سلام.من قیمت sony z530 n\b رو می خواستم.
سلام.من قیمت sony z530 n\b رو می خواستم.
ِdell vostro 1510 فک میکنم همین باشه که شما میخوای یا گارانتی زیگورات حدود 1میلیون ودویست
البته با بهترین کانفیگ منظورمه
به نظر من hp بگیر من خودم 1510 داشتم نوت بوک خوبیه ولی وقتی مقایسه میکنم میبینم hp خیلی بهتره من خودم هفته بعد میخوام hp بگیرم. شک نکن که hp بهتره.
حدود ... 1.850
.............
من از حرفه ای های hp سوال داشتم میخواستم بدونم dv4-1050 بهتره یا dv2700t ؟ و اصولا این دو سری چه تفاوتی دارند
مشخصات dv 2700t
cpu core 2 due 2.5GH
ram 3
hdd 250
vga 8400 nvida
LCD 14
مشخصات dv4 -1050
cpu core 2 due 2.26GH
ram 3
hdd 250
vga 9200
LCD 14
(برای game نمیخوام)
در جریان هستم ، اون بیشتر به رم و سی پی یو بستگی داره ... گرافیک متوسطی هم کار را انجام میدهcorel و فتوشاپ زمانی که بنر هایی با طول و عرض چند متری باهاشون طراحی بشه، کار سنگین میشن!
تشکر از پاسختون. پس با احتساب این پیش فرضها لطف میکنید مناسب ترین پیشنهاد رو به من بدید؟
ممنون
با سلام
بين dell 1525 با رم 3 (كيفيت تصوير ضعيف) و مدلهاي دل استوديو و hp شك دارم.
كارم هم حداكثر اتوكده و اينترنت(ساعات كار بالا) + برنامه نويسي.
نميخوام بيش از 900 هزينه كنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
Last edited by m107; 06-02-2009 at 15:37.
سلام.من احمد هستم ودر حال تحصیل در رشته کامپیوتر (ترم اول)می خواهم سیستم ارتقاع بدم .پیشنهاد شنیدم نوت بوک بخرم حالا از شما سوال دارم که لپ تاپ کار یه سیستمو میکنه و من خریداری کنم یا با ارتقاع سیستمم به کارم ادامه بدم
اگه نظر شما اینه که لپ تاپ بگیرم لطفا مدلهایی که برای بر نامه نویسی خوبه به من پیشنهاد کنید
قيمت asusg50vt-x1 رو ميخواستم و اينكه بهترين لپ تاپ تو اين رنج قيمت براي بازي چيه؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)