پس از مدتها انتظار ديفرانسيل و انتگرال 2 مهندس مهربان :(چه حس خوبي دارم !)
لينك سالمه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از مدتها انتظار ديفرانسيل و انتگرال 2 مهندس مهربان :(چه حس خوبي دارم !)
لينك سالمه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمرات کتبی سوم برای تایید ، امکان ویرایش هم دیگه نیست ویرایش دی ماه بود خدا کنه فردا جواب بدن دارم قاطی میکنم!!!نمرات چی ؟
وای مرسی خیلی حال داد![]()
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به کنکور سراسری 1389 دانشگاهها گفت: در کنکور سراسری سال آینده یک میلیون و 287 هزار نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد حدود 500 هزار نفر یعنی از هر 5/2 نفر 1 نفر قبول می شوند.
به گزارش مهر، محمد حسین سرورالدین صبح دوشنبه در نشستی مطبوعاتی در سازمان سنجش گفت: تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسری 89 نسبت به تعداد شرکت کنندگان کنکور سال گذشته 35 هزار و 917 نفر افزایش یافته است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه 60 درصد از داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری 89 را دختران تشکیل داده اند گفت: تعداد شرکت کنندگان دختر در کنکور سراسری 89 نسبت به کنکور سال گذشته کاهش یافته است.
منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جریان برنامه ای که مینویسید چیه؟
خبریه؟![]()
امروز معلم ادبیات ما اومد اون 5 دقیقه آخر کلاس در مورد کنکور صبحت کرد و با اینکه به قول خودش نمیخواست از ادبیات تعریف کنه ولی یه جوری حرفهاش رو گفت که من نزدیک بود تصمیم بگیرم ریاضیات رو بذارم کنار و فقط بچسبم به ادبیات و اون رو بخونم. خیلی روش تاکید کرد.
راستی تو منطقه شما هم این اعتکاف نوروزی برقرار میشه؟
برای ما 45 هزار میگیره و تو 15 روز عید شما رو میبرن تو یه مدرسه ای و مجبورت میکنن از صبح ساعت 7 تا 8 شب, درس بخونی + تفریحات و سرگرمی ها و خوراکیجات و پشتیبان برای هر 15 نفر و....
شاید خوب باشه ولی به نظر من وقتی چندتا دانش آموز بشینن کنارهم تنها کاری که نمی کنن درس خوندنه
اگه اشتباه نکرده باشم توی عمومیا موثرترین درسه ولی در کل درسهای اختصاصی مهمتره
منم با نظر شما موافقم . من وقتی تنهایی درس میخونم هم بازدهم بیشتره هم بیشتر درس میخونم وقتی با دوستام هستم اگه بگم بازده و زمان مطالعم نصف میشه کم گفتم![]()
راستی این برنامه هایی که سعید و امیر قرار دادن هفتگیه دیگه؟ یا زمان خاصی داره؟؟؟
هفتگیه! تا دوشنبه دیگه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)