اگه فکر کنم اقای دایی باید تبریزی باشن
بله
خير
به دليل عدم رعايت اصول منشور اخلاقي
نيكبخت واحدي هم حق بازي در ليگ برتر را ندارد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس نيز مانند شيث رضايي، نميتواند با هيچ تيمي قرارداد ببندد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه روز گذشته خبر توافق عليرضا نيكبخت واحدي با تراكتورسازي از سوي مسئولان اين باشگاه اعلام شد، اين بازيكن به دليل عدم رعايت منشور اخلاقي، با محروميت روبرو است و نمي تواند با تيمي قرارداد رسمي امضا كند.
نيكبخت واحدي نيز مثل شيث رضايي، طبق منشور اخلاقي و به دليل محروميت، نه تنها با تراكتورسازي، بلكه با هيچ تيم ليگ برتري نمي تواند قرارداد رسمي امضا كند.
سازمان ليگ تا روز يكشنبه هفته آينده تكليف بازيكناني كه با محروميت روبرو هستند را مشخص خواهد كرد.
انتهاي پيام/ا
بارها اين منشور تکذيب شده : شريفي گفت که اين يه پيشنهاد بود و پيشنهاد موند
از اين خبرگزاري بي هويت خبر نزاريد
من نمیدونم چرا خبرهای دروغ گزاری سارس رو میزارید
هر خبرش به فاصله قبل از چند ساعت تکذیب میشه ولی بازم میان از اینجا میزارن
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]لطفا رعايت کنيدقــــــــوانــــــیـــ ـن انــــــجــــــــمـــــن خــــــــبـــــــــــرهــ ـــــــــــــــای ورزشــــــــــــــــی :
3-هر خبر را در تاپیک خود قرار دهيد
5- عنوان اخبار قديم را مطالعه كنيد( يا انجمن خبر را جستجو كنيد) تا خبر تكراری ندهيد.
..
بارها اين منشور تکذيب شده : شريفي گفت که اين يه پيشنهاد بود و پيشنهاد موند
از اين خبرگزاري بي هويت خبر نزاريدمن این خبر گذاری رو قبول دارم.شاید بعدن تکذیب شده باشه.من نمیدونم چرا خبرهای دروغ گزاری سارس رو میزارید
هر خبرش به فاصله قبل از چند ساعت تکذیب میشه ولی بازم میان از اینجا میزارن
من کدوم اینا رو رعایت نکردم؟؟چرا؟؟لطفا رعايت کنيد
..
خبر رو باید تو تاپیک خودش میذاشتی نه تاپیک جدید!
.
.
♥♥♥
خبرگزاري فارس
من این خبر گذاری رو قبول دارم.شاید بعدن تکذیب شده باشه.
شما اشتباه می کنید
اگه تاپیک پرسپولیس را ببنید تو این چند روز خیلی از این موارد دروغ از این خبرگزاری می بینید .
کو کجاست؟؟خبر رو باید تو تاپیک خودش میذاشتی نه تاپیک جدید!
.
.
♥♥♥
چی بگم؟؟؟شما اشتباه می کنید
اگه تاپیک پرسپولیس را ببنید تو این چند روز خیلی از این موارد دروغ از این خبرگزاری می بینید .
چقدر بگردم تا پیدا شه؟؟از کجا بفهمم دروغه؟؟
حالا من کاری به خبرگذاری فارس ندارم.با منبع به من ثابت کنید این خبر دروغه.
هر چي كه ماله فارس هست دروغه
هيچ فرقي هم نميكنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)