سلام
من خیلی گشتم ولی دیگه بازی تو سبک Age of Empires و Age of mythology و وارکرفت و ... کلا این دست بازی های استراژیک پیدا نکردم
چیزی سراغ دارید که فضاش مدرن و تانکی و ... نباشه و قسمت داستانیش هم خوب باشه؟![]()
سلام
من خیلی گشتم ولی دیگه بازی تو سبک Age of Empires و Age of mythology و وارکرفت و ... کلا این دست بازی های استراژیک پیدا نکردم
چیزی سراغ دارید که فضاش مدرن و تانکی و ... نباشه و قسمت داستانیش هم خوب باشه؟![]()
مود EB رو برای بازی Rome total war بازی کنید، با اشکانیان سرزمین های دیگرو فتح کنید، از لحاظ صحت تاریخی از بهترین هاست همه ی نام های بازی تاریخی و واقعیست، صداگذاری سربازان ایرانی را هم یک هموطمن انجام داده است.
البته بازی اندکی سختی می باشد و کاری دشوار پیش رو دارید.
پیروز باشید.
-------------------
دوستان عزیز بازی شبیه ساز رانندگی با وانت سراغ دارید؟
rome total war رو که چندین بار تموم کردم با تمام مودهاش به علاوه تمام سری total war
فکر کنم دیگه چیزی نبونده باشه بازی نکرده نباشم![]()
تو نسخه طلایی دارینویس بودسخت تر از خود بازی اصلی هست
فکر کنم باید منتظر بمونیم تا سال دیگه برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که تو نسخه ی طلاییه باید این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که من گفتم مود هست و مود رو نباید خرید و فروش کرد.
حالا اگه می خوای بازی واقعن سخت و حرفه ای باشه بیا مولتی پلیر بازی کن.
چند تا بازی پارتی چند نفره مثل Crash Bash یا Rio یا ... برای کنسول XBOX 360 معرفی می کنید ؟
اگه آرکید هم باشه اشکال نداره .
سلام دوستان ؛ -1 کسی میدونه نسخه ی جدید کالاف و اسسین کی میاد ؛ -2 اگه میشه 2 _ 3 تا بازی جدید که تو یکی دو ماه اخیر اومده معرفی کنین
بتلفید 3 هم خوبه ؛ ولی چند تا مشکل داره ؛ اول اینکه غیرمجازه و دوم اینکه ممکنه حرست دربیاد ( به خاطر چرندیاتش در مورد ایران)
1- اساسینس کرید 7روز دیگه و کالاف دیوتی 21روز دیگه میاد
2- Medal Of Honor Warfighter - Dishonored - Borderlands 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)