تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 597 از 2403 اولاول ... 9749754758759359459559659759859960060160764769710971597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من قبلا مشترک اندیشه کوفتی بودم
    الان پارس انلاین 1 مگ دارم
    راضی ام
    ولی مشکل پینگشه

.
    شما اون پینگ رو در نظر نگیر پینگ google.com رو بگیر زیر 280 باشه عالیه.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره بعد از یک هفته افت وحشناک سرعت برای 36 ساعت همه چیز عالی بوده البته با زنگ زدن به پشتیانی و در حد فحش دادن به پشتیبان جلو رفتن.
    128 پنج گیگ - منطقه 4

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هر روز بهتر از شب دیروز

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من واسه اولین بار انلاین بازی کردم با این اینترنت دیال اپ اشغال 52 - حالا دارم دیوونه میشم و میخام ADSL بگیرم - از شما دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که تو رشت بخام بگیرم کدوم سرویس دهنده بهتر ه واسه بازی ؟ دانلودشم بد نباشه - قیمتشم پایین باشه . لطفا کامل توضیح بدید و بگید کجا باید برمو قیمتش کلا چند میشه ؟ 128 واسم مناسبه یا 256 و یا ... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من واسه اولین بار انلاین بازی کردم با این اینترنت دیال اپ اشغال 52 - حالا دارم دیوونه میشم و میخام ADSL بگیرم - از شما دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که تو رشت بخام بگیرم کدوم سرویس دهنده بهتر ه واسه بازی ؟ دانلودشم بد نباشه - قیمتشم پایین باشه . لطفا کامل توضیح بدید و بگید کجا باید برمو قیمتش کلا چند میشه ؟ 128 واسم مناسبه یا 256 و یا ... ؟
    شما اول بگو خطت چنده(سه شماره اول تلفن) بعد  بهتر میشه راهنمایی کرد

قیمت هم ماهه اول 30-60 تومن خرج برمیداره ماههای بعد دیگه بسته به سرویست از 7 تومن هست به بالا ولی استانداردش 128 سه گیگ فکرکنم واسه شروع بد نباشه 
    ولی اگه میخای آنلاین بازی کنی اینو باید بدونی(شایدم میدونی)که واسه بازی آنلاین سرعت بالا در درجه دومه و پینک مهمتره یعنی اگه پینکت زیاد باشه حتی اگه سرعت 1 مگابیت هم باشه نمیتونی بازی کنی .اینو گفتم که واسه انتخاب شرکت دقت کنی
    یه مسئله دیگه واسه بازی آنلاین اینه که همین پینک که گفتم تو روز و شب تومنی 1000 تا فرق میکنه چون شب اینترنت مجانی میشه به علت سیاسگ های شرکتها سرعت و پینک افت میکنه و عملا بازی کردن سخت میشه(بسته به سرور و بازی فرق میکنه)اگه هم بخوای روز بازی کنی هرروز بسته به بازی چند صد مگ ازت کم میشه پس باید حجم بیشتری بخری(این همون سیاسگ شرکت هیا isp هست)

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما اول بگو خطت چنده(سه شماره اول تلفن) بعد بهتر میشه راهنمایی کرد

قیمت هم ماهه اول 30-60 تومن خرج برمیداره ماههای بعد دیگه بسته به سرویست از 7 تومن هست به بالا ولی استانداردش 128 سه گیگ فکرکنم واسه شروع بد نباشه
    ولی اگه میخای آنلاین بازی کنی اینو باید بدونی(شایدم میدونی)که واسه بازی آنلاین سرعت بالا در درجه دومه و پینک مهمتره یعنی اگه پینکت زیاد باشه حتی اگه سرعت 1 مگابیت هم باشه نمیتونی بازی کنی .اینو گفتم که واسه انتخاب شرکت دقت کنی
    یه مسئله دیگه واسه بازی آنلاین اینه که همین پینک که گفتم تو روز و شب تومنی 1000 تا فرق میکنه چون شب اینترنت مجانی میشه به علت سیاسگ های شرکتها سرعت و پینک افت میکنه و عملا بازی کردن سخت میشه(بسته به سرور و بازی فرق میکنه)اگه هم بخوای روز بازی کنی هرروز بسته به بازی چند صد مگ ازت کم میشه پس باید حجم بیشتری بخری(این همون سیاسگ شرکت هیا isp هست)

سه شماره ی اولم 424 هستش
    .
    راستی من چمیدونم کدوم isp پینکش واسه بازی بهتره ... دوستان و اساتید لطفا کمک کنید مطمئن باشم کدوم از همه بهتره . همین فردا میرم میخرم . لطفا توضیح بدید کدوم شرکت رو بگیرم . واسه سرعت . همون 128 3gb کافیه . کمکم کنید سرم کلاه نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سه شماره ی اولم 424 هستش
    .
    راستی من چمیدونم کدوم isp پینکش واسه بازی بهتره ... دوستان و اساتید لطفا کمک کنید مطمئن باشم کدوم از همه بهتره . همین فردا میرم میخرم . لطفا توضیح بدید کدوم شرکت رو بگیرم . واسه سرعت . همون 128 3gb کافیه . کمکم کنید سرم کلاه نره
    ببین دوست عزیز
    اگه می خوای بازی کنی خیال خودتو راحت کن با تمام اطلاعاتی که من تو این فروم دارم فعلا پینگ شاتل از همه شرکتا بهتره
    قیمت 128 3 گیگش هم 13900 تومنه که بازم از همه شرکتا کمتره
    تازه هم اومده زیاد مشترک نداره که بخواد سرعتش بد بشه ، یه امتحانی بکن احتمالا خوشت بیاد
    تمام کسائی که بازی آن لاین می کنن دارن می رن شاتل تو هم یه سری بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تایید می شود اندیشه 128 مرکز 2

هر روز بهتر از شب دیروز
    Last edited by alves2774; 27-08-2010 at 22:38. دليل: 1

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ساعت 2.44 شب

شاتل مثل اينكه امشب تركيده
    سرعت صفحه بازكردنش كم شده و خيلي از سايتها رو هم Connection Interrupted ميده
    اما سرعت دانلود همچنان 67 هست
    منم دیشب واسه دانلود مشکلی نداشتم.
    البته تا ساعته 2:30 بیدار بودم که پینگ خوب بودش..بعدشم گذاشتم واسه دانلود فیلم و رویه 60-70 بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود
    دوستان نوسان وحشتناک یدفعه میشه 850kB/s یهه میره 30 70 60 25 این دیگه چه وضعیبرای شما همینطوری؟؟
    بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •