امید جان اون منفی ها روی قبض نمیاد . باید همون مقدار حجم خریداری بشه
امید جان اون منفی ها روی قبض نمیاد . باید همون مقدار حجم خریداری بشه
اینی که اینجا گفتم شاید به شکل شعر طنز باشه اما واقعیت همینه , واقعیتی که نه خودم و نه شما جدی نگرفتیم .
فااااااااااااااااااک.
فردا میرم مخابرات رو میترکونم .
این دیوس ها یه ماهه دارند روی این پروژه کار میکردند که از ماها دزدی بکنند .
ای خدا . ای خدا یاز روز از نو زوری از نو .
الان طرح خانواده ی من دیگه کلا قطع شد .
طلایی هم که 10 گیگ حجم داشت الان شده 6 گیگ .
الان احتمالا با خاموش کردن مودم و درست نمیشه ؟
خیلی جالبه
من دقیقا بیستم مهر حجم اینترنتم تموم شده بود و 7 گیگ شارژ کردم.
توی این چند روز هم به هیچ وجه دانلود نداشتم. نه روزانه و نه شبانه
توی سایت که میرم میزان دانلود رو زده 620 مگ که تقریبا درسته. ولی حجم باقی مونده رو میزنه حدود 4.3 گیگ!
الان زنگ زدم به 2020 گفت حجم باقیمونده 6.4 گیگ! حالا کدومو باور کنیم؟ سایت یا تلفن گویا؟
عجب اشتباهی کردید!!
اگه قرار باشه با هر اشکال فنی مخابرات این همه حجم رو حساب نکنه که دیگه فاتحش خوندس! هنوز این دزدارو نشناختید؟!
همین یکی دو ساعت پیش چند نفر از دوستام گفتن امروز شارژ کردن حسابشونو ولی بدون هیچ دانلودی امشب حجم صفر شده!
در نتیجه تَر و خشک و دارن با هم میسوزونن! و از همه احتمالا کم میکنن
نتیجه چی شد ؟
دوستان الان ملک جعفری به نظرم مهمونی گرفته تا مراسم خاک سپاری .دی
هیچی دیگه بدبخت شدیم رفت یکی از دوستان ک چند صفحه قبل منفیش خیلی خیلی زیاد بود فک کنم بالای 100گیگ بود اون ک بیچاره اس! فردا برین مخابراتو ب فاک بدین بیاین .دی حیف من فردا دانشگام:-( در هر حال حاظر همه تو شوک ان!من جمله خودم :-(![]()
ما که بردیم ,
کلا 700 مگ داشتم , 22 گیگ دانلود کردم,
الانم منفی 6 گیگه , اگه صفر شد که سود مضاعف
اگرم نشد که 16 گیگ مفتکی دانلود کردیم و کلی سریال و روزهای آینده صفا.....
And eventually : the party is OVER
آقا من حرفم رو پس میگیرم .
این قرمساق الان توی پارتی داره بالا و پایین میپره از فرط شادی .
تا حالا هیچ کس اینجوری توی پاچه ام نکرده بود .
فاکــــــــــــــــــــــ ــــــ.
امید جان دوست من , ببخشید, چرا اینجوری میگی ؟ چرا اعصاب خودتو اینجوری بهم میریزی ؟
اصلا من میگم حرف شما درست داشتن روی این پروژه کار میکردن , خب یعنی ماها نمیدونیم دانلود تو روز رایگان نیست ؟ ما که میدونیم . پس الان مشکل خودمونیم
حالا شما برو مخابرات رو اصلا به آتیش بکش و بگو چرا حجم و دزدیدین , باید چی بگن , میگن خب سیستم مشکل داشته اما شما که میدونی دانلود تو روز رایگان نیست
دوستان خواهش میکنم دست از فحش دادن و اینا بکشید جز اینکه با اعصاب خودتون بازی میکنین هیچ فایده دیگه ای نداره
مشکل خود ما هستیم , من تو پست قبلی دارم میگم دوستان خواهش میکنم دیگه دانلود نکنید ازتون کم میشه و باید حجم خریداری کنید , باز میبینم چند نفر میان میگن آقا دانلود کنیم یا نه , از من که کم نمیکنه , 2 گیگ کم شد و 5 گیگ بجاش اومد .
خب این یعنی چی , ماها تا یه اتفاقی واسمون پیش نیاد دست از کار خودمون برنمیداریم . و این هم یعنی بزرگترین اشتباه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)