سلام من اين اسم كه تو چت رو مينويسه چطور تغيير بدم
![]()
سلام
صفحات قبل توضیح داده شده:
از بالا کنار عکس یا آواتار آیدی هم contact detail رو تغییر بدین ..
سلام
دوستان خیلی ریلکس بگم فک کنم یاهوم دیگه ترکید...یه نفر با نزدیک 40-50 تا ایدی همزمان صدم ثانیه ای پی ام میده و یاهو هنگ میکنه :| چیکار باید بکنم؟
از قسمت :
Messenger << Preferences >> Ignore List
گزینه اول رو انتخاب کنید : Ignore anyone who is not in my yahoo contacts که هر کسی تو لیست دوستانتون نیست نتونه
به شما پیغام بفرسته ..
سلام
دیروز یک هدست برای صحبت صوتی در یاهو خریدم
اما متوجه شدم صدایی رو ضبط نمیکنه و همین طور قسمت voice chat در پنجره چت یاهو غیر فعاله
میخواستم بدونم چطوری میتونم صحبت صدا رو در یاهو فعال کنم؟
ویندوز xp
سلام
ممکن هست غیر فعال شدن voice call به isp شما هم ربط داشته باشه و مشکل از Isp باشه ولی اگر از آنتی ویروس kaspersky استفاده می کنید
این پست هم مفیده:
متشکرم اما فکر نمیکنم مشکل بخاطر انتی ویروس باشه
انتی ویروسم norton 360 2014 هست
چون نه فقط تو یاهو حتی تو ویندوز هم صدایی رو ضبط نمیکنه.یعنی ورودی ای به ویندوز نداره
فکر میکنم یک روش نصب نیاز داره
سیدی نداشت پس چطوری باید به ویندوز شناسونده بشه؟
و همین طور در محیط یاهو هم کلا voice chat کاملا غیر فعاله و نمیشه روش کلیک کرد
اگر راه حلی بلدین لطفا راهنماییم کنین
ممنونم![]()
پس مشکلتون مربوط به ویندوز هست که اگر حل بشه مشکل یاهو هم به احتما زیاد حل میشه
مشکلات مربوط به ویندوز xp رو این انجمن مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش ساخت ایمیل یاهو پس از حذف ایران!منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا در چند روز اخير از دوستانتون شنيديد که ديگه امکان ايجاد "ايميل ياهو" وجود نداره!
یاهو در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايی كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده می شد حذف كرده است. براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربری نيز وارد كردن شماره تلفن همراه الزامی است و اين كار برای كاربران ايراني غير ممكن است.
اما خب! ما ايراني هستيم و هميشه راه حلي براي هر مشکلي داريم!!
برای آشنایی با روش کار به همراه عکس های آموزشی با ما همراه باشید.
1. طبق روال همیشگی، به صفحه اصلی یاهو بروید. گزینه Mail را انتخاب کنید.
2. در صفحه ای که باز می شود، روی کادر آبی رنگ در پایین صفحه که نوشته شده است: CreatNew Account (ساخت حساب کاربری جدید) کلیک کنید.
3. در صفحه ای که باز می شود، مشخصات خود را یادداشت و جنسیت خود را وارد کنید. در این مرحله باید روی کد +1 ایالت متحده کلیک راست و گزینه Inspect Element را انتخاب کنید.
4. در این مرحله در پایین صفحه پنجره ای باز می شود که باید جای خالی را با واژه +98 و عدد یک که دو خط بالاتر قرار دارد را با 98 پر کنید.
5. هر دو کد آمریکا را به روش مذکور به ایران تغییر دهید.
6. در این مرحله ایمیل شما ساخته شده است.
ممنون مشکلم رو در اونجا مطرح کردم و مشکل ویندوز حل شد و الان ویندوز صدا از میکروفون هدست دریافت میکنه
تو همه نرم افزار ها هم صدا ضبط میکنه و مشکل ورودیش حل شد اما فقط تنها جایی که کار نمیکنه تو همون یاهوئه
تو یاهو هنوز دکمه voice chat واقع در بالای پنجره ویندوز غیر فعاله.ایا میتونین کمکم کنین تا این قسمت رو فعالش کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)