تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 597 از 1635 اولاول ... 9749754758759359459559659759859960060160764769710971597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال فنی درباره دوربینهای پاناسونیک دارم .

اندازه عکس پانورامای دوربینهای پاناسونیک چقدر است ؟ منظورم اینه که مثلا اگه با دوربین 14 مگاپیکسلیش 3 تا عکس به هم پیوسته در حالت پانوراما بگیریم اندازه اش میشه : 14X3= 42MP ؟؟؟ یا اینکه اندازه پانوراماش کوچکتر است؟ مثل دوربینهای سونی که در حالت پانوراما نهایتا 1080 است ؟
    سلام
    در گرفتن عکس پانوراما شما چند تا عکس می گیرید و با نرم افزار ترکیب می کنید.
    عملا با هر دوربینی که عکس بگیرید باید اندازه تصویر حاصل همون ۱۴x۳ بشه ولی چون برای ترکیب شدن درست باید عکس ها بخش مشترک داشته باشند عملا این طور نیست و کمی کمتر است که البته می تونید به جای ۳ عکس ۶ عکس بگیرید تا جبران شود

دوربین ها در اندازه نهایی پانوراما تاثیری ندارند مگه اینکه خود دوربین عکس ها رو ترکیب کند مثل دوربین سونی .که البته با این دوربین هم می شود این کار رو به نرم افزار داد

مثلا شما می تونید چندین عکس رو این طور ترکیب کنید تا به عکس خیلی بزرگ تری برسید :

موفق باشید

2. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام
    در گرفتن عکس پانوراما شما چند تا عکس می گیرید و با نرم افزار ترکیب می کنید.
    عملا با هر دوربینی که عکس بگیرید باید اندازه تصویر حاصل همون ۱۴x۳ بشه ولی چون برای ترکیب شدن درست باید عکس ها بخش مشترک داشته باشند عملا این طور نیست و کمی کمتر است که البته می تونید به جای ۳ عکس ۶ عکس بگیرید تا جبران شود

دوربین ها در اندازه نهایی پانوراما تاثیری ندارند مگه اینکه خود دوربین عکس ها رو ترکیب کند مثل دوربین سونی .که البته با این دوربین هم می شود این کار رو به نرم افزار داد

سلام . جناب Rostamiani ، دوست عزیز از اینکه به سوال من جواب دادی خیلی ممنونم .
    سوال من اینه که :
    آیا در ترکیب تصاویر که بوسیله خود دوربین (نه کامپیوتر) و در برنامه PANORAMA ASSIST انجام می شود، تصویر حاصل کوچکتر از اندازه اصلی( 14X3 )است؟؟؟
    به عبارت دیگر آیا دوربین پاناسونیک در برنامه PANORAMA ASSIST عکس های اصلی (14مگاپیکسلی) رو به هم می چسبونه یا اینکه عکسهای کوچکتر شده مثل دوربینهای سونی؟؟؟
    Last edited by poonel; 20-06-2010 at 07:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    متوجه منظورتون شدم
    چیزی که سعی داشتم بگم اینه که شما مهم مسلما باید عکس ها بخش مشترک داشته باشند. پس همیشه عکس نهایی کوچکتر از مجموع اندازه عکس هاست و این به نوع دوربین و نرم افزار مورد استفاده ربطی نداره
    و شما هم مجبور نیستید برای ترکیب کردن عکس های دوربین های پاناسونیک از PANORAMA ASSIST استفاده کنید.
    ولی دلیلی نداره که اندازه عکس رو کوچک کنه
    شما از فوتوشاپ استفاده کن که خیلی خیل یبهتر این کار رو انجام میده

5. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این سوال را ندیدند.

سلام دوستان

در رابطه باخرید این سه مدل نظر بدین هدف استفاده خانواده و معمول هست

s200-s120-ixus200

بین اولی و سومی تفوت چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این سوال را ندیدند.
    تا جایی که من می دونم سری ixus برای کاربرای معمولیه که دوربینی جمع و جور و قشنگ می خوان و فقط می خوان دکمه رو بزنن و عکس تحویل بگیرند
    سری S هم تنظیمات دستی کامل داره و برای کسانی خوبه که می خوان عکس های خرفه ای تری بگیرند و با عکاسی آشنا هستند

8. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام دوستان

در رابطه باخرید این سه مدل نظر بدین هدف استفاده خانواده و معمول هست

s200-s120-ixus200

بین اولی و سومی تفوت چیه؟
    سلام

IXUS با بدنه فلزي و قوي، امكانات محدود و اندازه ظريف و بسيار كوچك مناسب براي كساني هستند كه از دوربين خود كيفيت بالا مي خواهند بدون اينكه بخواهند با پيچيدگي هاي يك دوربين عكاسي روبرو بشن.

sx: سوپر زوم هاي Canon در اين جا هستند. با زوم هاي بالاتر از 10 برابر.و تنظیمات دستی

سري G : بدنه فلزي، امكانات حرفه اي و زياد، صفحه نمايش عالي . اين دوربين هاي مناسب كسانيست كه هزينه زياد اهميت ندارد و در عوض دوربيني مقاوم و كوچك و با امكانات عالي مي خواهند. انتخاب عكاسان حرفه اي براي داشتن دوربين دوم و سبك نيز مي تواند از اين رده باشد.

EOS:
    اس ال آر ها. نياز به توضيح اضافه ندارد.

10. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان محبت نمایند درباره این دو مدل هم نظر بدهند.

[Canon IXUS 200 IS (IXY 930
    sony Cyber-Shot DSC-W370

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

sony Cyber-Shot DSC-W370
    Sony W370 کیفیت تصویر خوبی نداره
    IXUS200 بهتره

13. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

sony Cyber-Shot DSC-W370
    سلام دوست من

ixy 930 که معادل دوربین ixus 200 است . دوربین خوبیه ! مخصوصا عکاسی در شب خوبی داره
    و شاید مهمترین عاملی که خیلی کم بهش توجه میکنند لنز واید فوق العاده این دوربین باشه که 24 میلیمتری است !

w370 قرار بوده این چند روزه برام بیاد هنوز نیامده ، اما شاید بشه گفت یه لنز 35 میلیمتری شاید یه عیب بشمار بیاد برای کاربر خاص خودش !
    شاید چیزی را که W370 را متمایز میکنه از ixy930 یا بهتر بگم مواردی را که مشتری را بیشتر به سوی سونی پرتاب (!) میکنه تا کانن :
    1- مگاپیکسل بالاتر ( که فقط جنبه تبلیغاتی داره )
    2- پاناروما ( که الحق و النصاف من که خوشم امده ازش !)
    3-کلی کاتالوگ که لذت عکاسی را به آدم نشون میده !
    4- کلی چرند و پرند که خیلی مواقع خنده ام میگره از خوندش مثلا برای دوربین ها فیلم برداریش تو یه کاتالوگ سونی درباره "وضوح تصاویر نوشته :
    "" من سفر کردن را دوست دارم چون با مکانهای جدیدی آشنا میشوم . به این دلیل است که من دوربین فیلم برداری هنی کم سونی ام را دوست دارم . دوربینی خوش دست . سبک و مجهز به فن آوری های مدرن مانند حسگر انحصاری سونی و .... "

شما اگه زوم بالایی نیاز داری و قیمت خوب می تونی به sx120 کانن هم فکر کنی اما از اونجا که از انتخاب های اولیه دوربین تون متوجه شدم شما به زیبایی دوربین و ظرافت اون خیلی توجه دارید پس از این دوربین خوشتون نمیاد . پشیمون شدم معرفی کردم این دوربین را بهت . فراموشش کن همون ixy930 بخر قیمت 255 هزار
    W370 هم قیمت نمایندگی باید 260باشه
    Last edited by mm45; 20-06-2010 at 20:08.

15. 3 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جناب mm45

با تشکر فراوان از جنابعالی و جناب رستمیانی بابت بیان تجربیات و دیدگاههایتان لازم میدانم بگم که همه در بیان نظرشان آزاد هستند " پشیمون شدم معرفی کردم این دوربین را بهت" .
    من این دوربین رو هم در نظر دارم - عکاس حرفه ای نیستم واسه مهمونی و مسافرت میخواهم - به من توصیه کردن دوربین باطری
    AA قلمی نخرم چون یک هزینه شارژر اضافه میشه و زود به زود خالی میشه - بیان نظرات و تجربیاتتان مورد امتنان من میباشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •