یا قدرت لیزر پرینتر رو زیاد کنید یا توی فتوشاپ بازی کنین و 1 پیکسل به اون صفحه خاص Stroke بدید
یا قدرت لیزر پرینتر رو زیاد کنید یا توی فتوشاپ بازی کنین و 1 پیکسل به اون صفحه خاص Stroke بدید
البته مطمدن نیستم.
اما معمولا داخل دستگاه ها باتری بک آپ وجود داره برای ذخیره تنظیمات در موقع خاموش شدن. ممکنه اون مشکل پیدا کرده باشه.
ممنونم
درود و سپاس از جواب شما
اما
اولین چیزی که به نظر من هم رسیده بود همین باطری بوده ، عوضش کردم با چه مشکلاتی (باطری با 2 تا شمش مسی به برد لحیم شده بود باطری جدید رو با لحیم کاری و سیم بهش وصل کردم بعد از اینکه دوباره مشکل داشت از باطری قبلی که ولتاژ گرفتم دیدم سالم بوده و تمام زحماتم و از همه بد تر پولی که بابت باطری دادم الکی بوده ! حال باز هم با خاموش و پس از میلی ثانیه روشن کردن دستگاه تاریخ و ساعت دوباره باید ست بشه !!
حال می گید چکار کنم ؟
ناگفته نمونه
باطری موقع ای که از برد جداست 1.3 ولت برق میده و وقتی به برد وصل میکنم و در حالت روشن دستگاه 0.44 صدم برق میده و مقع خاموشی و هم دراوردن سیم برق 0.23 صدم ولت برق در دو سر باطری دارم
دوستان قیمت چاپگر HP LASERJET P2015n چقدره؟
مگنت هم چک کردم.راحت میچرخید و جا افتاده بود.
تمیزش که کردم یه خط های منظم روش افتاده بود.با فاصله های خیلی کم و محیطی .
.
Last edited by blae; 18-03-2013 at 02:06.
سلام بر دوستان
من دیروز یه پرینتر epson sx130 خریدم با کارتریج های قابل شارژ که به نظرم حرف نداره
فقط 2تا مشکل دارم
1- سرعت پرینت که توی کاتالوگ نوشته 28 صفحه در دقیقه خیلی کمتر هست مثلا توی دقیقه 4 برگ پرینت میگیره
2- بعد از هر صفحه پرینت باید دکمه روی دستگاه که مربوط به کاغذ هست رو فشار بدم تا صفحه بعدی رو چاپ کنه .
اگر ممکنه راهنمائیم کنید . متشکر و سپاسگزارم
در ضمن یه دستگاه پرینتر canon mx350 wirless هم دارم که بعلت گرونی کارتریج هاش مجبور شدم دستگاه جدید بخرم . راهی وجود نداره که کارتریجش نسوزه ؟ تموم که میشه دیگه کار نمیکنه .![]()
Last edited by azimnoori; 18-03-2013 at 04:35.
این مدل که discontinue شده.فکر نمیکنم دیگه تو بازار باشه.
میدونم.خواستم ببینم آخرین قیمتش چقدر بوده.یکی به یه نفر دسته دومش رو فروخته فکر کنم 400.کفته نوش 700 هست.خواستم ببینم زده یا نه
درود بر شما
قیمت چند مدل بالاترش حدود 700 تومان هستش
اگه قیمت ها همین جوری سر سام اور بمونه با این قیمتی که گرفته مناسبه (چند تومنی پایین تر بگیری بهتره )
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)