تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 596 از 1042 اولاول ... 96496546586592593594595596597598599600606646696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض همشون مثل همن

همشون مثل همن!

تنها فرقشون حرفه ای نبودن انهاست:کاسب بودن اکثرشونه!!!!!

داره خودمونی میشه tapic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 1 هفته پیش خواستم از شاتل سرویس بگیرم .ثبت نام کردم گفتن بهتون برای رانژه زنگ می زنیم.بعد فهمیدم شاتل پورت خالی نداره کنسل کردم.امروز به neda زنگ زدم پرتاشون پرشده بود.
    زنگ زدم شهراد گفت پرت خالی داریم ولی منطقه شما مخابراتش دچار مشکل شده(فرد اسدی).
    به مخابرات زنگ زدم گفتا یه ماهی است که مشکل داریم و معلوم نیست کی حل می شه.
    حالا من مودم خریدم نمیدونم چیکار کنم. کسی الان این مشکل رو تو مخابرات فرداسدی داره و اصلا این مشکل که میگن چیه؟

3. این کاربر از tapic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من 1 هفته پیش خواستم از شاتل سرویس بگیرم .ثبت نام کردم گفتن بهتون برای رانژه زنگ می زنیم.بعد فهمیدم شاتل پورت خالی نداره کنسل کردم.امروز به neda زنگ زدم پرتاشون پرشده بود.
    زنگ زدم شهراد گفت پرت خالی داریم ولی منطقه شما مخابراتش دچار مشکل شده(فرد اسدی).
    حالا من مودم خریدم نمیدونم چیکار کنم. کسی الان این مشکل رو تو مخابرات فرداسدی داره و اصلا این مشکل که میگن چیه؟

خدا به دادت برسه به مشكل من دچار شدي. مركز مخابراتي ما بهشتي هست الان 3 الي 4 ماه هست كه مدرك اصلا قبول نمي كنن همين چند روز پيش زنگ زدم گفتن هنوز درست نشده. دارن تجهيزاتشون رو عوض مي كنن. من ديگه بخيال شدم راحت رفتم مودم رو گذاشتم تو جعبه ش و بي خيال ADSL شدم البته اولش برام خيلي سخت بود ولي خوب چاره اي نيست فعلا تا ببينيم تا بعد از عيد درست مي شه يا نه. همدردم باهات

برو هر شركتي كه مي خواي بگو تا رزرو ت كنن تا به محض درست شدن مركز باهات تماس بگيرن.

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شرکت لایزر تو معرفی سرویس شتاب خودش از سرعت 1.5 مگابیت به عنوان یک سرعت نجومی یاد کرده

لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیرن ببینن دنیا و کشورهای امثال کره جنوبی سرعت چقدره و بعد میان میگن نجومی
    لازمه بگ که کره جنوبی الان تو بین کشور ها رتبه اول رو داره با میانگین سرعت 23 مگابیت در ثانیه یعنی دقیقا در هر 100 ثانیه 287 مگابایت دانلود

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اره یک ماه هه!!!!!!!من تا مودم خریدم اینجا خراب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! (فرد اسدی) جواب درست ندادن تو این یک ماه واقعا که!!!! مشکل نا معل.م علت نا معلوم کی درست میشه نا معلوم!!! معلوم نیس چیکا می کنن؟؟؟؟!!!! شنیدم تو بهمن اواحرش قرار یک مناقطه باشه واسه تعوبض تجهرات !!!!! شانس ما حالا که مخابرات ای دی اس ال می ده اینجا خراب شده !!! وایمکس هم 2 زار نمی ارزه help

9. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اره یک ماه هه!!!!!!!من تا مودم خریدم اینجا خراب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! (فرد اسدی) جواب درست ندادن تو این یک ماه واقعا که!!!! مشکل نا معل.م علت نا معلوم کی درست میشه نا معلوم!!! معلوم نیس چیکا می کنن؟؟؟؟!!!! شنیدم تو بهمن اواحرش قرار یک مناقطه باشه واسه تعوبض تجهرات !!!!! شانس ما حالا که مخابرات ای دی اس ال می ده اینجا خراب شده !!! وایمکس هم 2 زار نمی ارزه help
    صبر ........................... گذر زمان.............................

11. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tapic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

mehrdad38 و mary83 برای این مشکل بیاید تو این تاپیک.
    <<
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    >>

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو منطقه ی شهران و شهر زیبا ( مرکز مخابرات شهید کاظمیان ) کدوم سرویس دهنده بهتره و سرعتش خوبه؟
    در کل کدوم سرویس دهنده خوبه ؟ پارس انلاین شاتل داتک کدوم ؟ ( میدونم که به منطقه محل سکونت ربط داره ولی در کل میخوام بدونم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان تو منطقه ی شهران و شهر زیبا ( مرکز مخابرات شهید کاظمیان ) کدوم سرویس دهنده بهتره و سرعتش خوبه؟
    در کل کدوم سرویس دهنده خوبه ؟ پارس انلاین شاتل داتک کدوم ؟ ( میدونم که به منطقه محل سکونت ربط داره ولی در کل میخوام بدونم )
    فر قی نداره زود برو بگیر من اینفد دست دست کردم که کدوم بهتره و اینا مرکز مون خراب شد و دیگه مدارک قبوا نمی کنن. شما هم تا دیر نشده از یک جا بگیر

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

يك سوال آيا قيمت اينترنت در آغاز دهه ي فجر كاهش مي يابد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •