war patch : 1.23
dota patch : latest version : 6.61b
war patch : 1.23
dota patch : latest version : 6.61b
تشکر آقا
یه سوال دیگه می پرسم و دیگه هیچی
چه طوری می شه آنلاین بازی کرد من هر جوری یعی کردم نتونستم به سروری وصل به شم .
باید بری سایتبد تو همون صفه ی اول میتونی garena رو که یک برنامه واسه online بازی کردن dl کنی و online بازی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید عضو بشی یعنی تو قسمت register as garena member یه id بسازی
بد از طریق همون garena که dl کری میتونی با idit بالا بیای
سلام ..من آخرین بازی RAVENS و KS.INT رو دیدم که یکی از بازیکن های KS.INT دراپ شد ..بابا این MAELK چرا جدیدا اینقدر بد هیرو پیک می کنه !!!!!!
سلام به برو بچ عزیز.آقا من دنبال چندتا رفیق واسه بازی میگردم . تو رو خدا هرکی پایه ی بازی هست بگه با هم یه دست بزنیم. انقدر با این غریبه ها بازی کردیم دهنمون سرویس شده.الان دو شبه دارم میبازم.
معنیش چیه عزیزم !!!!!
راستی یه سوال دیگه دارم در مورد این ریپلی جدیدی که نمی دونم بین کدوم تیمها بود ولی از همین gosugamers گرفتم طرف با morphiling یه کارایی می کرد که خداییش منو تو کف گذاشته حسابی !!!
از یه سر نقشه یه دفعه ای قیب می شد می رفت سر دیگه ی نقشه !!!!اولین آیتمی هم که بست boot of travel بود بدش diffusal bladde بست ...حالا من تو کف همین نکته هستم که چه جوری این کارو می کرد ..آخه اگه با لول 6 هم می رفت از این فاصله چه جوری آخه !!!!!!
بابا یکی بیاد به من اینو توضیح بده آخه
Last edited by katzong; 13-07-2009 at 22:38.
راستی موافقین این 5 شنبه یا جمعه شب یه قرار بازی بذاریم !!!!
ایدی من هم این هست ==> katzong
میبینم ریپلی رو وبهتون میگم ولی این جوری که شما میگید ایشون یا تی پی میکرده یا از لول 6 مورف استفاده میکرده که میتونه خودش رو بذاره تو جای اون ایمیجی که از هرو گرفته
یعنی خنده D:
با illusion ش میتونه عوض کنه میدونی که ....
آره بابا قضیه لول 6اونو می دونم ولی تو این بازیمن ایلوشن ندیدم شاید هم درست نگاه نکردم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)