تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 1137 اولاول ... 974975475875935945955965975985996006016076476971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من از همه اونایی که اومدن رمزینه رو انتخاب کردن خواهش می‌کنم بیان بگن چرا این کتاب رو انتخاب کردن چون اینجوری غلط اندازه. بهترین کتاب

لزوما انتخاب نمی‌شه اون کتابی‌ که بیشتر تبلیغش کردن و بیشتر بچه‌ها دارن انتخاب می‌شه. با تشکر از جناب petrose.kabir با این نظر کاملا

درستشون: نوبت چاپ کتاب نگاه کنی میفهمی چقد چاپ شده.و استفاده کردن.از این نظر سنجی هم کاملتره.

راستی‌ چرا کتاب دیفرانسیل و انتگرال (کوله پشتی‌) تالیف عباس مرادی نیست من با این کتاب در آسمانهای ریاضی‌ بسی چرخیدم و تست زدم
    توی این نظر سنجی کتابی که اغلب ازش نتیجه گرفتن انتخاب میشه . مگه موقعی که کسی میاد توی این تاپیک و درخواست راهنمایی میکنه چه اتفاقی میوفته مگه اینطوری نیست که بچه ها کتابی رو که باهاش نتیجه گرفتن رو معرفی میکنن؟این با نظر سنجی چه فرقی داره؟
    انتشارات کوله پشته اضافه شد به نظر سنجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

توی این نظر سنجی کتابی که اغلب ازش نتیجه گرفتن انتخاب میشه . ی
    خوب سوال اصلی اینه:

معیار نتیجه گرفتن چیه ؟ و چه تضمینی هست که کسایی که کتابو انتخاب می کنن واقعا نتیجه گرفته باشن ؟

مشکل این تاپیک اینه که هر کسی اومده و گفته این کتاب خوبه ، چرا خوبه؟ هیچ صحبتی نشده در موردش ، حتی خیلی ها چون شنیدن که کتاب خوبه اومدن و همون حرفایی که شنیدن رو به عنوان دفاع از کتاب نوشتن ، بدون اینی که اونو خونده باشن.

ببینید نظر سنجی به این شیوه ای که هست ، تنها نتیجه اون این هست که این نظر اکثریت رو که کتاب دیف رمزینه خوبه رو به صورت یه عدد و یه نمودار در میاره . ولی هیچ اطلا عاتی به بقیه نمیده. در حالی که خیلی بهتره که ما بیایم و نظر چند نفر رو که کتابو خوندن هم در مورد اون جمع آوری کنیم. چند تا موافق و چند تا مخالف. تو سایت هم این وضعیت تا حالا بوده ولی خیلی پراکنده و در هم و برهم و بعضی جاها به صورت کل کل در اومده.. من خودم مثلا در مورد ریاضی نظرات چند تا از بچه ها رو تو این تاپیک دیدم.

اگه یه مدتی رو معین کنید و اونهایی که کتاب رو خوندن یا دارن می خونن ، نظراتشون رو تو همون محدوده زمانی ( مثلا یک هفته ای که الان هست ) بیان و در باره کتاب بگن و بعد این نظرات تو چند تا تاپیک جمع آوری بشه ( اونایی که به نظر منصفانه و منطقی و مستدل هست) خیلی بهتر از یه نظر سنجی خالی هست. نیازی هم نیست که کلی نظر داشته باشیم و نظرات همه رو منتشر کنیم. اگه یه نفر یه کتاب خاص رو خونده و به نظرش مفید بوده میاد و ویژگیهای خوب انو میگه ، اگه کسی هم معتفده که کتاب خوبی نیست میگه که به این دلیل کتاب خوبی نیست.

اینم بگه که این شیوه نظر سنجی شما مطمئنا پر طرفدار هست چرا که خیلی ها دوست دارن همیشه ، بهترین چیز رو بدون زحمت داشته بشن. حتما این جمله رو اینجا خیلی دیدین که << بابا یکی تو رو خدا بیاد بهترین کتاب رو معرفی کنه >>

این نظر سنجی برایه این جور افراد خوبه چون خودشونو قانع میکنن که بله ، همه اینو دارن و تایید می کنن پس برای من هم بهترینه. و دیگه زحمت جستجو و خوندن نقد ها رو به خودشون نمیدن.

ولی به نظر من گفتن این که کتاب خوبه بدون دلیلش فایده ای نداره. دلایل رو هم باید به صورت جداگانه دریافت کرد و منتشر کرد تا بحث و کل کل پیش نیاد.
    انتخابات که نیست ، هیچ دلیلی نداره که باید نهایتا از بین این کتاب ها یه برنده خاص داشته باشیم.

3. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

كتاب رياضي رمزينه اول هست. ايشالا دوستاني كه بهش راي دادن رياضي رو 100 بزنن.مواظب باشيد مهندس مهربان بعضي اوقات خشمگين خواهد شد.
    (همه اين تحليل هاش رو ياد ميگيريد و يادتون مي مونه ديگه.)
    Last edited by aristocrat; 09-10-2010 at 23:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عجبببب..
    اقایون مدیر توجه داشته باشین که با زدن این تاپیک نظر سنجی اینجا از بحث اصلی دور شد.
    یه نکته میگم امیدوارم دوستان بهش توجه کنن.اگر میخواین کتاب کنکوری بخرین ابتدا ببینین در چه جایگاهی هستین.کتابی که من میخونم واسه من خوبه.شاید واسه شما خوب نباشه.میتونین با مشاوره کتاب بخرین نه با نظر سنجی.
    من اکثر کتابای کنکور و دیدم.و کار کاردم.اگه میخواستین شرایط خودتونو و وضعیت درسیتونو بگین تا دوستانی که کتابا رو سنجیدن و از بار علمی و شیوه تدریس اون کتابا اگاه هستن. کمکتون کنن.

