تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 1211 اولاول ... 964965465865925935945955965975985996006066466961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من بعنوان شخصی که عاشق فوتبال هستم چند تا مطلب دارم امیدوارم منطقی باشین از این که این مطلب رو مینویسم هدفم نقد بازیست نه مقایسه و اسپم دادن این حق من هست که نظر بدم:
    من بازی رو دارم روی کنسول انجام میدم اونم ایکس باکس 360 ببینید گیم پلی بازی اصلاً عوض نشده یعنی بازیکنها خیلی غیر واقعی حرکت میکنن پاس های کوتاه خوبن ولی یک کم تند و unreal بازیکنها قوض میکنن و حرکت میکنن چیزی بعنوان تنه فنی دیده نمیشه پاسهای عمقی بهتر شدن ولی کامل نیستن سانترها اصلاً شبیه واقعیت عمل نمیکنن همینطور کسی که هد میزنه توپش شوت میشه تا هد سرعت بازی مسخره است و از همه مهمتر تکلهای عجیب و الکی
    چرا کونامی لایسنز تیمهای دیگرو نمیگیره اینرو قبول کنین که ابهت یک تیم به لوگو و پیراهن اونهاست دلیلش چیه که آرسنال چلسی تاتنهام و... به شکل مسخره در اومدن این تیمها هویت فوتبال هستن بابا بایرن مونیخ نیست یعنی چی اونم در جام باشگاههای اروپا تیمهای آلمانی کجا هستن ؟ 23 ورزشگاه تو دنیا داریمکونامی خجالت داره
    ترانسفرها هنوز کامل نیستند - تیمهای ملی اسامیشون الکی هست بابا کونامی 2010 هستیم مثلاً
    من دارم fifa10 رو رو ایکس باکس انجام میدم هر بازیش زندگیه کلی حال میکنو نقص تو بازیش نیست
    خلاصه کلام کونامی از سری بازیهاش تا حالا بهتر کار کرد ولی 2 ساله که easport با fifa روی کنسول کولاک کرده
    در اخر من عاشق فوتبال هستم چه pesوچه fifa ولی از کونامی نا امید شدم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض آخرین پیام

و این هم آخرین پیام از سازندگان Pes2010 برای طرفداران:

Hi everyone.

This is a message from all of the PES team here in Tokyo.

You'll be able to get your hands on the game on Thursday/Friday and we really hope you enjoy all the improvements and changes we've made this year.

As we keep saying we really appreciate your help making the best PES yet and we hope you'll continue to give us great feedback.

We'll be adding downloadable updates and content shortly - free of charge of course - so watch out for those.

In the meantime we hope you enjoy all our efforts.

Thanks for all your support.

PES Production

3. 6 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان آیا این نسخه اصل بازی هست یا تقلبیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان امتیاز انحصاری لیگ آلمان دست FIFA س و KONAMI نمی تونه حتی با اسم اشتباه بایرن رو اضافه کنه
    بچه ها یه سوال، من یه مشکلی دارم صدای سرود (chant) تماشاچیا برام خیلی بلندتر از صداهایی مثل خوشحالی بعد از گل شونه می خوام بدونم مشکل از sound card منه یا واسه شما هم همینه؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

من الان بازی کردم .

محشره . حتما بازی کنین .

مخلصیم .

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم از سایت سفارش دادم که امروز زنگ زدن گفتند شنبه به دستم میرسه ولی صبح که من انقلاب بودم پیداش نکردم شاید فردا بیادش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام به همه.
    این یه پیام از تمام برو بچه های تیم سازنده pes در ژاپن هستش.
    شما میتونین بازی رو این پنجشنبه/جمعه در اختیار داشته باشین و ما خیلی خوشحالیم که شما از تغییرات و پیشرفتهایی که ما در این بازی انجام دادیم خوشحالین.
    ما هنوزم با تمام وجود از کمکهایی که شما در ساخت بهترین ساکر حال حاضر کردید متشکریم و خوشحال میشیم که شما بازم بهترین فیدبکهاتون (چیزی بنظرم نیومد پس عین کلمه رو به فارسی نوشتم) رو به ما بنویسین.
    ما قابلیت دانلود از خود بازی برای آپدیتش رو اضاف کردیم پس منتظرش باشین.(توجه: این پیام رو قبلا از انتشار بازی در تاریخ موعود دادن).
    امیدواریم از بازی خوشتون بیاد.
    تشکر برای تمام همایت هاتون.
    تهیه و تولید کنندگان PES.

امیدوارم اونایی که انگلیسیشون خوب نیست از این ترجمه لذت ببرن.

9. 13 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نسخه ی ps 3 موجود هست الان تو بازار؟؟؟؟

اگه هست قیمت همون 120 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باسلام به همگی،میخواستم مطلبی روبگم شایدجاش اینجانباشه ولی نمی تونم جلوی خودم روبگیرم.من ازطرفداران دوآتیشه PES بودم وهستم،به تازگی تونستم نسخه نکست فیفا10 روبازی کنم درهمون اوایل بازی یک حسرت بزرگی روسرم خراب شدکه چرااین EA نامرداین نسخه روبرا PC نداده.ای کاش همه عزیزان میتونستنداین ساخته شگفت انگیزروببینند.یک فوتبال واقعی باگیم پلی وصداگذاری واقعی،انعطاف بازیکنان درهنگام حرکت ودربیل باورنکردنیه،درمورد گرافیک به غیرازقسمت طراحی چهره ازهمه نظر برتراست(چه درمورد طراحی چمن وورزشگاهها وچه ازنظر طراحی تماشاچیان ومسایل حاشیه میدان وانیمیشنها،شرایط جوی و...)
    وقتی بازیکنان همدیگرروپرس میکنندودوش به دوش هم حرکت میکنند وتنه به هم میزنند میتونی فیزیک روبه معنای واقعی کلمه لمس کنی.
    برخلاف برخی ادعاها که میگن فیفایک بازی فانتزیک ویک نفره هست،بایدبگویم تاکتیکهای تیمی دربازی بیشترازPES نباشدکمترنیست(بدون شک)که درکنارآن تاکتیکهای فردی نیزوجودداردکه برخلاف PES انجام آنهابسیاردلپذیرتر وکاربردی ترطراحی شده است که هرکس بنابه سلیقه خودمی تواندازآنهااستفاده کند،دردنیای واقعی هردربیلی که وجودداشته باشدشمامی توانید به زیبایی آن رادرفیفااجراکنید البته نه باهربازیکنی(متاسفانه انجام حرکات بسیارمحدودی هم که درPES 10 وجودداردبسیارسخت وغیرکاربردی طراحی شده به طوری که بایدقید همه اونها روزد).خلاصه بایدحسرت خورد که چرااین نسخه رابه PC نمی دهند.
    البته منظورم ازاین حرفهابه چالش کشیدن این دوبازی نبود.متاسفانه تواین تاپیک تعصبات افراطی برخی باعث شده بودکه این شاهکارروازدست بدم.

12. 5 کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم از آرياشهر ، نسبت به دمو خيلی بازی سريع تر شده متأسفانه پاس ها بهتر شدن ولی بازم بازی نسبت به دمو آسون تر شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •