نه بابا این خودش زده بود.
اسمش هم که معلوم نیست اینجا به چه زبونیه.این همون وحید آرتاسه؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نه بابا این خودش زده بود.
اسمش هم که معلوم نیست اینجا به چه زبونیه.این همون وحید آرتاسه؟
ارتاس یوزر یکی رو کش رفت ...
الان این ژاپنیه که اینجاست کیه؟
تاپیکش در مورد مسائل پزشکی بود ... البته از اون مدلش 18=2-20![]()
عجب!!!!!!!!!!!!!!
محمد حالا که هستی یه مشورت باهات بکنم.
من تو ورلد 1 میخوام اسکیلهام رو برگردونم.حدو 50 تا رو الکی خرج کردم که باید برگردونم.
حالا موندم اونا رو به چی اضافه کنم.یه دوئلر محض بشم یا setting traps رو انتخاب کنم یا شوتینگ رو زیاد کنم یا اصلا یه اسکیل دیگه رو زیاد کنم؟
نظر تو چیه؟
من الان اسکیلای تاکتیک و برداشتم با یه سری اسکیل که از قبل برگردونده بودم ریختم رو Setting trap و الان شکار گرگ و شکار خرس و بوفالو و پرورش اسب که خیلی باحاله با پرمیوم تو 2 ساعت 400$ هم میده..... از من میشنوی خودتو دوئلر حجومی کن و همین کاری که من کردمو بکن بعدا میتونی اون کت خفنه رو بخری تاکتیکت و جبران کنی ... شکار خرس خیلی باحاله 200 به بالا هم تجربه میده .
چطوری دوئلر هجومی کنم؟
setting traps تو چنده الان؟
آخه نمیخوام اسکیلام پراکنده بشه دوباره.
اسکیلای من الان اینه:
aim : 64
dodging : 37
shooting : 67
reflex : 50
toughness : 30
appearance : 14
tactics : 11
البته این اسکیلا همش با لباسه.
Last edited by hadi_gamer; 26-02-2009 at 20:50.
دوئلر هجومی یعنی نباید به دفاع اصلا فکر کنی ... این اسکیلارو فقط باید زیاد کنی که موقع حمله ازش استفاده میشه : appearance - aim - Dodging - shooting & vigor - Reflex - Thoughness ...... و یه چیزی اسکیل dodging باید بیشتر از Thoughness و Reflex باشه چون dodging نسبت به اون 2 تا خیلی بدرد میخوره تو حمله ... دوره اسکیل تاکتیک و خط بکش و روی اسکیل appearance خوب کار کن ... دینامیت تو ورلد 1 و میبینی اسکیل appearance با لباس دوئل اصلیش 110 هستش ... خودم الان appearance رو بردم بالا نمیدونی چه فازی میدهدیشب یه شهر و به آتش کشیدم 2 تا کله گنده هم لول دوئل 80 بود و کشتم حالا جالبه اون کت خفنه که 18 تا تاکتیک میده رو هم پوشیده بودن ولی به appearance من نمیرسید برا همین خیلی راحت میزدمشون یه رکور تو قبرستانشان هم یادگاری گذاشتم
برای کار هم این آیتم ها رو بخر : Black cotton jacket - Black riding boot - Fancy leather hat - Gray slouch hat - Golden indian neck وقتی اینا رو بخری که میدونم بیشتر شو هم داری خودت اون موقع فکر کنم با 10 تا اسکیل خرج setting trap کنی حله .
خیلی ممنون محمد.
یه سوال دیگه.تو همه attribute هات رو رو dexterity گذاشتی؟
من میخوام همه رو برگردونم رو dexterity نظرت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)