تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 1124 اولاول ... 964965465865925935945955965975985996006066466961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟
    دوست گرامی
    برای نامحدود پارس انلاین مقصد مناسبی نیست

برای نامحدود شرکت اسیا تک رو پیشنهاد میدم

آسیا تک دو نوع نامحدود داره : 1- طلایی 2-برنزی

128 طلایی روی 256 بسته میشه و سرعتش تا 40 هم رفته بگفته دوستان در تاپیک اسیا تک : قیمت 27000 تومن +مالیات

256 طلایی که روی 512 و بیشتر بسته میشه و سرعت نزدیک 70 داره و کیفیت خوبی هم داره : قیمت 42000 تومن +مالیات

512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات

1 مگ برنزی که 1 به 10 هست و سرعت حدود 100-120 میده : قیمت 39000 تومن + مالیات

نکته مهم :
    آسیا تک جدیداً گیم سرورهای خودش رو روی سرورهای داخلی راه اندازی کرده که میتونید در ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اون دسترسی داشته باشید

بدیهیه که کسانی که از اسیاتک خط دارند بهترین پینگ رو به سرورهای این شرکت خواهند داشت ... و این یه نکته قابل توجه هست برای گیمرها (البته هنوز بازی های زیاد و محبوبی در این گیم سرور نیست و باید دوستان متخصص بازی نظر بدن در مورد این مورد)

2. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟

باید به این نکته توجه کرد که ISP های مزخرف ایران جهت فرار از قانون و یا هر دلیل دیگه ایی، سرعت اکثر سرویشاشون دقیق نیست...
    این 256 که شما میگی که تو پارس انلاین 45 تومنه روی 1.5 مگ بسته شده یعنی با سرعت 192 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!

256 حسابگر که 40 تومنه ( طبق گفته اطلاعاتی که از خود حسابگر گرفته شده، و من به صحتش کاری ندارم) تا 50 کیلوبایت سرعت دانلود بهت میده

شما اگه 256 نامحدودی میخواین که ثابت 32 بگیره، این سرویس در شرکت پارس 14 تومنه و 512 هم که با 64 تا دان میکنه 24 تومن....

مقایسه بین اسیاتک و پارس: پینگ پارس از اسیاتک خیلی بهتره که این نکته برای گیمر ها مهمه...
    و یک اشکال جزیی اسیاتک اینه که سرویستو از لحظه پرداخت فعال میکنه و این در حالیه که خط هنوز رانژه نشده باشه هم صادقه! و اجازه شارژ نکردن یکی دو روزه بین سرویس ها نیست، و هزینه هر ماه بدون شارژ 5 تومنه!

4. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست گرامی
    مهم :
    آسیا تک جدیداً گیم سرورهای خودش رو روی سرورهای داخلی راه اندازی کرده که میتونید در ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اون دسترسی داشته باشید

بدیهیه که کسانی که از اسیاتک خط دارند بهترین پینگ رو به سرورهای این شرکت خواهند داشت ... و این یه نکته قابل توجه هست برای گیمرها (البته هنوز بازی های زیاد و محبوبی در این گیم سرور نیست و باید دوستان متخصص بازی نظر بدن در مورد این مورد)

اقا میثم

این بازی که شما لینک کردی ربطی به شرکت اسیاتک نداره و private server. این بازی که اواتار منم هست، چه تو ایران چه خارج ایران زیاده... و این سرور لینک شده جزء ضعیف ها حساب میشه

6. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا میثم

این بازی که شما لینک کردی ربطی به شرکت اسیاتک نداره و private server. این بازی که اواتار منم هست، چه تو ایران چه خارج ایران زیاده... و این سرور لینک شده جزء ضعیف ها حساب میشه
    میدونم wow بازی پرطرفداریه ...

این سرور رو شرکت اسیا تک راه اندازی کرده و یکی از گامهای این شرکت برای استفاده از ظرفیت داخلی پهنای باند محسوب میشه

آسیا تک شرکتی باهوشه که جدیداً با جذب سرمایه هنگفت قدم در راه برترین ها گذاشته و هدفگذاری 400000 پورت رو در کشور در پیش رو قرار داده ...

هر اقدامی که ناشی از استفاده درست از هوش باشه قابل تحسینه

شرکتای دیگه مثل پارس انلاین هم اساساً روی سرویسای محدود مانور میدن و حتی نامحدودشون هم محدوده!! ...

8. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

میدونم wow بازی پرطرفداریه ...

این سرور رو شرکت اسیا تک راه اندازی کرده و یکی از گامهای این شرکت برای استفاده از ظرفیت داخلی پهنای باند محسوب میشه

آسیا تک شرکتی باهوشه که جدیداً با جذب سرمایه هنگفت قدم در راه برترین ها گذاشته و هدفگذاری 400000 پورت رو در کشور در پیش رو قرار داده ...

هر اقدامی که ناشی از استفاده درست از هوش باشه قابل تحسینه

شرکتای دیگه مثل پارس انلاین هم اساساً روی سرویسای محدود مانور میدن و حتی نامحدودشون هم محدوده!! ...
    در مورد اینکه این شرکت بازاریابی خوبی داره نظری ندارم اما این روش فعال سازی اکانتش افتضاحه... سرویس های محدودش هم نسبت به بقیه شرکت ها گرون تره... نامحدودشم برابر شرکت هاییه که نامحدود ارایه میدن... پینگشم که راضی کننده نیست
    نامحدود پارس ( سرویس های عادیش) که محدودیتی ندارن... اون 512 که 24 تومنه کاملا نامحدوده

به هر حال . محدود انتخاب عاقلانه تریه با توجه به اینکه 2 مگ هر شرکتی تو ساعان رایگان از نامحدود های با قیمت معقول برای کاربر خانگی که وضع مادیش معمولیه ، حجم بیشتری دانلود میکنه

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیزان!

