عدالت اینه![]()
عدالت اینه![]()
به نظر من اصلا روي امار قيولي ودر صد هاي كساني كه سال پيش قبول شدن در دانشگاه نميشه حساب كرد چون سال پيش يك نامردي تمام اجرا شد كه بچه ها در جايي كه حقشون بود قبول نشدند وگندش در اومد اما امسال اينو تغيير دادن !
تا اونجايي كه من اطلاع دارم يعني اگه مثلا رتبه شما 500 شده ورشته كه شما انتخاب كرديد واون رشته رو توي انتخاب رشته براي شما زده رتبه قبولي اخرين فرد 35 ورتبه داوطلب 158 يعني كساني كه زير رتبه شما بودن يعني 499 تا از اين 499 تا نفر 157 اون رتبه اي كه شما انتخاب كرديد رو انتخاب كردن وشما نفر 158 هستي وكلا 35 نفر از اين 499 نفر كه اين رشته رو زدن انتخاب شدن
البته فكر كنم اين باشه بازم مطمئن نيستم![]()
این اطلاعات منبع اش کجاست؟؟؟
یاهو مسنجر همه خرابه ؟
راستی
تو کلید زیست یکی از سوالای ژنتیک رو اشتباه جواب داده
بیا اینم درصدای من با توضیحات اضافه میشه 50 تومن!
ادبیات 60 سخت بود.(باور میکنین من واسه کنکور تقریبا ادبیات نخوندم!همین طوری حسی میزدم!فک کنم شم ادبیم بالاست!)
عربی 68 خوبه دیگه!
دینی 70 (فقط آیات رو خونده بودم!)
زبان 60 ( نامردا دو تا ریدینگ داده بون وقت نکردم بخونم وگرنه بالای 80 بودم)
زمین 36 (اکثر تجربی ها صفر میزنن)
ریاضی 37 (چیه؟اکثر بچه های ما زیر 30 زدن.سخت و وقت گیر بود دیگه.تازه 15 دقیقه وقت ریاضیو دادم شیمی)
زیست 92 (دست معلم زیستمون درد نکنه.استاد منشاری.خیلی خوب با ما کار کرده بود.همه ی سوالا جلوی چشمم بود)
فیزیک 71 (.من فیزیکم ضعیف بود!ولی این اواخر یکم زحمت کشیدم خودمو بالا کشیدم.درصد فیزیک سنجش فروردین ماه من 37 بود ولی درصد فیزیک سنجش خردادمن 70 حتی بخشای دینامیک و جریان الکتریکیو نخونده بودم و 6تا تست این دو بخش نزدم.)
شیمی 96 (ایول ایول خودمو ایول!شیمی خیلی وقت گیر بود.من که المپیادی بودم 50 دقیقه وقت گذاشتم.شیمی گریه ی بچه های ما رو درآورده بود.
بالاترین درصدای بچه های ما 70-80 بود.خیلی ترازمو میکشه بالا.تازه زیرگروه داروسازیم هم خوب میشه.قربون این درس خوشگل برم)
تخمین رتبه حول وحوش 200منطقه 2
اشالا اگه خدا بخواد داروسازی تهران چون سال 86 که بومی گزینی مشابه امسال بود با 600 منطقه 2 هم قبول شدن.
ما که تا به حال هر چی بچه ی شهید دیدیم همشون در حد متوسطی بودن.حتی من چندتایی رو می شناسم که پدرشون شهید بود.و درسشون ضعیف بود.می پرسیدی چرا درس نمی خونی می گفتن وقتی می تونم بهترین رتبه رو بیارم چی کار دارم درس بخونم!!!ولی یه بار تلویزیون با یه جانباز مصاحبه می کردن.می گفت به جای اینکه بیان به ما جانباز ها سهمیه ی قبولی بدن.بیان یه کاری کنن وقتی میایم دانشگاه اینهمه توی زحمت نیافتیم.این همه پله یا مثلا اگه مشکلی جسمی برامون پیش اومد زود به دادمون برسن.با سهمیه فقط ذهنیت مردم نسبت به ما و شهیدها بد می شه.کاش به جای اینهمه سهمیه ها به قول یکی از بچه ها بهشون حقوق می دادن(البته می دونم حقوق هم دارن)چون جنگ فقط مال شهیدها نبود.همه ی پدر و مادرهای ما توش شرکت داشتن.کم یا زیاد.پس این دلیل نمی شه که اونهایی که شهید شدن رو اینهمه برجسته کنن.البته خود شهیدها جدا ولی بعضی از این بچه های شهید واقعا....ضمنا این فقط توی کنکور نیست.هر جا می ری اولویت با بچه های شهیده.استخدام،دانشگاه و...
اینها که اینهمه به بچه های شهید اهمیت می دن کسی که پدر نداره یا مادر اون با یه بچه ی شهید چه فرقی می کنه؟؟؟خوب این هم پدر نداره.محبت ندیده.امکانات نداره.چه بسا وضع این از بچه ی یه شهید هم بدتره.بهتره یکم در اینباره دولت تجدید نظر کنه.
واسه حل مشکل یاهو طبق این عکس عمل کن
من مشکلم حل شد
راستی بازار کار واسه شیمی و پلیمر و مواد بیشتره یا الکترونیک؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خودتون رو درگیر اینطور چیزا نکنیدعدالت اینه![]()
تو این مملکت اگه به حرف منو تو می خواستن گوش بدن که تو این 2 هفته این همه هم وطنمون کشته نمیشدن!!!
قوانینی هستش که به قول خودشون باید تمکین کنیم!!
============================
نگفتین واسه شناخت جامع رشته ها چه کنیم؟؟؟
من فكر كنم الكترونيك وبرق بازار كار خوبي داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)