سلام
مشکل از وایرلس لپ تاپتون هست ، منم همین مشکل رو داشتم که کاپیوتر دسکتاپ خونه با وایرلس وصل میشد بدون مشکل ! ولی لپ تاپ اصلا وایرسلو نمیدید ! که Stop Start میکنم چندین بار ! تا لپ تاپ هم میبینه !
My laptop Wireless Model is : Dell Wireless 1397
سلام
مشکل از وایرلس لپ تاپتون هست ، منم همین مشکل رو داشتم که کاپیوتر دسکتاپ خونه با وایرلس وصل میشد بدون مشکل ! ولی لپ تاپ اصلا وایرسلو نمیدید ! که Stop Start میکنم چندین بار ! تا لپ تاپ هم میبینه !
My laptop Wireless Model is : Dell Wireless 1397
سلام چجوری میشه نرم افزار مودم رو آپدیت کرد؟!؟
72 هزارتومان ریختم حساب بهم گفته بودن سرعت 120 تا 12 نوسان داره حالا زور بزنه تا 12 هست
فردا دوباره باید 84 تومان دیگه بریزم اونو غیر فعال کنم یعنی واسه 40 گیگ 150 هزارتومان هزینه کرد
نمیدونم کجا برم بگم چه کلاه بردارا این اینا........................
Last edited by arashtn; 28-01-2012 at 16:10.
آقا امکانش هست من از مودم ایرانسل برای مبین نت استفاده کنم؟ اگه آره چجــور؟
بردارن عزیز سرعت شما هم کمه ؟!!! من به زور یه سایتی رو می تونم باز کنم پینگ یاهو هم رو 1000 میچرخه !
فقط مي تونم بگم فاجعست اين مبين نت ......يا دايم تايم اوت يا كنده ..اينم از وضعيت امروزه.......................واقعا متاسفم كه 6ماه پول هدر دادم واز اون مهمتر رو اعصاب و روانم راه رفتن
Last edited by mazdak_121; 28-01-2012 at 20:31.
برای من در حالت معمولی و به طور کل بدک نیست ولی برای استفاده از فندق شکن و چیز پی ان مشکل سرعت شدیدی به وجود میاد در بعضی ساعات و در بعضی روزها هم اصلا نمیشه سایتهای شیلتر شده رو رفت.
سلام.
بله سرعت در حد افتضاح. من, هم ایرانسل دارم هم مبین نت. یکی بدتر از دیگری. ولی باز ایرانسل بیشتر قابل تحمل تر است.
سرویس 1 مگابیت :
دانلود دیشب هم 900 مگابایت :|
Last edited by =CYBER=; 29-01-2012 at 11:40.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)