تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 1211 اولاول ... 974975475875935945955965975985996006016076476971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب بالاخره موفق به بازي شدم

ولي خيلي سريع مي دون سرم درد گرفت در كل محشر بيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

باسلام به همگی،میخواستم مطلبی روبگم شایدجاش اینجانباشه ولی نمی تونم جلوی خودم روبگیرم.من ازطرفداران دوآتیشه PES بودم وهستم،به تازگی تونستم نسخه نکست فیفا10 روبازی کنم درهمون اوایل بازی یک حسرت بزرگی روسرم خراب شدکه چرااین EA نامرداین نسخه روبرا PC نداده.ای کاش همه عزیزان میتونستنداین ساخته شگفت انگیزروببینند.یک فوتبال واقعی باگیم پلی وصداگذاری واقعی،انعطاف بازیکنان درهنگام حرکت ودربیل باورنکردنیه،درمورد گرافیک به غیرازقسمت طراحی چهره ازهمه نظر برتراست(چه درمورد طراحی چمن وورزشگاهها وچه ازنظر طراحی تماشاچیان ومسایل حاشیه میدان وانیمیشنها،شرایط جوی و...)
    وقتی بازیکنان همدیگرروپرس میکنندودوش به دوش هم حرکت میکنند وتنه به هم میزنند میتونی فیزیک روبه معنای واقعی کلمه لمس کنی.
    برخلاف برخی ادعاها که میگن فیفایک بازی فانتزیک ویک نفره هست،بایدبگویم تاکتیکهای تیمی دربازی بیشترازPES نباشدکمترنیست(بدون شک)که درکنارآن تاکتیکهای فردی نیزوجودداردکه برخلاف PES انجام آنهابسیاردلپذیرتر وکاربردی ترطراحی شده است که هرکس بنابه سلیقه خودمی تواندازآنهااستفاده کند،دردنیای واقعی هردربیلی که وجودداشته باشدشمامی توانید به زیبایی آن رادرفیفااجراکنید البته نه باهربازیکنی(متاسفانه انجام حرکات بسیارمحدودی هم که درPES 10 وجودداردبسیارسخت وغیرکاربردی طراحی شده به طوری که بایدقید همه اونها روزد).خلاصه بایدحسرت خورد که چرااین نسخه رابه PC نمی دهند.
    البته منظورم ازاین حرفهابه چالش کشیدن این دوبازی نبود.متاسفانه تواین تاپیک تعصبات افراطی برخی باعث شده بودکه این شاهکارروازدست بدم.
    اولا خسته نباشی که اینهمه نوشتی
    دوم بگم که ما طرفدارای PES روی Pc هستیم و در حال حاضرم pes روی pc یه غول محسوب میشه و ما هم به همین دلیله که عاشقش شدیم ولی اینکه شما میگی fifa رو کنسول سره هیچ بحثی توش نیست ودرست میگی ولی اکثر قریب به اتفاق بچه ها تو این تاپیک PC بازن و همونطور که خودتم گفتی این فیفا رو برای PC نمیدن پس به این نتیجه میرسیم که pc بازها فقط به پرستیدن PES بر روی pc مشغولند و چون FIFA این ارزش رو برای pC بازها قائل نیست پس دلیلی نمیشه که PC بازها هم ارزشی براش قائل باشن و اون رو بازی کنن.

3. 4 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

8

ee? تو بودی؟ یادم نبود که این بحث رو با تو می کردم چه جالب... ولی اون موقع قبول کن معنی لایسنس رو نمی دونستی اونطور که الان می دونی اون موقع من یه دردسر داشتم اونم این بود که معنی کلمه لایسنس رو برات توضیح بدم اتفاقا من هم اون موقع داشتم می گفتم که با ادیت نمیشه لایسنس گرفت فقط میشه به حالتی در آورد که با حالت لایسنس یکسان بشه ولی تو این حرف من رو قبول نمی کردی و هی می گفت نه اون دوست تو به حالت لایسنس در نمیاره بازی رو لایسنس می کنه... البته دلیلش این بود که معنی لایسنس رو اونطور که الان می دونی اون موقع شاید نمی دونستی و چون می دونستم این اصرارت در اثر فقدان اطلاعات کافی بود دیگه ادامه ندادم و حتی ناراحت هم نبودم چون می دونستم به مرور زمان خودت متوجه می شی و اگه از دوستت بپرسی بهت میگه که کارش ادیت و اصلاح هست نه گرفتن لایسنس برای ساخت تیم

موفق باشی ابوالفضل جان...
    اتفاقاً به خوبی میدونستم! آدمی هم نیستم که بخوام ندونسته حرفی رو بزنم و یا به داشته هام غره بشم!!!!!
    ----------------
    اما وقتی شما منظور منو نمی گرفتی، من چیکار می خواستم بکنم؟! این رو هم قبول دارم که منظورمو بد بیان کردم، اما اصلاً اینکه اطلاعاتم در مورد لایسنس تغییر کرده رو نه! من اصلاً اون دوستم که هکر هستش رو یک ساله حتی کلامی با هم صحبت نکردیم!!!!

5. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اولا خسته نباشی که اینهمه نوشتی
    دوم بگم که ما طرفدارای PES روی Pc هستیم و در حال حاضرم pes روی pc یه غول محسوب میشه و ما هم به همین دلیله که عاشقش شدیم ولی اینکه شما میگی fifa رو کنسول سره هیچ بحثی توش نیست ودرست میگی ولی اکثر قریب به اتفاق بچه ها تو این تاپیک PC بازن و همونطور که خودتم گفتی این فیفا رو برای PC نمیدن پس به این نتیجه میرسیم که pc بازها فقط به پرستیدن PES بر روی pc مشغولند و چون FIFA این ارزش رو برای pC بازها قائل نیست پس دلیلی نمیشه که PC بازها هم ارزشی براش قائل باشن و اون رو بازی کنن.
    دوست عزیز من این همه نوشتم که بگم دراین تاپیک خیلی وقتهاواقعیت جای خودروبه تعصب داده واین دقیقاباعث گمراهی کسانی میشه که ازاین تاپیک استفاده می کنند،حتی اگه EA ارزشی برا PC قائل نباشه این دلیل نمیشه که باقضیه تعصبی برخوردکرده وجلوی واقعیت درپوش بذاریم.

7. 3 کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

Mostafa NBA شما سیستمت چیه؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Mostafa NBA شما سیستمت چیه؟

رم 2 تا یک گیگ با باس 1066

گرافیکم 9600 جی تی 512 با برند گیگابایت.

سی پی یو 8200 C2Q .

10. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام به همگی،میخواستم مطلبی روبگم شایدجاش اینجانباشه ولی نمی تونم جلوی خودم روبگیرم.من ازطرفداران دوآتیشه PES بودم وهستم،به تازگی تونستم نسخه نکست فیفا10 روبازی کنم درهمون اوایل بازی یک حسرت بزرگی روسرم خراب شدکه چرااین EA نامرداین نسخه روبرا PC نداده.ای کاش همه عزیزان میتونستنداین ساخته شگفت انگیزروببینند.یک فوتبال واقعی باگیم پلی وصداگذاری واقعی،انعطاف بازیکنان درهنگام حرکت ودربیل باورنکردنیه،درمورد گرافیک به غیرازقسمت طراحی چهره ازهمه نظر برتراست(چه درمورد طراحی چمن وورزشگاهها وچه ازنظر طراحی تماشاچیان ومسایل حاشیه میدان وانیمیشنها،شرایط جوی و...)
    وقتی بازیکنان همدیگرروپرس میکنندودوش به دوش هم حرکت میکنند وتنه به هم میزنند میتونی فیزیک روبه معنای واقعی کلمه لمس کنی.
    برخلاف برخی ادعاها که میگن فیفایک بازی فانتزیک ویک نفره هست،بایدبگویم تاکتیکهای تیمی دربازی بیشترازPES نباشدکمترنیست(بدون شک)که درکنارآن تاکتیکهای فردی نیزوجودداردکه برخلاف PES انجام آنهابسیاردلپذیرتر وکاربردی ترطراحی شده است که هرکس بنابه سلیقه خودمی تواندازآنهااستفاده کند،دردنیای واقعی هردربیلی که وجودداشته باشدشمامی توانید به زیبایی آن رادرفیفااجراکنید البته نه باهربازیکنی(متاسفانه انجام حرکات بسیارمحدودی هم که درPES 10 وجودداردبسیارسخت وغیرکاربردی طراحی شده به طوری که بایدقید همه اونها روزد).خلاصه بایدحسرت خورد که چرااین نسخه رابه PC نمی دهند.
    البته منظورم ازاین حرفهابه چالش کشیدن این دوبازی نبود.متاسفانه تواین تاپیک تعصبات افراطی برخی باعث شده بودکه این شاهکارروازدست بدم.
    کنسول چیه کنسول مال بچه هاست فیفا رم بده بچه ها بازیکنن سرشون گرم باشه only pes با مستر لیگ توپش

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

میشه بپرسم کدوم تعصبات؟
    با مطلبی که شما نوشتی میتونم حدس بزنم شما از کدوم دسته طرفداران فوتبالید.
    دوست عزیزم این نظر شخصیه شماست.ممکنه بعضی از امکانات فیفا بهتر و کاملتر از pes باشه ولی بنظر من خیلی از چیزهایی رو که pes داره فیفا نداره و در آینده هم فکر نکنم بتونه بدست بیاره.
    منم تا چند وقت پیش که هنوز فیفا رو کنسول بازی نکرده بودم فکر میکردم بهترین بازیه فوتبال رو کونامی ارائه نمیده.ولی حالا که فیفا رو بازی کردم علاقم به کونامی بیشتر شده!!
    بقول یکی از بچه های فروم wenb
    I was playing FIFA because because I have not known PES. Now I play PES because I know FIFA
    اینم نظر منه.

13. 4 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بد نیست که تمامی طرفداران فیفا ی کنسول یک سر به کلوب های کنسول در سطح شهر بزنند ! خواهند دید که در اونجا هم 90% افراد PES بازی میکنن. پس در مجموع نمیتونیم بگیم که فیفا موفق عمل کرده حداقل در ایران که اینطوریه.

15. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببینید.من یک 3d مدلرم که سالهاست model میسازم و human anatomy رو حفظم.fifa حتی تو ساخت anatomy مشکل داره.وقتی اساسی ترین مسله که بازیکنان تو fifa اینقدر مضحکه منی که طراحی می کنم چطور میتونم طرفداره fifa شم و توانایی konami در این معقوله رو نادیده بگیرم.pes اناتومیه بازیکنان رو شاهکار ساخته و همین برای من کافیه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •