تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 754 اولاول ... 96496546586592593594595596597598599600606646696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام . دنبال یه راه حل هستم ممنون میشم بعد خوندن مشکل راه حل رو بگید
    واحد ما دو تا خط داره که یکی از خط ها 3 مگ شاتل هست که داخل کانفیگ مودم زده تا 3200 مگ بیشتر نمیشکه و اون یکی 4 مگ پارس انلاین که اونم زده نهایت کشش تا 4670 هست که در نوسانه
    بعضی موقع ها لینک میپره یا نویز شدید میوفته رو خط و پینگ تایم و دان اسرتیم پارس انلاین میاد رو 1 مگ .(بیشتر در شبا که نویز به علت ازدحام زیاد خط)
    تا موقعی که شاتل وصل هست max rate پارس انلاین رو 4670 ولی به محض این که مودم شاتل رو خاموش میکنم و از برق میشکم داخل کانفیگ میزنه تا 8 مگ میشه (8820) یعنی دو تا مودم وصل باشه کیفیت میشه 3 مگ و 4مگ
    انگار مودم شاتل نمیزاره از نهایت کشش پارس انلاین هست استفاده کنم .پارس انلاین تو اتاق خودمه و شاتل برای حال .حالا نمیدونم از سیم اصلی که برای حال هست وشاتل روشه از اون اشتراک گرفتن واسه اتاق من یا یه سیم کشی جداس.ولی از دمه باکس اصلی خونه حداش کردم
    ممنون میشم هر راه حلی که به فکرتون میرسه اظهار کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دو خط adsl در کنار هم می تونند روی همدیگه نویز بندازند. باید حتی الامکان مسیر هاشون رو کاملا جدا کنید و از کابل های twisted استفاده کنید.
    از طرف دیگه من یه مشکلی در تنظیمات اتصال شما میبینم که ممکنه از سمت خودتون یا از سمت پارس باشه. لینک شما در مود fast است که که باعث بروز error روی خط میشه و مهمتر اینکه در مود ADSL متصل هستید. اگر مود ADSL2+ شود فرکانس های بیشتری در اختیار ADSL است که میتونه به بهبود وضعیتتون کمک کنه.

2. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    این عکس وضعیت افتضاح اینترنت منه

خب اگه براتون سوال پیش اومده که این اینترنت افتضاح واسه کجاست باید بگم که واسه هفت تیر کرجه. قراره مثلا این اینترنت 8 مگ باشه! سرعت دانلودم در بهترین حالت 600KB هست. SNR پایینه اما زیاد اذیت نمیکنه و قطع و وصلی خیلی کمی دارم (به ندرت اتفاق میوفته). هزاربار زنگ زدم 2020 آخرش یکیشون آب پاکیو ریخت رو دستم گفت خط شما بیشتر از این کشش نداره. راستی اینم بگم که فاصله خونه تا مخابرات حداکثر 3 کیلومتر هست.
    حالا چندتا سوال دارم
    1- راست گفته که خط ما بیشتر از این کشش نداره
    2- راه حلی داره بتونم سرعت دانلود واقعی داشته باشم (حدود 1مگ)
    3- SNR پایین تاثیر زیادی روی سرعت داره؟
    چندتا مطلبم بگم که تا الان چه کارایی انجام دادم. من 3 تا مودم دارم با همشون تست کردم، هیچ فایده ای نداشت. پریزهای مختلفم تست کردم فایده ای نداشت، فقط سیم ورودی ساختمون مونده که هنوز فرصت نشده. شما فرض کنید اگه سیم ورودیم تست کردم وضعیت همین بود باید چکار کنم؟ اصلا راهی هست یا نه؟ اگه راهی باشه تو این 3روز تعطیلی تست کنم شاید اتفاقی افتاد.
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

جند تا مورد هست یکی اینکه می تونید توی مودم اتون اگر امکانش رو داره annex m رو خاموش کنید وضعیت دان استریم اتون و سرعتش بهتر میشه. دومین مورد که دست شما نیست و دست شرکت است اینه که مود لینک شما را از Fast به Interleave تغییر بدهند . زیرا شما error زیاد دارید و این خودش باعث میشه که در عمل سرعت پایینتری از سرعتی که وصل شدی بگیری. snr رو نمیشه همینطوری قضاوت کرد در کنار پارامترهای دیگه و تغییراتش مهمه.

4. 3 کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد .
    الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
    Last edited by ramtinzartosht; 01-03-2018 at 13:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جند تا مورد هست یکی اینکه می تونید توی مودم اتون اگر امکانش رو داره annex m رو خاموش کنید وضعیت دان استریم اتون و سرعتش بهتر میشه. دومین مورد که دست شما نیست و دست شرکت است اینه که مود لینک شما را از Fast به Interleave تغییر بدهند . زیرا شما error زیاد دارید و این خودش باعث میشه که در عمل سرعت پایینتری از سرعتی که وصل شدی بگیری. snr رو نمیشه همینطوری قضاوت کرد در کنار پارامترهای دیگه و تغییراتش مهمه.
    اینجا‌ چند مبحث فرمودین جالب بود که منم یه سوالی بکنم

Annex m منظور چیه به درد چی میخوره؟

بعد کانال مد بهتره روی fast باشه یا interleave

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کدوم نویز؟ چرا فکر میکنی نویز داری؟ همچین چیزی روی خطت مشخص نیست.
    خوب چون زنگ میزنی به شرکت میگه خطت نویز داره کشش از هشت مگ بیشترو نداره بخاطر این میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به جای دوستمون من توضیح میدم
    انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
    در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید

9. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.
    مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.

11. 2 کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب چون زنگ میزنی به شرکت میگه خطت نویز داره کشش از هشت مگ بیشترو نداره بخاطر این میگم

صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.

13. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان این کیفیت خط چطوره ؟ دیروز رفتم نت 16مگ شاتلو گرفتم

15. 2 کاربر از arak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام دوستان این کیفیت خط چطوره ؟ دیروز رفتم نت 16مگ شاتلو گرفتم

SNR کیفیت خط رو نشون میده که باید آپ و دان استریم بالای 12 باشه یا 120 باشه /// برای شما دم مرز
    ُ

17. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •