تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 626 اولاول ... 96496546586592593594595596597598599600606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

salam kasi inja nistesh betone mano to nasbe gta iv komak kone torkhoda pedraam dar omad dg

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

توروخدا کمک کنید وقتی روی lunch gta iv کلیک میکنم این میادش.چیکارکنم؟؟؟؟؟؟[IMG]C:\Users\ارام\Desktop[/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

وقتی کلیک میکنم عکس razor میادش بعدش یک اررور میادش نوشته(the procedure entry point_binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link libary bink32.dll.)این واس چیه؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید خسته شدا ازبس اینورو اونورگشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر کسی هست در اینجا ..سلام. چون سوالای قبلی که جواب داده نشد ..سوال منم حتما بی جواب میمونه ولی خوب حالا یه امتحان م یکنیم شاید کسی جواب داد... توکل بخدا.

دوستان من ویندوز 7 64 بیتی. امروز بازی رو نصب کردم . آخرین پچ که همون 1.7 ریختم کرک رازور برای پچ 1.7 رو ریختم ولی وقتی کلیک می کنم بعد از آرم رازور ارور میده gta iv fata error ws10 که این ارور تو پست اول تاپیک هم نبود توضیحش .

عکس ارور:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلاممن بازی رو نصب کردم .ولی وقتی وارد بازی میشم به جای صدا و موزیک فقط خش خش داره.چنتا نسخه ی مختلف DX رو هم نصب کردم ولی تغییری نکرد .با Max Payne 3 هم همین مشکلو دارم. جفتشون از Rockstar.کسی میدونه چیکار باید کرد؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر کسی هست در اینجا ..سلام. چون سوالای قبلی که جواب داده نشد ..سوال منم حتما بی جواب میمونه ولی خوب حالا یه امتحان م یکنیم شاید کسی جواب داد... توکل بخدا.دوستان من ویندوز 7 64 بیتی. امروز بازی رو نصب کردم . آخرین پچ که همون 1.7 ریختم کرک رازور برای پچ 1.7 رو ریختم ولی وقتی کلیک می کنم بعد از آرم رازور ارور میده gta iv fata error ws10 که این ارور تو پست اول تاپیک هم نبود توضیحش .عکس ارور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از کنترل پنل ، Add or remove قسمت Microsoft Games For Windows رو Uninstall کن .دوباره نصبش کن.برو تو فولدر بازی Xlive.dll رو پاک کن.اگه درست نشد احتمالا با اپدیت درایور مادربورد و عوض کردن ویندوز درست میشه

7. این کاربر از frontlines بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

وقتی این میاد کد هم میدم ولی اجرا نمیشه !!!

کد :

VCUJR-6N3YN-FQ9S4-SCSA6-ULH7E-F2G2G-PLJ55-KDSG9-NQF3
    Serial: UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV منم همين مشكلو دارم...چيكا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز راهنمایی خاصی نداره شما بازی رو نصب کن بعد پج رو نصب کن و کرکی که توی فولدر پچ هست رو بریز توی محل نصب بازی و بعد میتونی راحت بازی کنی

لینک دانلود پچ بالایی هم سالمه تست کردم بازم برای شما میذارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز مرسی ا زکمکتون....من پچ رو قبلا دانلود کردم..الان کرکش رو می خوام...کرک جداش رو داری بزار ی...دستت درد نکنه کیک برا یهمین پچ 1.7

کرک جداش رو اگه بزار یخیلی ممنونت میشم آخه برام مقدرو نیست بخاطر کرک خالی دوباره پچ هم دانلود کنم حجمش خیلی زیاده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من مشکل ارور gta iv fatal error ws10 رو آخر فهمیدم چیه ..بعد ا زکللی پاک کردن رو ریختن و اینترنت گردی....

ببینید کسیایی که این ارور رو می گیرند:

1 دلیل داره...ما لمن ایطوری بود...دلیلش اینه که اینا بازی رو نصب میکنند و بدون اینکه وارد بازی شوند پچ 1.7 رو نصب میکنند و وقتی کرک رازو1911 رو می ریزند با ارور ws10 مواجه م یشوند.

حالا من فهمیدم داستان چیه بالاخره.

اول بازی رو نصب کنید. بعد از کرک کردن بازی. وارد بازی بشید. وارد که شدید یک آفلاین اکانت ویندوز لایو بسازید و وارد داشتان بازی بشید تا اونجایی که میرید داخل خونتون و برید رو تختخواب و بازی رو سیو کنید. بعد از بازی بیایید بیرون . بعد پچ 1.7 رو نصب کنید!! و بعد دیگه این ارور رو نمی گیرید..

پس دوستان یکه مثل من پچ 1.7 رو دوست دارن سریع بریزند چون خیلی ا زمشکلات بازی رو رفع میکنه. اول بازی پچ نشده رو اجرا کنند همونطور که گفتم و بعد پچ رو نصب کنند.

من الان ویندوزم 7 64 بیتی پچ 1.7 رو هم نصب کردم کرک رازو1911 هم ریختم و بازیم ردیف شده.

مخلص همگی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت farshid-iv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من ارور DD3d80 دارم كممك كم بازيو دوباره اجرا كردم دوباره ري اينستال كردم سه باره...نشد بازم وقتي با سوشال كلاب play ميكنم كمي بعد كه داس مياد DD3D80 ميده قبلا خوب بودا ولي الآن اينطوري شده كمكم كنين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •