آیا asus am604 گارانتی نداره؟
الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟
محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!![]()
آیا asus am604 گارانتی نداره؟
الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟
محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!![]()
سلام دوستان منیک مودم symphony sy602 دارم از خود مخابرات (فیبر نوری)خط گرفتم تازگی هر 10 20 دقیقه یک بار دیسکانکت می شم تا حدود یک دقیقه هم ارور 691 (پسورد) می ده مشکل سیم کشی داخلی هم ندارم از طرفی با وارد کردن 192.168.1.1 نمیتوانم وارد setup مودم بشم کسی میتونه کمک کنه؟
با IDM دانلود می کنم.
IDM حذف کردم و با خوده mozila , internet explorer دانلود کردم ولی باز هم همین مشکلو دارم. حتی با یه مودم دیگم تست کردم ولی بازم همین مشکلو دارم به شرکت گفتم میگه مشکل از ما نیست ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه؟
هیچ ویروسی می شناسید که این کارو بکنه؟
لطفاً کمکم کنید چون خیلی داره اذیتم می کنه.
محض همینجوری بله، گارانتیش هم احتمالا مال سرکت تهران فراژه هست.
با پشتیبانی شرکت در مورد قطع شدن صحبت کردین؟
توی قسمت network connections بقیه local connection ها غیر از اونی که مودم بهش وصله را قطع کنین، مشکل setup احتمالا حل میشه.
منظورم از مودم هاي توي بازار كه مودم وايرلس هستند
مثلا اين پاييني جواب ميده؟
[ببخشيد شركت ماله صبانت نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مودمی لازم داری که از طریق وایرلس اینترنت بگیره و از طریق سیم بهت بده ولی اینایی که شما میگی از طریق سیم اینترنت رو می گیره و بصورت وایرلس بهت میده با هم فرق دارن.
شما اگر دارین سرویس وایرلس (وایمکس) می گیرین باید از مودمهای استاندارد 802.16 استفاده کنین. این مودمهایی که توی بازار می بینین همه مال استاندارد 802.11 هستن که مال استفاده از adsl بصورت بیسیم هست. شما می تونین از شرکتتون بپرسین که باید مودم با چه استانداردی تهیه کنین
اون دستگاهی که آدرسشو دادین اصلا مودم نیست، بلکه access point هست که مال اضافه کردن امکان بیسیم به یک شبکه سیمی یا مودم سیمی هست، استانداردش هم 802.11 هست.
دوست عزیز اون سخت افزاری که تو لپتاپه گیرنده ی وایرلسه و اون مودم که گفته 120 (البته گرون گفته) فرستنده هست یعنی برا وایرلس باید جفتشو داشته باشی
به به دروود
مخلصیم آقا!
نه،ببینید،من شارج ماه قبلم تموم شده بود ،من 9 ام شارج کرده بودم،اما زودتر از 9 ام ماه بعد تموم کردم و بعد از تموم شدنشم دیگه شارج نکردم تا 20 ام بود یا نمی دونم 29 ام و اینا!مشکل از رانژه شدن یا در اومدن از حالت رانژه نیست،بلکه با اینکه هیچ قراردادی بین ما و شرکت نوشته نشده،با این حال بنابه گفته خودشون تا 1 ماه زمان داریم که خطمون شارج نباشه اما رانژه باشه!
حالا شرکت می گه شما چون تا آخر ماه دیگه چند روزی بیشتر نمونده بوده که اومدید شارج کردید خططون رو،پس هزینه پورت شما رو که ماهانه به نخابرات ما میدادیم،باید بدیم،و پای خودتونه!این هزینه هم ماهی 10 توام میشه!شما اگه اینترنت شارج کنید،5 تومن هم ما میگیریم،این 15 تومن!اما شما چون ماه قبل اینترنت نداشتید،باید هزینه نگهداری پورت رو که مخابرات از ما میگره رو پرداخت کنید که همون 10 تومان باشه!
اگر گیچ کننده گفتم ببخشید،اگه متوجه نشدیدی بفرمایید دوباره بگم:
حاا من چی کار کنم با این شرکت؟!مگه هزینه مخابرات 1000تومان نیست؟!
تازه من از یه شرکت دیگه پرسیدم گفتن دیگه ببییشترین هزینه ای که میشه پرداخت کرد،با گرونترین تجهیزات،میشه ماهی 5 تومان برای هر نفر!!!!
![]()
حالا یه سوال دیگه،ازشرکتی که من سرویس می گیرم،میگه پهناای باند اختصاصی بهتون می دیم،بیشتر وقت ها هم تندای دانلودمون زیر 6 نمیرسه(پهنای باند 64)،با 2 گیگ در ماه!حالا یه شرکت دیگه هست میگه ما شیر میدیم اما مثل اونا شیر 1 به 8 نمی دیم و 1 به 4 میدیم!و بیشتر وقت ها هم پهنای باندتون میرسه به 128!
حالا کدوم راست می گن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)