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

به جای این که این قدر تو سرو کله هم بکوبید تو همون تاپیک دو نفر باتجربه که 5 تا کتابو خوندند باین نظر بزارن.
    هر کتابی برای هر سطحی خوب نیست که.
    مثلا یکی که فیزیکش داقونه بهش میگید بره فار بخونه یا خوشخوان؟؟؟؟؟؟؟
    ضمنا من کتبهای که معرفی می کنم خودم به طور کامل خوندم.امسال هم فارغ تحصیلم.تازه تو دور کنکور نیومدم که 4 تا کتابو این ور اونور شنیده باشم بگم خوبه.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من واسه راهنمای دوستان امادم.یا اینجا مطرح کنید.یا پی ام بدین.امیدوارم بتونم کمکتون کنم
    خواهشن دیگه بحث نظر سنجی رو اینجا مطرح نکنیم بهتره

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب سوال اصلی اینه:

معیار نتیجه گرفتن چیه ؟ و چه تضمینی هست که کسایی که کتابو انتخاب می کنن واقعا نتیجه گرفته باشن ؟

مشکل این تاپیک اینه که هر کسی اومده و گفته این کتاب خوبه ، چرا خوبه؟ هیچ صحبتی نشده در موردش ، حتی خیلی ها چون شنیدن که کتاب خوبه اومدن و همون حرفایی که شنیدن رو به عنوان دفاع از کتاب نوشتن ، بدون اینی که اونو خونده باشن.

ببینید نظر سنجی به این شیوه ای که هست ، تنها نتیجه اون این هست که این نظر اکثریت رو که کتاب دیف رمزینه خوبه رو به صورت یه عدد و یه نمودار در میاره . ولی هیچ اطلا عاتی به بقیه نمیده. در حالی که خیلی بهتره که ما بیایم و نظر چند نفر رو که کتابو خوندن هم در مورد اون جمع آوری کنیم. چند تا موافق و چند تا مخالف. تو سایت هم این وضعیت تا حالا بوده ولی خیلی پراکنده و در هم و برهم و بعضی جاها به صورت کل کل در اومده.. من خودم مثلا در مورد ریاضی نظرات چند تا از بچه ها رو تو این تاپیک دیدم.

اگه یه مدتی رو معین کنید و اونهایی که کتاب رو خوندن یا دارن می خونن ، نظراتشون رو تو همون محدوده زمانی ( مثلا یک هفته ای که الان هست ) بیان و در باره کتاب بگن و بعد این نظرات تو چند تا تاپیک جمع آوری بشه ( اونایی که به نظر منصفانه و منطقی و مستدل هست) خیلی بهتر از یه نظر سنجی خالی هست. نیازی هم نیست که کلی نظر داشته باشیم و نظرات همه رو منتشر کنیم. اگه یه نفر یه کتاب خاص رو خونده و به نظرش مفید بوده میاد و ویژگیهای خوب انو میگه ، اگه کسی هم معتفده که کتاب خوبی نیست میگه که به این دلیل کتاب خوبی نیست.

اینم بگه که این شیوه نظر سنجی شما مطمئنا پر طرفدار هست چرا که خیلی ها دوست دارن همیشه ، بهترین چیز رو بدون زحمت داشته بشن. حتما این جمله رو اینجا خیلی دیدین که << بابا یکی تو رو خدا بیاد بهترین کتاب رو معرفی کنه >>

این نظر سنجی برایه این جور افراد خوبه چون خودشونو قانع میکنن که بله ، همه اینو دارن و تایید می کنن پس برای من هم بهترینه. و دیگه زحمت جستجو و خوندن نقد ها رو به خودشون نمیدن.

ولی به نظر من گفتن این که کتاب خوبه بدون دلیلش فایده ای نداره. دلایل رو هم باید به صورت جداگانه دریافت کرد و منتشر کرد تا بحث و کل کل پیش نیاد.
    انتخابات که نیست ، هیچ دلیلی نداره که باید نهایتا از بین این کتاب ها یه برنده خاص داشته باشیم.
    ببین حرفی که میزنی منطقیه من خودم نظرم اولش همین بود که بیایم با کمک بچه ها پستهای مفید رو جدا کنیم بقیه رو یا حذف کنیم یا اینکه صفحه اول تاپیک لینک بدیم. ولی اون کار واقعا کار زمان بری هست. بررسی چند صد صفحه تاپیک کار سختیه. من حتما ایده شما رو منعکس میکنم ولی یه فکر دیگه هم در نظر دارم بکنم که بنظرم جالب باید باشه. مطرح میکنم اگه تایید کردن اطلاع رسانی میکنم توی همین تاپیک

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تاپیکای امسال با پارسال فرق کردن.یادش بخیر.اینجا بیشتر دعواست

10. 2 کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها این فیزیک خوشخوان واسه من اسونه یا کلا اسونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که وقتی دین و زندگی همگامان رو میخونم حس بدی بهم دست میده...
    احساس میکنم کنکور واقعا غوله...
    بعد یه حس دیگه ای هم که دارم اینه که فکر میکنم هیچی نفهمیدم.حس میکنم همه مطالب تو ذهنم معلق هست...
    از هر چی درس خوندن بیزار میشم...
    نمیدونم مشکل از منه یا کتاب؟
    فکر کنم باید تا آزمون صبر کنم ببینم اگه درصدام خوب بود که با همین ادامه بدم اگه نه که برم سر یه کتاب دیگه....
    نا امید شدم با این کتاب!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •