الان ساعت 6 و 21 دقیقه اصفهان شبانه وصل نمیشه . فکرکنم مال ما روهم 1 تا 6 کردند
الان ساعت 6 و 21 دقیقه اصفهان شبانه وصل نمیشه . فکرکنم مال ما روهم 1 تا 6 کردند
هر چی شاتل داره امتیاز به مشترکین میده صبا داره بر عکس عمل میکنه یکی از امتیازهایی که مدتیه شاتل میده اینه که شما با تمام شدن مدت زمان سرویس اگه ترافیک اضافی داشته باشید نمیسوزه و میتوانید بقیه اش را برای دوره بعدی رزرو کنید و انتقال دهید ولی صبا جای اینکه رایگان رو از یک به هفت تغییر بده از یک به شش تغییر داده حالا این با قبلی که از دو تا هفت بود چه فرقی کرد همون 5 ساعته با سرعت مزخرفش مثلا اینا خواستن تغییر تحول بدن بخدا گاهی شک میکنم که اونجا ادم باسواد نشسته و داره تصمیم میگیره
اقای ساپورتر شما توی سایت صبا زدید با یک ساعت افزایش ساعات رایگان از 1 به 6 تغییر کرده این یک ساعت افزایش رو چجوری حساب کردید که 2 تا 7 قدیم که شده 1 تا 6 یک ساعت هم بیشتر شده یا خودتونو خیلی زرنگ فرض کردید یا بقیه رو ...
![]()
Last edited by hamid1002; 27-06-2012 at 05:55.
البته یک شاهکار دیگه هم کردن ... رکورد ping فضایی و packet lost رو صبا زده، حتی بین سرور های خودش!
از ساعت 10 صبح تا آخر شب، کلاً برای آوردن هر صفحه 7 8 بار باید رفرش کرد .... خیلی از صفحه ها ناقص میاد .... پینگ گوگل بالای 1 ثانیه شده .... یکی دو روز هم نیست ... این یکیو باید بزنن توی سایت از اول خرداد ماه پینگ فضایی رو با ما تجربه کنید ...
سلام.من همیشه یک چیزی رو موندم اینایی که اینقدر شکایت میکنند خوب چرا نمیرند یک شرکت دیگه سرویس بگیرند ؟ من الان 6 سالی میشه مشترک صبانت هستم و اصلا هم عوض نکردم شرکت رو . زمان هایی رو یادم میاد که تا صبح 100 مگ هم دانلود نداشتم و زمانی هم یادم میاد که تا نزدیک 3 گیگ هم داشتم و الان هم نزدیک 2 گیگ دارم
فراز و نشیب زیاد داشته صبانت برام ولی کدوم شرکت یا چیز دیگه رو دیدیم ثابت باشه خدماتش ؟ همیشه خوب یا همیشه بد ؟
باید در نظر گرفت این فراز و نشیب ها برای هر شرکتی هست و این یوزر هست که باید صبور باشه
حالا این میاد مسخره میکنه میگه یک سری بی عقل 7-2 رو کردند 6-1 خوب مگه شرکت باید سیاست های خاصش رو طبق نظر این دوستان تغییر بده ؟
از شاتل حمایت میکنند ولی همین شاتل رو دوستانی که توی اون تاپیک هستند دارند می نالند و میگن شبانه زیاد دانلود کنی بعد مدتی میاد پایین
ولی صبانت اینطوری نبوده هیچ وفت اگه کم بوده کم بوده اگه هم زیاد زیاد
کنفیسیوس میگه به جای لعنت فرستادن به تاریکی یک شمع روشن کنید
هرکی هم ناراضی هست مجبورش که نکردن شرکت رو عوض کنه به جای اینکه هی تاپیک پر این بشه که پینگ بالاست من اینقدر دانلود داشتم دیروز فلان قدر بوده
از یک قشر تحصیل کرده این چیزا بعیده
من احساس می کنم این قضیه سرعت شبانه برا اینه که می خواین سرعتش رو کم کنید...
سلام، عزیزم قرار نیست که هرکس شکایت می کنه و یا ناراضیه بخواد جمع کنه بره از جای دیگه خط بگیره، به این شکل باشه هرکس تو این کشور شکایت یا ناراضی هستش از شرایط باید پا بشه ازین کشور بره
شکایت و نارضایتی مرحله به مرحله است، اول به خود شرکت میگی، اونا یا جواب قانع کننده می دن یا نمی دن .. که ندادن تا آلان چون این مشکلات 1 ماهی هست ایجاد شده و حل نشده و زمانی هم براش تعیین نشده
وقتی شما دستت به جایی نمی رسه باید اطلاع رسانی کنی، این میشه قدرت مردم و کاربر که حرفشو به بقیه برسونه ... شما راضی هستی شما هم بگو راضی هستی خیلی خوبه ولی این در حق و یا اختیار کسی نیست که بگه از جایه دیگه بگیرید ... کسی هست که میگه از خود صبا است، چه بهتر، پس من اینجا میگم که بگوششون برسه که پیگیری کنن .. به هرحال هر شرکت دوست داره اسم خوبی از خودش داشته باشد پس سعی میکنه مشکلات رو حل کنه
خودم 4 سال هست صبا دارم، مشکلی هم بوده با پشتیبانی صحبت کردم، بوده 2 3 روز هم قطع بوده ... دو سه روز پیشم دو روز قطع بوده .... اینا پیش میاد ولی وقتی شما هرروز مواجه میشی با پینگ فضایی، از ساعت 6 بعداز ظهر به بعد دیگه برای هر صفحه بالا اومدن باید 2 3 دقیقه صبر کنید بعد هم بالا نیاد و این هرروز تکرار میشه باید براش کاری کرد ...
راه همینه، وقتی مشکلی وجود داره باید اعتراض کرد .. باید به گوش دیگران رسوند
زمانی که متوجه شدم سیستم ریز مصرف صبا مشکل داره، گفتم تازه خیلی متوجه شدن که چرا زودتر از معمول حجمشون تموم میشه در صورتیکه پشتیبانی صبا اولین جوایش اینه ویروسی هستی، ویندوز update میشه و ازین حرفا ....
از هر قشری چه تحصیل نگرده چه کرده انتظار میره به حقه خودش آگاه باشه، بتونه هم حق روبگیره ... من که خودم ادامه می دم ... زمانی هم که درست بشه اطلاع میدم دست شده دستشونم درد نکنه ... این فرهنگ باید جا بیوفته
فعلا که سرعت شبانه خوبه .اگه همینجوری بمونه مشکلی نیست. سرعت روزانه من هم خوبه . فقط چند بار قطعی داشتم .مخصوصا صبح ها.که قابل تحمل تره تا اینکه ادم شبا قطعی داشته باشه.
درکل من که فعلا راضیم.
سلام
تهران و چند شهر دیگه هیچ وقت 2 تا 7 نبوده بلکه سابق از 3 تا 7 بود که فقط 4 ساعت بود
در حال حاضر علاوه بر اینکه یک ساعت به آن اضافه شده ساعت شروع مناسب تری نیز نسبت به قبل پیدا کرده.
قبلاً از 3 تا 7 بود الان از 1 تا 6 شده
1تا 6 خیلی عالی ولی متاسفانه بنده دیشب تست کردم حتی 1 گیگ هم دانلود نداشتم و سرعت دانلود خیل امده پایین
در جالی که شب قیل 1 گیگ و 400 دانلود کرده بود (رکورد مابالاتر از 1گیگ و 500 نرفته پس دوستانی که شبانه 3-2 گیگ دانلود میکنن ناشکری نکنن
از ساپورت عزیز هم درخواستتن داشتم که این سرعت کم رو گذارش بدن که سرعت مثل قبل بشه
باتشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)