تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 596 اولاول ... 96496546586592593594595596
نمايش نتايج 5,951 به 5,956 از 5956

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ارتباط من از یک کوچه قبلی میاد حدود 6 ساله و 5 شش باری هم پاره شده تو این مدت و هر بار میگن تو ماه بعد یه باکس برای کوچه شما نصب میشه که خبری نیست. چند روز پیش دیدم دارن برای یه مشترک کابل میکشن خونه مسیر قبلی رو زده بودن زمین که بسازن و کابل اون پاره شده بوده از مسیر سمت من رد می کردن پرسیدم خیلی به هم ریخته نمیشه دیگه ؟ گفت قراره همه اینا جمع بشه تمیز برای هر کوچه بکشیم دیگه عنکبوتی کاری نمیکنیم ؟!! گفتم یعنی زمینی گفت نه همین هوایی ! سیستم تی وی چی چی پرسیدم یعنی چی مخفف چیه گفت نمیدوم ! البته این سیستم مخابرات هست باز اپراتور خصوصی که شما میگی صبانت نمی دونم این مدلی کار کنن ولی اون داستان مجوز از شهرداری رو درست میگه از چند تاشون شنیدم که شهرداری به این راحتی مجوز نمیده و جالبه که اونا زمینی کار میکنن برای ارتباط یه باکس ؟ مخابرات که کل منطقه ما چک کردم کابل اصلی رو هم هوایی میاره فقط برای کابینت فیبر نوری VDSL زمینی آوردن سر کوچه از پیاده رو کندن خیلی هم زمان برد باهشون صحبت کردم میگفت این فیبر از FTTH جدا هست کامل. پیمانکار که سره خود نمیتونه باکس بزنه اگه هم می خواهید هزینه کنید باید دم مدیری چیزی تو شرکت رو ببینی یا اینکه تو کوچه مشترک جمع کن تعداد زیاد باشه شاید انجام دادن.
    Last edited by blackbird; 21-07-2025 at 12:39.

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ارتباط من از یک کوچه قبلی میاد حدود 6 ساله و 5 شش باری هم پاره شده تو این مدت و هر بار میگن تو ماه بعد یه باکس برای کوچه شما نصب میشه که خبری نیست. چند روز پیش دیدم دارن برای یه مشترک کابل میکشن خونه مسیر قبلی رو زده بودن زمین که بسازن و کابل اون پاره شده بوده از مسیر سمت من رد می کردن پرسیدم خیلی به هم ریخته نمیشه دیگه ؟ گفت قراره همه اینا جمع بشه تمیز برای هر کوچه بکشیم دیگه عنکبوتی کاری نمیکنیم ؟!! گفتم یعنی زمینی گفت نه همین هوایی ! سیستم تی وی چی چی پرسیدم یعنی چی مخفف چیه گفت نمیدوم ! البته این سیستم مخابرات هست باز اپراتور خصوصی که شما میگی صبانت نمی دونم این مدلی کار کنن ولی اون داستان مجوز از شهرداری رو درست میگه از چند تاشون شنیدم که شهرداری به این راحتی مجوز نمیده و جالبه که اونا زمینی کار میکنن برای ارتباط یه باکس ؟ مخابرات که کل منطقه ما چک کردم کابل اصلی رو هم هوایی میاره فقط برای کابینت فیبر نوری VDSL زمینی آوردن سر کوچه از پیاده رو کندن خیلی هم زمان برد باهشون صحبت کردم میگفت این فیبر از FTTH جدا هست کامل. پیمانکار که سره خود نمیتونه باکس بزنه اگه هم می خواهید هزینه کنید باید دم مدیری چیزی تو شرکت رو ببینی یا اینکه تو کوچه مشترک جمع کن تعداد زیاد باشه شاید انجام دادن.
    اون چندباری که سیم پاره شد دلیل خاصی داشت !؟
    هزینه اش به عهده کی بود؟
    چون دعوایی که با این شرکته داشتم هم همین بود و می گفتن ما هوایی نمیکشیم چون هوایی یا سیم رو میدزدن یا ممکنه پاره شه اون وقت هزینه اش با خودته !
    Last edited by babak2002; 22-07-2025 at 01:45.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون فیبر نوری تو تهران کی نهایی میشه؟ هنوز خیلی مناطق تو تهران اصلا تحت پوشش نیستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اون چندباری که سیم پاره شد دلیل خاصی داشت !؟
    هزینه اش به عهده کی بود؟
    چون دعوایی که با این شرکته داشتم هم همین بود و می گفتن ما هوایی نمیکشیم چون هوایی یا سیم رو میدزدن یا ممکنه پاره شه اون وقت هزینه اش با خودته !
    هر دفعه یه ماشین بلند کامیون چیزی میزد بهش پارش می کرد بهشون هم گفته بودم که پایین رد کردین گوش نمیدادن یه بار هم خونه تو راه رو زدن زمین از یک ماه قبل متوجه شدم به مرکز زنگ زدم هیچ کاری نکردن تا بیل مکانیکی زمان خاک برداری کابل من به همراه چند مشترک دیگه رو پاره کرد و کل باکس رو رو دیوار کند .. خود مخابرات میگه نباید از عرض کوچه رد بشه یعنی باکس رو دیوار باید فقط جهت خودش رو ارتباط بده اما در عمل چیزه دیگه هست. حلقه بلند تر رو دیوار بود به پیمانکار میگم از بالایی رد کن میگه خوبه همین ارتفاع چند ماهه بعد ماشین بونکر زد کابل رو پاره کرد بهش میگم تو بالایی چرا رد نکردی میگه بالایی بوده !!! به همین رکی دروغ میگن هر کاری میکنن باید عکس گرفت. اما هزینه رو هر بار خود مخابرات داده البته از نظر زمانی برای انجام هر بار با شکایت بوده.

سیم فیبر رو که فکر نکنم دزد ببره اونا دنبال مس هستن مگه کابل کور بالا خاصی شاید من دقیق نمی دونم اما اگه پاره بشه هزینه رو خودت بخوای بدی جالب نیست. هزینه سمت خودت بود برای اجرا خیلی سخت گیری کن تو مسیر و ارتفاع رد شدن کابل.

6. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کابل منم همسایه 3 روزه قطع کرده یعنی کل باکس فت کوچه رو قطع کرده 6 7 تا اشتراک فک کنم هست پیمانکار اومد نصب نکرد گفت خسارت رو باید همسایه بده فعلا شکایت کردم روشی هست سریع تر وصل کنن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا فیبر ماهان نت داره؟ انگار نت رو روی بستر مخابرات میدن...
    ولی ندیدم کسی جایی تجربه استفاده ازشو نوشته باشه
    پیشنهاد میکنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •