شما اون پینگ رو در نظر نگیر پینگ google.com رو بگیر زیر 280 باشه عالیه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما اون پینگ رو در نظر نگیر پینگ google.com رو بگیر زیر 280 باشه عالیه.
بالاخره بعد از یک هفته افت وحشناک سرعت برای 36 ساعت همه چیز عالی بوده البته با زنگ زدن به پشتیانی و در حد فحش دادن به پشتیبان جلو رفتن.
128 پنج گیگ - منطقه 4
دوستان من واسه اولین بار انلاین بازی کردم با این اینترنت دیال اپ اشغال 52 - حالا دارم دیوونه میشم و میخام ADSL بگیرم - از شما دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که تو رشت بخام بگیرم کدوم سرویس دهنده بهتر ه واسه بازی ؟ دانلودشم بد نباشه - قیمتشم پایین باشه . لطفا کامل توضیح بدید و بگید کجا باید برمو قیمتش کلا چند میشه ؟ 128 واسم مناسبه یا 256 و یا ... ؟
شما اول بگو خطت چنده(سه شماره اول تلفن) بعد بهتر میشه راهنمایی کرد
قیمت هم ماهه اول 30-60 تومن خرج برمیداره ماههای بعد دیگه بسته به سرویست از 7 تومن هست به بالا ولی استانداردش 128 سه گیگ فکرکنم واسه شروع بد نباشه
ولی اگه میخای آنلاین بازی کنی اینو باید بدونی(شایدم میدونی)که واسه بازی آنلاین سرعت بالا در درجه دومه و پینک مهمتره یعنی اگه پینکت زیاد باشه حتی اگه سرعت 1 مگابیت هم باشه نمیتونی بازی کنی .اینو گفتم که واسه انتخاب شرکت دقت کنی
یه مسئله دیگه واسه بازی آنلاین اینه که همین پینک که گفتم تو روز و شب تومنی 1000 تا فرق میکنه چون شب اینترنت مجانی میشه به علت سیاسگ های شرکتها سرعت و پینک افت میکنه و عملا بازی کردن سخت میشه(بسته به سرور و بازی فرق میکنه)اگه هم بخوای روز بازی کنی هرروز بسته به بازی چند صد مگ ازت کم میشه پس باید حجم بیشتری بخری(این همون سیاسگ شرکت هیا isp هست)
سه شماره ی اولم 424 هستش
.
راستی من چمیدونم کدوم isp پینکش واسه بازی بهتره ... دوستان و اساتید لطفا کمک کنید مطمئن باشم کدوم از همه بهتره . همین فردا میرم میخرم . لطفا توضیح بدید کدوم شرکت رو بگیرم . واسه سرعت . همون 128 3gb کافیه . کمکم کنید سرم کلاه نره
ببین دوست عزیز
اگه می خوای بازی کنی خیال خودتو راحت کن با تمام اطلاعاتی که من تو این فروم دارم فعلا پینگ شاتل از همه شرکتا بهتره
قیمت 128 3 گیگش هم 13900 تومنه که بازم از همه شرکتا کمتره
تازه هم اومده زیاد مشترک نداره که بخواد سرعتش بد بشه ، یه امتحانی بکن احتمالا خوشت بیاد
تمام کسائی که بازی آن لاین می کنن دارن می رن شاتل تو هم یه سری بزن
Last edited by alves2774; 27-08-2010 at 22:38. دليل: 1
منم دیشب واسه دانلود مشکلی نداشتم.ساعت 2.44 شب
شاتل مثل اينكه امشب تركيده
سرعت صفحه بازكردنش كم شده و خيلي از سايتها رو هم Connection Interrupted ميده
اما سرعت دانلود همچنان 67 هست
البته تا ساعته 2:30 بیدار بودم که پینگ خوب بودش..بعدشم گذاشتم واسه دانلود فیلم و رویه 60-70 بود.
درود
دوستان نوسان وحشتناک یدفعه میشه 850kB/sیهه میره 30 70 60 25 این دیگه چه وضعی
برای شما همینطوری؟؟
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)