سلام.
من از سرويس محدود همارا استاده مي کنم که الان با توجه به اينکه داره تموم ميشه مي خوام سرويس نامحدود 128 بگيرم.نظر شما چسه همين سرويسمو تمديد کنم با کارت شارژ يا اينکه 128 رو بگيرم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
من از سرويس محدود همارا استاده مي کنم که الان با توجه به اينکه داره تموم ميشه مي خوام سرويس نامحدود 128 بگيرم.نظر شما چسه همين سرويسمو تمديد کنم با کارت شارژ يا اينکه 128 رو بگيرم.
سلام دوستان
شنیدم در بعضی از شرکتها ترافیک بصورت غیر منتظره کم شده است.
لطفا این مورد را کنترل کنید به نظر می آید مشکلی هست که ما متوجه نشدیم.
با تشکر
اینترنت شهرستان مرند قطعه نمی دونم چرا زنگ می زنم می گن نمی دنیم چی شده امید وارم امروز وصل بشه.
منم 1 سال محدود استفاده کردم . بعدها که سرعتشو اوردن پایین الان عوض کردم نامحدود 128 استفاده می کنم .
قبلنا محدود همارا 64 رو شبانه ثابت می داد . ولی چند ماهی بود که 48 کرده بود . دیدم نامحدود می صرفه . نامحدود 20 میده . ثابت . 20.900
با مرورگر دیگه تست کن . این غیر ممکنه .![]()
سلام
بالاخره درست شد
![]()
غیرممکن غیرممکنه
ماله من هم صبح گوگل نمیشد رفت
و هم اینکه از دیروز تمام نرم افزار های قند ش ک ن (aol و ultra و puff و غیره ) وصل نمیشدن
جالبه .![]()
سلام،خسته نباشید،ممنون میشم اگه به سوالات من جواب بدهید.میخواستم بدونم این نامحدود 128 همارا وب پیج ها رو خوب و سریع باز میکنه؟ چون من از سرویس کلاسیک استفاده میکنم،سرعت دانلود که عالیه روزها 110 کیلو بایت بر ثانیه میده و شبها بین 40 تا 50 متغیره،اگه لینک مستقیم داشته باشی میشه شبها حدود 900 مگابایت دانلود کنی.حالا من دیگه دانلود نمیخوام فقط میخوام فیس بوک و اینها که میرم اعتبارم تموم نشه،آخه این کلاسیک خیله بی صرف است،بنظرتون این نامحدود همارا مثل کلاسیک صفحات رو باز میکنه؟ لطفا زودتر جواب بدهید،خواهش میکنم زودتر!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)