دوستان من بعنوان شخصی که عاشق فوتبال هستم چند تا مطلب دارم امیدوارم منطقی باشین از این که این مطلب رو مینویسم هدفم نقد بازیست نه مقایسه و اسپم دادن این حق من هست که نظر بدم:
من بازی رو دارم روی کنسول انجام میدم اونم ایکس باکس 360 ببینید گیم پلی بازی اصلاً عوض نشده یعنی بازیکنها خیلی غیر واقعی حرکت میکنن پاس های کوتاه خوبن ولی یک کم تند و unreal بازیکنها قوض میکنن و حرکت میکنن چیزی بعنوان تنه فنی دیده نمیشه پاسهای عمقی بهتر شدن ولی کامل نیستن سانترها اصلاً شبیه واقعیت عمل نمیکنن همینطور کسی که هد میزنه توپش شوت میشه تا هد سرعت بازی مسخره است و از همه مهمتر تکلهای عجیب و الکی
چرا کونامی لایسنز تیمهای دیگرو نمیگیره اینرو قبول کنین که ابهت یک تیم به لوگو و پیراهن اونهاست دلیلش چیه که آرسنال چلسی تاتنهام و... به شکل مسخره در اومدن این تیمها هویت فوتبال هستن بابا بایرن مونیخ نیستیعنی چی اونم در جام باشگاههای اروپا
تیمهای آلمانی کجا هستن ؟ 23 ورزشگاه تو دنیا داریم
کونامی خجالت داره
ترانسفرها هنوز کامل نیستند - تیمهای ملی اسامیشون الکی هست بابا کونامی 2010 هستیم مثلاً
من دارم fifa10 رو رو ایکس باکس انجام میدم هر بازیش زندگیه کلی حال میکنو نقص تو بازیش نیست
خلاصه کلام کونامی از سری بازیهاش تا حالا بهتر کار کرد ولی 2 ساله که easport با fifa روی کنسول کولاک کرده
در اخر من عاشق فوتبال هستم چه pesوچه fifa ولی از کونامی نا امید شدم![]()