دوستان من که ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی به vt20 وصل کردم کیفیتشم عالی هست مخصوصا فیلم درایور انگری گذاشتم 3بعدی خدایش کیفیتی داشت تازه کپی بود فلیکر میلیکرم ندیدم چیزی
دوستان من که ----- ویو سولو و پلیر c6900 سامی به vt20 وصل کردم کیفیتشم عالی هست مخصوصا فیلم درایور انگری گذاشتم 3بعدی خدایش کیفیتی داشت تازه کپی بود فلیکر میلیکرم ندیدم چیزی
جناب با نمک!!!! اول از همه دیس اینفرمیشن نکن پلاسما هم کنتراستش بالاتر از led یه هم اشباع رنگش بیشتره اگه پلاسما درست حسابی ندیدی یه جوری نظر نده هر کی بخونه فکر کنه صاحب شرکته سامسونگی
من خودم خونه هم پلاسما دارم هم lcd کیفیت بازی روی پلاسما به هیچ وجه قابل قیاس با lcd نیست کلا lcd یا led بازیو فوق العاده کم عمق و کاغذی و کارتونی نشون میده میتونی از کسایی که تو این فروم تجربه مشترک با جفتش داشتن سوال کنی اکثر کسایی که اینجا از led تعریف میکنن مطمئن باش هیچ وقت تجربه بازی با یه پلاسما نداشتن اینا حداکثر تجربشون با پلاسما به پشت ویترین مغازه ختم میشه که محیط مناسبی واسه این تکنولوژی نیست چون تو نور خیلی زیاد پلاسما کنتراست تصویرش پائینه ولی تو نور کم مثل خونه فکتو میندازه روی زمین واسه همینه که از سال 2000 تا حالا هر سال بهترین کیفیت تصویر واسه یه تی وی پلاسماس سامسونگم پلاسماهاش خیلی خوبه من دیدم بعضی مدلاش خیلی باحالن.
دوستان فایل مربوط به درایو تلویزییون های الجی را از کجا میشه دانلود کرد؟.......
سلام دوستان میخواستم بدونم سامسونگ مدل D585 مال چه سالیه یعنی 2010 یا 2011 خیلی واجبه ممنون از پاسختون
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
دوستان میخواستم سونی 40 اینچ cx520 مالزی بگیرم ، چون در بازار بیشتر از همه وجود داشت میخواستم راهنمایی کنید ایا مدل خوبی هست ؟؟و ایا مدل مشابه هم داره و از کجا تشخیص بدیم که اصله غیر اصله با این وضعیت نابسمان بازار
ممنون از راهنمایی دوستان
نظرتون در مورد سه بعدی های LG چه طور هست همین های که میگن چشم رو خسته نمیکنه و عینک ساده میخوره..
سه بعدي هاي ال جي بسيار بسيار با كيفيت تر از سامسونگ هستن
من خودم به خدا 80 تا روي ديدم سينماي هاي الجي نمره بالاتري نسبته به سامسونگ گرفتن
مثلا LW6500 نمره 8.8 گرفته اما D6600 نمره 8.3 گرفته
..... اگه حرفمو باور نميكنيد بريد تو سايت cent
و يا نمره دهي سايت ها رو ببنيد و يا خودتون روي از يوتوب ببينيد
سری d=2011![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)