خوب بالاخره موفق به بازي شدم
ولي خيلي سريع مي دون سرم درد گرفت در كل محشر بيد![]()
خوب بالاخره موفق به بازي شدم
ولي خيلي سريع مي دون سرم درد گرفت در كل محشر بيد![]()
اولا خسته نباشی که اینهمه نوشتی
دوم بگم که ما طرفدارای PES روی Pc هستیم و در حال حاضرم pes روی pc یه غول محسوب میشه و ما هم به همین دلیله که عاشقش شدیم ولی اینکه شما میگی fifa رو کنسول سره هیچ بحثی توش نیست ودرست میگی ولی اکثر قریب به اتفاق بچه ها تو این تاپیک PC بازن و همونطور که خودتم گفتی این فیفا رو برای PC نمیدن پس به این نتیجه میرسیم که pc بازها فقط به پرستیدن PES بر روی pc مشغولند و چون FIFA این ارزش رو برای pC بازها قائل نیست پس دلیلی نمیشه که PC بازها هم ارزشی براش قائل باشن و اون رو بازی کنن.![]()
اتفاقاً به خوبی میدونستم! آدمی هم نیستم که بخوام ندونسته حرفی رو بزنم و یا به داشته هام غره بشم!!!!!
----------------
اما وقتی شما منظور منو نمی گرفتی، من چیکار می خواستم بکنم؟! این رو هم قبول دارم که منظورمو بد بیان کردم، اما اصلاً اینکه اطلاعاتم در مورد لایسنس تغییر کرده رو نه! من اصلاً اون دوستم که هکر هستش رو یک ساله حتی کلامی با هم صحبت نکردیم!!!!
دوست عزیز من این همه نوشتم که بگم دراین تاپیک خیلی وقتهاواقعیت جای خودروبه تعصب داده واین دقیقاباعث گمراهی کسانی میشه که ازاین تاپیک استفاده می کنند،حتی اگه EA ارزشی برا PC قائل نباشه این دلیل نمیشه که باقضیه تعصبی برخوردکرده وجلوی واقعیت درپوش بذاریم.
Mostafa NBA شما سیستمت چیه؟
رم 2 تا یک گیگ با باس 1066
گرافیکم 9600 جی تی 512 با برند گیگابایت.
سی پی یو 8200 C2Q .
کنسول چیه کنسول مال بچه هاست فیفا رم بده بچه ها بازیکنن سرشون گرم باشه only pes با مستر لیگ توپش
میشه بپرسم کدوم تعصبات؟
با مطلبی که شما نوشتی میتونم حدس بزنم شما از کدوم دسته طرفداران فوتبالید.
دوست عزیزم این نظر شخصیه شماست.ممکنه بعضی از امکانات فیفا بهتر و کاملتر از pes باشه ولی بنظر من خیلی از چیزهایی رو که pes داره فیفا نداره و در آینده هم فکر نکنم بتونه بدست بیاره.
منم تا چند وقت پیش که هنوز فیفا رو کنسول بازی نکرده بودم فکر میکردم بهترین بازیه فوتبال رو کونامی ارائه نمیده.ولی حالا که فیفا رو بازی کردم علاقم به کونامی بیشتر شده!!
بقول یکی از بچه های فروم wenb
I was playing FIFA because because I have not known PES. Now I play PES because I know FIFA
اینم نظر منه.
بد نیست که تمامی طرفداران فیفا ی کنسول یک سر به کلوب های کنسول در سطح شهر بزنند ! خواهند دید که در اونجا هم 90% افراد PES بازی میکنن. پس در مجموع نمیتونیم بگیم که فیفا موفق عمل کرده حداقل در ایران که اینطوریه.
ببینید.من یک 3d مدلرم که سالهاست model میسازم و human anatomy رو حفظم.fifa حتی تو ساخت anatomy مشکل داره.وقتی اساسی ترین مسله که بازیکنان تو fifa اینقدر مضحکه منی که طراحی می کنم چطور میتونم طرفداره fifa شم و توانایی konami در این معقوله رو نادیده بگیرم.pes اناتومیه بازیکنان رو شاهکار ساخته و همین برای من کافیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)