نا محدود آسیاتک؟
سرعت رو بالا نمیبرن؟
این مشکل سند و ریسو را من هم دارم چند بار هم اینجا گفتم . که ارتباط وصله ولی صفحه ای باز نمیشه
ظاهرا مشکل تنها داتک نیست چون چند تا از بچه های دیگر هم ظاهرا این مشکل را دارن (امروز هم 10 دقیقه قطع شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)