ارتباط من از یک کوچه قبلی میاد حدود 6 ساله و 5 شش باری هم پاره شده تو این مدت و هر بار میگن تو ماه بعد یه باکس برای کوچه شما نصب میشه که خبری نیست. چند روز پیش دیدم دارن برای یه مشترک کابل میکشن خونه مسیر قبلی رو زده بودن زمین که بسازن و کابل اون پاره شده بوده از مسیر سمت من رد می کردن پرسیدم خیلی به هم ریخته نمیشه دیگه ؟ گفت قراره همه اینا جمع بشه تمیز برای هر کوچه بکشیم دیگه عنکبوتی کاری نمیکنیم ؟!! گفتم یعنی زمینی گفت نه همین هوایی ! سیستم تی وی چی چی پرسیدم یعنی چی مخفف چیه گفت نمیدوم ! البته این سیستم مخابرات هست باز اپراتور خصوصی که شما میگی صبانت نمی دونم این مدلی کار کنن ولی اون داستان مجوز از شهرداری رو درست میگه از چند تاشون شنیدم که شهرداری به این راحتی مجوز نمیده و جالبه که اونا زمینی کار میکنن برای ارتباط یه باکس ؟ مخابرات که کل منطقه ما چک کردم کابل اصلی رو هم هوایی میاره فقط برای کابینت فیبر نوری VDSL زمینی آوردن سر کوچه از پیاده رو کندن خیلی هم زمان برد باهشون صحبت کردم میگفت این فیبر از FTTH جدا هست کامل. پیمانکار که سره خود نمیتونه باکس بزنه اگه هم می خواهید هزینه کنید باید دم مدیری چیزی تو شرکت رو ببینی یا اینکه تو کوچه مشترک جمع کن تعداد زیاد باشه شاید انجام دادن.