یه گیگو کلا بلیس ، بعدش برو آپدیتش کن... هر چند روز هم که مونده باشه راحت میتونی تغییر اشتراک بدی...
یه گیگو کلا بلیس ، بعدش برو آپدیتش کن... هر چند روز هم که مونده باشه راحت میتونی تغییر اشتراک بدی...
سلام
به من گفتن خطت رانژ شده و اماده است
همه کابلها سالمن و وصل کردم
ولی وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ adsl اش (لینک) روشن نمیشه (باید کار خاصی قبلش کنم)
مراحل ساخت کانکشن و... که بعدش هست
یه سوال دیگه هم داشتم :
قیمت مودم زیر رو کسی داره:
tp-link w8950nd
Last edited by clickestan; 12-04-2011 at 17:11.
من الان 128 دارم و راضي نيستم. به چي تغيير اشتراك بدم ؟ مدرك چي ميخواد :؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
توي تنظيمات مودم بايد VCP , VIPرو تنظيم كنيد. ميتوني ازشون بپرسي چنده كه تنظيم كني. توي دفترچه راه نماي مودم توضيح داده شده
این رو تازه گرفتم
آخه دیشب رفتم تمدید اشتراک کردم
سرعت دانلود شبانم بد جور پائین اومد قبلاً از ساعت 1 تا 6.30 تقریباً 3گیگ دان میزدم
سرعتم زیر 150 کیلو نمیومد
ولی دیشب که دوباره تمدید کردم از 1 تا 6.30 تقریباً 1.5 گیگ دانلود کردم
واقعاً چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
البته من یه چیزی رو که متوجه شدم قبلاً حدوداً هر 300- 400 مگ دانلود یه دی سی میافتاد ولی الان نمیافته
سلام به دوستان !دریافت تا 1024kbps
من می خواستم ببینم این اینترنت یک ساله که پارس آنلاین میده و نا محدوده سرعت ، سرعت دانلودش چنده ؟
ممنون !
این سرویسه !
ارسال تا س512kbp
Last edited by radikal021; 12-04-2011 at 17:07.
سرعتش رو روی 1 مگ یعنی نزدیکای 120 بسته ! بستگی به منطقه داره و دقیق نمیشه گگفت سرعت چجوریاس.... باید خودت تست کنی
منظورتون همون vpi,vci هست؟توي تنظيمات مودم بايد VCP , VIPرو تنظيم كنيد. ميتوني ازشون بپرسي چنده كه تنظيم كني. توي دفترچه راه نماي مودم توضيح داده شده
سلام
من الان از ساعت 6 ب.ظ که به اینترنت وصل میشم سرعت خیلی خیلی کند شده . هر صفحه ای رو 5 , 6 دقیقه طول میکشه تا بیاره. بعضی سایتا را هم اصلا نمیاره. وهمینطوری میمونه.
speetest هم همون وسطا میمونه و جلو نمیره. به همین خاطر نتونستم تست بگیرم..
این اشکال همگانی هست یا برای من اینجوریه فقط.
تهران مرکز نبوت (7790) . سرعت128
Last edited by aliram38; 12-04-2011 at 18:00.
آره منم همین مشکل رو دارم و با بدبختی صفحه باز می کنم. 7738
مشکل سراسریه . شیراز هم به.... رفت این پارس انلاین دیگه جای موندن نیست!
از بعد از عید نه پینگ خوبی دارمم نه سرعت خوبی! خیلی هنر کنه شبی 800 مگ بگیره. لعنت به این سیاست زشت.
Last edited by hasanoooooooo; 12-04-2011 at 19:22.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)