بعید میدونم کسی کمکی بتونه بکنه بهتره مشکل رو با گارانتی در میون بگذارید البته اگه رو اعصابه.
بعید میدونم کسی کمکی بتونه بکنه بهتره مشکل رو با گارانتی در میون بگذارید البته اگه رو اعصابه.
سلام
من VT30 دام منتهی میخوام فیلم MKV با زیرنویس فارسی ببینم زیرنویسش به نمایش در نمیاد! چه با پسوند sub چه srt! کسی میدونه زیرنویس رو چجوری یا با چه پسوندی باید به فیلم اضافه کنم تا بنمایش در بیاد؟!
مرسی
با سلام
فکر نکنم بشه کاریش کرد من هم خیلی تلاش کردم نشد
حالا شاید دوستان حرفه ای بتتونن کمک کنن
اگه بشه عالی میشه.
عکسی از آقای وبر مخترع پلاسما
در مورد مدل ZT60 حرفهای مختلفی تو فرومهای خارجی گفته میشه البته منبع بعضیهاشون آدمهایی هستن که با توجه به سابقشون میشه گفت تا حدودی با واقعیت مطابق هست مثل D-Nice کالیبراتور معروف یا Robert Zohn که دوست آقای لری اف وبر مخترع پلاسما که مدتی هم برای پاناسونیک کار میکرده هست یا آقای گری مرسون .... ولی به هر حال بخشی از این مسائل در نهایت شایعه هستن.
VT60, ZT60 از گستره رنگ استاندارد فرمت 4K استفاده میکنن یعنی فرمت 4K تنها به افزایش رزولوشن محدود نیست و بخش دیگه ای از قابلیتهای این فرمت استفاده از گستره رنگ جدیدی هست که پلاسماهای ZT60 و VT60 اون رو پشتیبانی میکنن.
در ساخت این پلاسماها از تکنولوژی 7.5 لومن استفاده شده و براتنس بالاتری نسبت به مدلهای 2012 دارن ولی درصد زیادی از این افزایش برایتنس فقط روی مد داینامیک یا Vivid اعمال میشه!
پاناسونیک از الگوریتم افزایش کنتراست خودش در سری ZT60 استفاده کرده که فقط بخش کوچکی از اون برگرفته از تکنولوژی پانیر KURO هست چون تکنیک افزایش کنتراست KURO مصرف برق رو بالا میبرده و سازگار با نئوپلاسما نبوده.
دلیل خرید تکنولوژی KURO از پایونیر ترس پاناسوینک از خریده شدن این تکنولوژی توسط سایر رقبا بوده.
مهندسای طراح پایونیر KURO که در حال حاضر در پاناسونیک کار میکنن مستقیما در طراحی و توسعه ZT60 مشارکت داشتن.
ZT60 قرار نبوده سال 2013 عرضه بشه ولی ظاهرا دلیل اصلی پاناسونیک از عرضه اون پلاسمای F8500 سامسونگ بود!
چون ZT60 قرار نبوده برای سال 2013 عرضه بشه و پاناسونیک لحظه آخر تصمیم به عرضه اون گرفته فرصت کافی برای طراحی و ساخت دیزاین جدید نداشته برای همین تغییرات کمی درکابینت VT60 اعمال کردن و اون رو به عنوان کابینت ZT60 مورد استفاده قرار دادن.
تولید پنلهای ZT60 فقط در بخش کوچکی از یکی از خطوط تولید پلاسماهای پاناسونیک انجام میشه برای همین تعداد تولید این پنل معدود هست ولی برای مدلهای 2014 اکثر خطوط تولید برای تولید پنلهای مشابه ZT60 فعلی دچار تغییرات میشن.
لایه شیشه محافظ در سری ZT60 حذف شده برای همین این پنل نسبت به ضربه مقاومت پایینی داره.
منم تقریبا یه نصفه روز کامل وقت گذاشتم و هر ترفندی که تا بحال بشر اختراع کرده رو اجرا کردم ولی نشد که نشد.
آخر سر به این نتیجه رسیدم که کاریست نشدنی.![]()
بستگی به مدل تی وی داره اگه سری R باشه نمیشه کاریش کرد چون برای ایران زده
ولی برای بقیه سری ها هنگام پخش فیلم دکمه آپشن رو بزن و وارد تنظیمات شو و از اونجا فعالش کن.
تازه زیرنویسو تو مدلهای غیر سری R هم فقط تو MKV ساپورت میکنه و تو فایلهای MP4 کلا گزینه Option واسه زیرنویس خاموش میشه.
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید-------- دوستان فنی
یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحهبالا سمت چپ آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چند خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
نمایندگی شهرستان گفت صفحه سوخته و باید تعویض شود اما صفحه تصویر پلاسما نیست
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
لطفا یک نمایندگی معتبر پاناسونیک تو تهران برای خرید TH-P42VT30 معرفی کنید
آیا کسی تا حالا با پورت D-sub این تلوزیون رو به کامپیوتر متصل کرده کیفیت نمایش متن چطوره؟
آیا میشه از این تلوزیون بعنوان HTPC استفاده کرد؟
ممنون
پلاسما برای پخش تصاویر ثابت مثل نوار وظیفه Taskbar ویندوز و یا نوار عنوان برنامه های گوناگون و... به هیچ وجه مناسب نیست چون باعث جاموندگی تصویر میشه.
بنابراین حتماً باید از LED-LCD استفاده کنید.
مشخصه دیگه. باید یک تلویزیون جدید بخرید.
Last edited by poonel; 11-03-2013 at 18:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)