تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 686 اولاول ... 96496546586592593594595596597598599600606646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

خوب دوستان در مورد سیمکارت تامین اجتماعی اگه یکم دقیق کار کنین خیلی به درد میخورن سیمکارت هاش ماهی 2 گیگ اینترنت دارن تا یک سال ولی مشکلی که هست اینکه فقط 15 روز اول هر دوره 30 روزه میتونین از این 2 گیگ استفاده کنین و 15 روز دیگه بدون اینترنت هست حالا شما چیکار مکنین یک سیمکارت دیگه به اسم یکی از اشناها در دوره زمانی مخالف خودتون فعال میکنین(مثلا اگه برای شما از 1ام تا 15ام ماه 2 گیگ اینترنت داره برای ایشون از زمان اتمام طرح یعنی 15 ایم فعال میکنین تا 30ایم) با این حرکن هر ماه 4 گیگ اینترنت دارین تا 1 سال فقط لازمه هر 15 روز یک بار سیمکارت رو عوض کنین حال بماند که مکالمه رایتلی تا یک سال رایگان و این طرح برای کسانی که گوشی 2 سیمکارت دارن عالی هست.
    یک نکته مهم که من خودم در جریان نبودم و دوستان من رو راهنمایی کردن این هست که در مناطقی که رایتل مشکل داره به شکل رومینگ ملی سیمکارت میره روی همراه اول و همه بسته ها (اینترنت و مکالمه) فعال هست و میتونین استفاده کنین من خودم سیمکارت رایتل رو گذاشتم و رفت روی شبکه همراه اول و چون همراه اول جای ما خیلی خوب هست تا 70 مگابیت سرعت گرفتم ومیشه سیمکارت رایتل رو گذاشت روی گوشی ساده و از بسته مکالمه استفاده کرد.
    برای گرفتن سیمکارت رایتل بهتره برین نمایندگی های رایتل یا دفاتر پیشخوان دسترسی فعال سازی برای دفاتر باز شده و یک سیمکارت خام(غیر فعال) رو استفاده میکنن و سیمکارت رو برای شما فعال میکنن خوبی این کار تا سفارش دادن از سایت اینکه تو همون لحظه سیمکارت فعال میشه و سیمکارتی که از دفاتر میگیرین 3 تیکه هست و نیاز به پانچ نداره(دقت شود سیمکارت دفتر 3 تیکه باشه) چون سیمکارتی که برای من پست شد 3 تیکه نبود و نیاز به پانچ داشت
    مفهوم این چیه ؟ منظور از این واژه ، ثبت نام کردن سیم کارت بعد از روز پانزدهم ماه هست
    یا اینکه روشن کردن و استارت کار با سیم کارت برای اولین دفعه یکی شون مثلن یکم باشه ، یکی شون پانزدهم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مفهوم این چیه ؟ منظور از این واژه ، ثبت نام کردن سیم کارت بعد از روز پانزدهم ماه هست
    یا اینکه روشن کردن و استارت کار با سیم کارت برای اولین دفعه یکی شون مثلن یکم باشه ، یکی شون پانزدهم ؟
    درسته. یکی اول ماه و دیگری 15 ماه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ممکنه توضیح بدید درمورد سیمکارت تامین اجتماعی
    توی بندرعباس نمایندگی رسمی رایتل نیست من باید اینترنتی سفارش بدم چند روزه میرسه؟
    مکالمه رایگانش درون شبکست فقط ؟ اینجوری ک بدرد نمیخره رایتل با رایتیل
    Last edited by binaafarin; 19-03-2018 at 21:59.

4. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
    چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد
    ولی برای من بعد از 5-6 روز هنوز پیامکی نیومده
    رفرنس لطفن

دور از انتظاره که از پس یک سیم کارت مجانی هدیه ای دیگر باشد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در جهت پوشش تمامی نیازهای مشترکین؛
    بسته‌های اینترنت بلندمدت رایتل متنوع‌تر شد
    خرید بسته‌های بلند مدت مقرون به صرفه رایتل با تنوع بیشتر برای مشترکین این اپراتور ممکن شد.

به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور در جهت تکمیل سبد خدمات خود تنوع حجم بسته‌هایبلند مدت سه ماهه، شش ماهه و یک‌ساله خود را افزایش داده است تا پاسخگوی تمامی نیازهای ارتباطی مشترکین خود باشد.

براساس این خبر بسته های سه ماهه از 4 گیگابایت تا 50 گیگابایت قابل خریداری است، همچنین بسته‌های شش ماهه روزه از 9 گیگابایت تا 100 گیگابایت در قالب 9 بسته قابل خریداری است.

علاوه بر این برخی از بسته‌های شش ماهه روزه علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان هزار دقیقه هستند.

گفتنی است این تنوع در خصوص بسته‌های یک‌ساله نیز وجود دارد و این بسته ها با حجم 10 گیگابایت تا 200 گیگابایت قابل خریداری هستند و برخی از بسته‌های یک‌ساله علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان 2 هزار دقیقه نیز هستند.

شایان ذکر است بیشتر بسته‌های بلند مدت، علاوه بر حجم اینترنت بدون محدودیت زمان استفاده به همان میزان دارای حجم اینترنت برای استفاده در ساعات افت مصرف (2 تا 8 صبح) هستند.

7. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

توی بندرعباس نمایندگی رسمی رایتل نیست من باید اینترنتی سفارش بدم چند روزه میرسه؟
    توضیحات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهنمای ثبت نام و خريد طرح تامین اجتماعی

9. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حالا دقیقا اول و 15ام ماه باشه مهم نیست. شما توی این طرح دوتا سیم کارت، یکی به اسم خودتون و یکی هم از اعضای خانواده بگیرید و هر وقت سیم کارت ها رسیدن، یکیشون رو بندازید به گوشی و همون لحظه فعال میشه و 2گیگ بهتون میده و 15 روز وقت دارید استفاده کنید. سیم دیگه رو بزارید بعد اتمام 15 روز سیم اول بندازید که در ماه دو تا 15 روز اینترنت داشته باشید. حالا مثلا سیم کارت رو 5 فروردین به گوشی میندازی تا 20 فروردین وقت داری دو گیگ رو استفاده کنی و خط دیگه رو 20 فروردین بنداز به گوشی فعال میشه و تا 5 اردیبهشت برای استفاده از دو گیگ وقت داری و همین روال رو تا یکسال ادامه بده

11. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

معمولا از زمان ثبت نام 72 ساعت طول میکشه تا از طریق پست به دست شما برسه.

من بررسی کردم در بندرعباس کلی نمایندگی دارد. برای دسترسی به اطلاعات آنها به لینک زیر مراجعه کنید:

مکالمه هم فقط درون شبکه هست. اما تعرفه برون شبکه آن از بقیه ارزان تر است و هر دقیقه 599ریال هست اما همراه اول 937ریال و ایرانسل 929ریال در دقیقه است
    Last edited by iran100; 20-03-2018 at 01:32.

13. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رفرنس لطفن

هر سیم کارتی که از رایتل تهیه کنید مشمول سیم کارت هدیه می شود پس از 72 ساعت از زمان فعالسازی خط با شماره 200 تماس بگیرید و درخواست کد سیم کارت هدیه کنید . سپس یک کد برای شما پیامک می شود که توسط آن می توانید یک سیم کارت اعتباری یا دیتا به نام هر شخصی ثبت نام کنید

15. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

رفرنس لطفن

رفرنس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خط اخر

برای خود من چند روز بعد زنگ زدم 200 کد هدیه رو فرستاد چند روز بعدشم هدیش اومد در خونه

17. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •