تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 597 از 1759 اولاول ... 9749754758759359459559659759859960060160764769710971597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا asus am604 گارانتی نداره؟
    الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟

محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان منیک مودم symphony sy602 دارم از خود مخابرات (فیبر نوری)خط گرفتم تازگی هر 10 20 دقیقه یک بار دیسکانکت می شم تا حدود یک دقیقه هم ارور 691 (پسورد) می ده مشکل سیم کشی داخلی هم ندارم از طرفی با وارد کردن 192.168.1.1 نمیتوانم وارد setup مودم بشم کسی میتونه کمک کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

9

با چه برنامه ای دانلود می کنین؟ موقع دانلود تورنت اینجوری می شه؟
    با IDM دانلود می کنم.
    IDM حذف کردم و با خوده mozila , internet explorer دانلود کردم ولی باز هم همین مشکلو دارم. حتی با یه مودم دیگم تست کردم ولی بازم همین مشکلو دارم به شرکت گفتم میگه مشکل از ما نیست ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه؟
    هیچ ویروسی می شناسید که این کارو بکنه؟
    لطفاً کمکم کنید چون خیلی داره اذیتم می کنه.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آیا asus am604 گارانتی نداره؟
    الان قمیتش حدوده 80 تومنه درسته؟

محض همینجوری هم که شده جواب سولاتم رو بدید خواهشا!
    محض همینجوری بله، گارانتیش هم احتمالا مال سرکت تهران فراژه هست.

سلام دوستان منیک مودم symphony sy602 دارم از خود مخابرات (فیبر نوری)خط گرفتم تازگی هر 10 20 دقیقه یک بار دیسکانکت می شم تا حدود یک دقیقه هم ارور 691 (پسورد) می ده مشکل سیم کشی داخلی هم ندارم از طرفی با وارد کردن 192.168.1.1 نمیتوانم وارد setup مودم بشم کسی میتونه کمک کنه؟
    با پشتیبانی شرکت در مورد قطع شدن صحبت کردین؟
    توی قسمت network connections بقیه local connection ها غیر از اونی که مودم بهش وصله را قطع کنین، مشکل setup احتمالا حل میشه.

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما اگه سرویس وایرلس گرفتی باید مودم مخصوصشو بگیری، اون مودم 45 تومنی که دیدی احتمالا برای این کار نیست. مدلش چیه؟ مدل مال شرکت چیه؟

اصلا مگه صبانت سرویس وایرلس می ده؟
    منظورم از مودم هاي توي بازار كه مودم وايرلس هستند
    مثلا اين پاييني جواب ميده؟
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشيد شركت ماله صبانت نيست

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    کد:
    شما مودمی لازم داری که از طریق وایرلس اینترنت بگیره و از طریق سیم بهت بده ولی اینایی که شما میگی از طریق سیم اینترنت رو می گیره و بصورت وایرلس بهت میده با هم فرق دارن.

7. 2 کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[
    کد:
    شما اگر دارین سرویس وایرلس (وایمکس) می گیرین باید از مودمهای استاندارد 802.16 استفاده کنین. این مودمهایی که توی بازار می بینین همه مال استاندارد 802.11 هستن که مال استفاده از adsl بصورت بیسیم هست. شما می تونین از شرکتتون بپرسین که باید مودم با چه استانداردی تهیه کنین

اون دستگاهی که آدرسشو دادین اصلا مودم نیست، بلکه access point هست که مال اضافه کردن امکان بیسیم به یک شبکه سیمی یا مودم سیمی هست، استانداردش هم 802.11 هست.

9. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

با سلام
    من دو روزه از شركت صبا نت اشتراك وايرلس گرفتم قيمت مودم رو 120 تومن مي گفتن!!!! من گفتم خودم از بيرون مي گيرم

در ضمن من براي لپتابم ميخوام كه توي لپتاب يه سخت افزار wireless adapter نصب هست ايا بدردي مي خوره يا بايد مودم مخصوص وايرلس بگيرم
    دوست عزیز اون سخت افزاری که تو لپتاپه گیرنده ی وایرلسه و اون مودم که گفته 120 (البته گرون گفته) فرستنده هست یعنی برا وایرلس باید جفتشو داشته باشی

11. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    معمولا ISP یه مدت زمان فرصت میدن تا مبلغ ماه بعد رو شارژ کنی. اگه تا دو هفته ندی ، سرویس قطع میشه ولی اگه تا یک ماه پرداخت نکنی . خط رو از تو مرکز مخابرات از حالت رانژه خارج میکنن ( چون پورت های روی تجهیزات ISP در مخابرات محدوده ) و چنانچه بخوای دوباره سرویس رو راه بندازی باید هزینه رانژه شدن ( که همون 10 یا 15 تومنه ) رو بدی. شما ببین تو قراردادی که باهاشون روز اول امضا کردی چند روز برای قطع (جمع آوری) سرویس مشخص کردن. اگه 30 روز باشه و شما روز 29 ام هم رفته باشی طبق قرارداد حق ندارن جمع آوری کنن.
    البته خیلی از ISP هایی که برای کاربرهای جدید خط کم میآرن ، از خداشونه که یکی پول رو دیر بیآره پورتش رو بدن به یکی دیگه.
    ولی طبق قرارداد میتونی حق تون رو بگیری و اجازه نداشتن قبل از اون مدت سرویس رو جمع آوری کنن. فقط صورت جمع آوری سرویس از مخابرات باید هزینه رانژه کردن مجدد رو بدین.
    به به دروود
    مخلصیم آقا!
    نه،ببینید،من شارج ماه قبلم تموم شده بود ،من 9 ام شارج کرده بودم،اما زودتر از 9 ام ماه بعد تموم کردم و بعد از تموم شدنشم دیگه شارج نکردم تا 20 ام بود یا نمی دونم 29 ام و اینا!مشکل از رانژه شدن یا در اومدن از حالت رانژه نیست،بلکه با اینکه هیچ قراردادی بین ما و شرکت نوشته نشده،با این حال بنابه گفته خودشون تا 1 ماه زمان داریم که خطمون شارج نباشه اما رانژه باشه!
    حالا شرکت می گه شما چون تا آخر ماه دیگه چند روزی بیشتر نمونده بوده که اومدید شارج کردید خططون رو،پس هزینه پورت شما رو که ماهانه به نخابرات ما میدادیم،باید بدیم،و پای خودتونه!این هزینه هم ماهی 10 توام میشه!شما اگه اینترنت شارج کنید،5 تومن هم ما میگیریم،این 15 تومن!اما شما چون ماه قبل اینترنت نداشتید،باید هزینه نگهداری پورت رو که مخابرات از ما میگره رو پرداخت کنید که همون 10 تومان باشه!
    اگر گیچ کننده گفتم ببخشید،اگه متوجه نشدیدی بفرمایید دوباره بگم:
    حاا من چی کار کنم با این شرکت؟!مگه هزینه مخابرات 1000تومان نیست؟!
    تازه من از یه شرکت دیگه پرسیدم گفتن دیگه ببییشترین هزینه ای که میشه پرداخت کرد،با گرونترین تجهیزات،میشه ماهی 5 تومان برای هر نفر!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا یه سوال دیگه،ازشرکتی که من سرویس می گیرم،میگه پهناای باند اختصاصی بهتون می دیم،بیشتر وقت ها هم تندای دانلودمون زیر 6 نمیرسه(پهنای باند 64)،با 2 گیگ در ماه!حالا یه شرکت دیگه هست میگه ما شیر میدیم اما مثل اونا شیر 1 به 8 نمی دیم و 1 به 4 میدیم!و بیشتر وقت ها هم پهنای باندتون میرسه به 128!
    حالا کدوم راست می گن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •