من میگم بازی های کپی را از اینجا بخر هم مفت میده هم راحت و بدون دردسره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میگم بازی های کپی را از اینجا بخر هم مفت میده هم راحت و بدون دردسره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون جی تی ای 4
اونم کمبت 9
آقا من خودم مهندس نرم افزارم و خیلی قاطعانه بهتون میگم تا کنون نرم افزاری نوشته نشده که بتونه به سخت افزار آسیب برسونه و همچین نرم افزاری وجود خارجی نداره .
فقط دو مورد وجود داشته که اون هم در حقیقت به سخت افزار آسیب نرسونده - یکی روی مانیتور های قدیمی بوده که اگر شما کارت گرافیکی داشتی که رزولوشنی بالاتر از مانیتورت رو ساپورت میکرد میشد با نوشتن یک نرم افزار یا اصلا بدون اون رزولوشن رو تا حدی بالا برد که مانیتور خراب بشه که این خرابکاری نرمافزاری نبوده - یعنی باز سخت افزار بوده که سخت افزار آسیب رسونده نه نرم افزار به سخت افزار .
یکی هم همی کرم استاکس نت بوده که باز خودش به سخت افزار آسیب نرسونده بلکه با تنظیم کردن سخت افزارهایی که مستقیما توسط نرم افزار کنترل میشدند باعث آسیب رسوندن به سخت افزار های دیگه شده بود .
توی Ps3 هیچ کدوم این شرایط وجود نداره و حد اکثر خرابکاری که ممکنه بوجود بیاد بریک شدن کنسول هست که اون هم با یک بک آپ ساده از NAND همه مشکلات برطرف میشه .
اینکه نرم افزار میتونه به سخت افزار آسیب برسونه از اون حرفهای سوپر بیسوادی هست که خیلی ها میزنند .
یادمه قدیم ها میگفتند میکرو جنیوست رو به تلویزیون وصل نکن خرابش میکنه
این میشه حکایت اون بنده خدایی که هی ازش ساعت میپرسند میگه حالا انقدر بپرسید تا خرابش کنید![]()
سلام یه چند وقت نبودم چه فضایی شده این تاپیک!!!
بچه ها خوبن؟ آقا میلاد و آقا جاوید و آقا سعید و آقا علی ...؟(چه قدر آقا شد!!LOL!!(خوب همه بزرگترن چی کار کنم؟!!!))
جاوید جون خون خودتو به جوش نیار!!
یه چندتا چیز بگم:
آقا محمد به حرف مغازه دار جماعت اعتماد نکن! یعنی به حرف کسی که میبینی منفعتی تو کار براش هست اعتماد نکن! من بچه ها اینجا میدونن جزو اولین نفرایی بودم که دانگل بازیرایانه رو گرفتم ولی پسش دادم چون رفتم سراغ آنلاین بازی کردن. همین مغازه دارایی که میبینی (علی میدونه کی رو میگم!) برمیگشتن به من میگفتن اینا چیه میزنه کنسولتو میسوزونه و این حرفا بعد چند وقت که خودشون آورده بودن هی میگفتن که این دانگلا معرکست و این حرفا! اینو مطمئن باش که این حرفا باد هواست! همون جوری که بچه ها برات توضیح دادن این -- خطری که نداره هیچ یه جورایی فایده هم داره(دیدم یه جا کسی که این حرفو زده بود مسخره کرده بودی!) میدونی چرا؟ یکی از ضعف های PS3 لنز ضعیف درایوش هست. این عمل بازی از روی هارد باعث میشه که کمتر به اون فشار بیاد.
یه چیز دیگه کی گفته وقتی میگن ضد خش یعنی کلا هیچیش نمیشه؟ اتفاقا دیسک های BlueRay به خاطر فناوری فشرده سازی که توشون به کار رفته و لایه ها خیلی به هم نزدیکن با کوچکترین خراشی غیر قابل استفاده میشن و نمیشه باهاشون کار کرد(مثل CD و DVD نیست که همه باهاشون اسکی میکردن!) برا همین یه فناوری ضد خش روشون به کار رفته که اتفاقا خیلی هم به کار نمیان! برا همین موقع خرید بازی همه خیلی دوست دارن که بازی آک باشه(من ولی برام مهم نیست! نگاه میکنم ببینم خش داره یا نه!)
یه چیز دیگه(من چقدر حرف دارم و میگم یه چیز دیگه!!LOL(از بس نیومدم فروم مونده تو دلم!!)) امروز رفته بودم Sony Center دیدم برا تبلیغ LED و LCD هاشون از دموی بازی GrandTurismo 5 استفاده میکنن!!!
کفم بریده بود!!
یه سوال PSN شما هم اینطوریه؟ این چند روزه روشن که میکنم Sign In میشم ولی همین که وارد بازی میشم که آنلاین بزنم Sign Out میشه!! حسرت یه بازی درست و حسابی تو دلم مونده!!
قربون همتون![]()
شما اگر میخواستی Ps2 یا Wii رو هَک کنی چی کار میکردی ؟ که نیازمند نصب مودچیپ هستند.
تازه توی Wii اگر نخوای مودچیپ اینستال کنی باید کل فرمور کنسول رو دستکاری کنی و کل CIOS ها رو بریزی به هم و کلا کنسول از حالت عادی خارج میشه !
کپی خور کردن Ps3 کار خیلی سختی نیست - حتی با ماشین حساب مهندسی هم این کار رو انجام دادند پس خیلی نگران نباش .
قیمتش توی اروپا 20 یورو هست ایران نمیدونم .
راحت ترین راه اینه که کپی خور نکنی ، چون به نظر من ارزش نداره Ps3 رو کپی خور کنی بهتره یه 360 هم در کنارش بخری برای بازی های مالتی و با Ps3 فقط انحصاری هاش رو بازی کنه که بازی هایی که ارزش بازی کردن دارند بیشتر از 10 تا نیستند . (البته سلیقه ها با هم فرق دارند ولی معمولا به صورت میانگین هر شخصی حدو 5 تا 10 از بازی های انحصاری رو خوشش میاد)
بازی اورجینالات روی دیسک سر جاش میمونه دیگه ! اگر منظورت اینه که اینستالشون کردی نه چیزی نمیشه سیو هات سر جاش میمونه ولی بهتره قبلش به بک آپ لگیری .
بهترین راه دانلود کردن هست ، ولی شما توی ایرانی و دانلود کردن برایت غیر ممکنه - میتونی بری بازی ها رو بخری فکر هم نمیکنم زیاد باشه قیمتش . من که برای خودم BlueRay Writer خریدم - بلوری خام هم دونه ای 1 یورو هست همه چیزم رو رو اونها بک آپ میگیرم .
آره من هم مخالفه اينم كه ميگن ميكرو و سگا و --------تلويزيونرو خراب ميكنه!!!فقط چون خيلي قديما فيش av نبود شايد منظورشون اين بوده كه محل فيش ورودي ممكنه شل بشه----چون بايد واسه ديدن تلويزيون و كنسول اون فيشرو همش جا به جا كرد---
ولی بیشوخی اینجا در حد یه مبتدی هم پیدا نمیشه سواله به این راحتی رو جواب بده والا من فروم هایی که مدیر بودم نمیزاشتم هیچ سوالی بدونه پاسخ بمونه فکر کنم اینجا متروکه شده !!!!
اینم بار سوم که سوالو می پرسم !
چون سوالم خیلی ابتدایی بود احتمالآ کسی جواب نداده !! چون همه اینجا مهندس هستند فقط سوالات سطح بالا جواب میدن مثل ه-- و تغییرات سخت افزاری از این چیزا !!!
حالا اگه امکان داره بگید این فلش پلیر برای بروزرشو از کجا نصب کنم !!!!!!!!
جاويد جان من تو تاپيكاي زيادي اين جور مواردو ديدم واسه همين گفتم---اينم يه مورد=
سلام.
آقا من بازی AC رو از رو دی وی دی ریختم رو هارد خارجی ، بعد رو دستگاه گذاشتم ، بالا آوردم گفت باید سیستم آپدیت بشه منم زدم Yes یه چند وقت گذشت و کنسول دو بار ریستارت شد . بعد حالا دیگه دستگاه دانگل رو نمی شناسه (دانگل رو از بازیرانه گرفتم)!! چیکار کنم؟
یه چیز دیگه بعد از این اتفاق دیگه دسته بدون سیم شارژ کار نمیکنه! نمی دونم اون چشه!
خواهشا جواب بدین مرسی
منظورتون Adobe Flash Player هستش ؟
ممنون که جواب دادین
اره Adobe Flash Player یا هر چی که سایت هارو درست باز کنه
اصلا این بروزرش addons نداره یا یادشون رفته بزارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)