وقتی اطلاعات ناقص دارید سعی کنید خیلی مشاوره ندید به دیگران!

سرویسهای 1 به 10 پارس انلاین حتی یک چهارم سرعت رو هم بزحمت میدند!! من 512 1 به 10 پارس انلاین رو دیدم که به 20 نمیرسید سرعتش! بعد دارید با سرویس 512 اسیاتک مقایسه میکنید که به شهادت محمد تو همین تاپیک سرعتش 70 میره راحت!

تا یادم نرفته : کی گفته256 نامحدود عادی حسابگر سرعت 50 میده؟
    والا تا اونجا که من 4-5 سال مشترک حسابگر بودم و سرویسهای نامحدود معمولی 64-128-256 رو داشتم سرعت اونا همون سرعت اسمی دو سه کیلو بایت بیشتره همین! 256 هم به 35 نمیرسه
    سرویسای ویژش رو هم که 512 رو داشتم سرعت اوائلش 50 بود ولی این اواخر 64-66رسیده بود

بهر حال کسی که نامحدود میگیره سرعت دانلود خیلی براش مهمه ...

پارس انلاین در زمینه نامحدود با سرعت واقعی و قیمتایی مثل اسیاتک یا حتی مخابرات مطلقاً حرفی برای گفتن نداره

اما بازم میگم برای نا محدود

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا به نظرتون بین نوین نت-آسیاتک کدوم بهتره؟ شهر ما پارس آنلاین نداره!

512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات
    این سرویسش مثل 1به10 های مخابرات که نیست؟ پینگش چطوره؟

ویرایش:بیشتر نظرم روی آسیاتک هست...نوین نت نامحدود هاش فضایی گرونه
    سوال هام برای اینه که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
    Last edited by 5ajad; 09-01-2013 at 20:14.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

راستی این نوین نت رو میشه از طریق سایت ثبت نام کرد و کلا کار های رانژه و... انجام بدن؟آسیا تک چی؟
    توی قسمت ثبت نام نوین نت ، یه گزینه هست به اسم ارسال مدارک...لازمه اونم؟
    توجه
    • ارسال هر یک از مدارک زیر اختیاری می باشد.

سوال هام برای این بود که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
    بستگی به کارت داره! نامحدود رو باید بری اسیا، محدود ، نوین نت معقول تره...
    به هرحال اسیاتک رو که ورداری، مجبوری همیشه شارژش کنی! چون اگه اعتبار رزرو نگه داری که خط جمع اوری نشه، اون اعتبار خود به خود فعال میشه...
    راستی، محدود میخوای، حتما نویت ور دار! چون که یه دوره، هرچقدر حجم باقی مونده داشته باشی ، به دوره بعد منتقل میشه!! سرعت دانلود 512 تو ساعات عادی 250 تا و ساعات رایگان( و احتمالا ساعات نیم بها، چون که اون سرویس هارو تست نکردم) 64 کیلوبایته
    Last edited by ShadowDragon; 09-01-2013 at 20:23.

15. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

عزیزان!

وقتی اطلاعات ناقص دارید سعی کنید خیلی مشاوره ندید به دیگران!

سرویسهای 1 به 10 پارس انلاین حتی یک چهارم سرعت رو هم بزحمت میدند!! من 512 1 به 10 پارس انلاین رو دیدم که به 20 نمیرسید سرعتش! بعد دارید با سرویس 512 اسیاتک مقایسه میکنید که به شهادت محمد تو همین تاپیک سرعتش 70 میره راحت!

تا یادم نرفته : کی گفته256 نامحدود عادی حسابگر سرعت 50 میده؟
    والا تا اونجا که من 4-5 سال مشترک حسابگر بودم و سرویسهای نامحدود معمولی 64-128-256 رو داشتم سرعت اونا همون سرعت اسمی دو سه کیلو بایت بیشتره همین! 256 هم به 35 نمیرسه
    سرویسای ویژش رو هم که 512 رو داشتم سرعت اوائلش 50 بود ولی این اواخر 64-66رسیده بود

بهر حال کسی که نامحدود میگیره سرعت دانلود خیلی براش مهمه ...

پارس انلاین در زمینه نامحدود با سرعت واقعی و قیمتایی مثل اسیاتک یا حتی مخابرات مطلقاً حرفی برای گفتن نداره

اما بازم میگم برای نا محدود
    حسابگر رو نمیدونم ! گفتم که صحت رو تضمین نمیکنم...
    این دو سرویس پارس رو که من خودم تست کردم نتیجش این بود! شاید مرکز ولیعصر خلوته یا هر دلیل دیگه، کاری ندارم

128 محدود : 130 بود

128 نامحدود : 15-16

با توجه به اینا، فرض بر این گذاشته میشه که 256 سرعت 30 رو میده...

17. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ویرایش:بیشتر نظرم روی آسیاتک هست...نوین نت نامحدود هاش فضایی گرونه
    سوال هام برای اینه که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!

مثل 512 های قدیم مخابرات (سرعت 64میدادن) و 512 هایی که به اسم ویژه حسابگر میداد تا چند هفته پیش فقط قیمتش خیلی بهتره

نوین نت سرعت شبانش حداکثر 60 هست ...

روزانه تا 240 میره ...

پینگ هر دو شرکت اسیاتک و نوین نت افتضاحه ولی نوین کمی پینگش بهتره

19. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •