همشون مثل همن!
تنها فرقشون حرفه ای نبودن انهاست:کاسب بودن اکثرشونه!!!!!![]()
همشون مثل همن!
تنها فرقشون حرفه ای نبودن انهاست:کاسب بودن اکثرشونه!!!!!![]()
من 1 هفته پیش خواستم از شاتل سرویس بگیرم .ثبت نام کردم گفتن بهتون برای رانژه زنگ می زنیم.بعد فهمیدم شاتل پورت خالی نداره کنسل کردم.امروز به neda زنگ زدم پرتاشون پرشده بود.
زنگ زدم شهراد گفت پرت خالی داریم ولی منطقه شما مخابراتش دچار مشکل شده(فرد اسدی).
به مخابرات زنگ زدم گفتا یه ماهی است که مشکل داریم و معلوم نیست کی حل می شه.
حالا من مودم خریدم نمیدونم چیکار کنم. کسی الان این مشکل رو تو مخابرات فرداسدی داره و اصلا این مشکل که میگن چیه؟![]()
خدا به دادت برسه به مشكل من دچار شدي. مركز مخابراتي ما بهشتي هست الان 3 الي 4 ماه هست كه مدرك اصلا قبول نمي كنن همين چند روز پيش زنگ زدم گفتن هنوز درست نشده. دارن تجهيزاتشون رو عوض مي كنن. من ديگه بخيال شدم راحت رفتم مودم رو گذاشتم تو جعبه ش و بي خيال ADSL شدم البته اولش برام خيلي سخت بود ولي خوب چاره اي نيست فعلا تا ببينيم تا بعد از عيد درست مي شه يا نه. همدردم باهات
برو هر شركتي كه مي خواي بگو تا رزرو ت كنن تا به محض درست شدن مركز باهات تماس بگيرن.
شرکت لایزر تو معرفی سرویس شتاب خودش از سرعت 1.5 مگابیت به عنوان یک سرعت نجومی یاد کرده
لینک :نمیرن ببینن دنیا و کشورهای امثال کره جنوبی سرعت چقدره و بعد میان میگن نجومیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازمه بگ که کره جنوبی الان تو بین کشور ها رتبه اول رو داره با میانگین سرعت 23 مگابیت در ثانیه یعنی دقیقا در هر 100 ثانیه 287 مگابایت دانلود![]()
اره یک ماه هه!!!!!!!من تا مودم خریدم اینجا خراب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! (فرد اسدی) جواب درست ندادن تو این یک ماه واقعا که!!!! مشکل نا معل.م علت نا معلوم کی درست میشه نا معلوم!!! معلوم نیس چیکا می کنن؟؟؟؟!!!! شنیدم تو بهمن اواحرش قرار یک مناقطه باشه واسه تعوبض تجهرات !!!!! شانس ما حالا که مخابرات ای دی اس ال می ده اینجا خراب شده !!! وایمکس هم 2 زار نمی ارزهhelp
![]()
صبر ........................... گذر زمان.............................
mehrdad38 و mary83 برای این مشکل بیاید تو این تاپیک.
<<>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تو منطقه ی شهران و شهر زیبا ( مرکز مخابرات شهید کاظمیان ) کدوم سرویس دهنده بهتره و سرعتش خوبه؟
در کل کدوم سرویس دهنده خوبه ؟ پارس انلاین شاتل داتک کدوم ؟ ( میدونم که به منطقه محل سکونت ربط داره ولی در کل میخوام بدونم )
فر قی نداره زود برو بگیر من اینفد دست دست کردم که کدوم بهتره و اینا مرکز مون خراب شد و دیگه مدارک قبوا نمی کنن. شما هم تا دیر نشده از یک جا بگیر![]()
يك سوال آيا قيمت اينترنت در آغاز دهه ي فجر كاهش مي يابد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)