تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 1135 اولاول ... 964965465865925935945955965975985996006066466961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز،
    ما كه نديد و فقط بر اساس يك سري گفته ها نميتونيم نظر بديم، حتي عكس هم نگذاشتيد!
    با توصيفاتي كه كردين، و با توجه به نوا خودتون كه خيلي مشكل داشت و هزينه زيادي داشت و البته با قيمت خوبي فروختين، و اين كه مدل بالاتر داره و گويا خيلي سرحالتر از ماشين شماست و البته خيلي هم ارزونتره، پس ميشه با يه حساب دو دوتا چهارتا گفت كه بله خوبه بخريد....
    اما اين نظر من بر اساس گفته هاي شماست و نه ديد مستقيم خودم از ماشينهايي كه ديدين و خريد و فروش كردين.
    رودري رو بايد بريد پاساژ طوس توي چراغ برق داره ولي گرونه، اگر وارد باشين ميتونين مال خودشو بازسازي كنين( بستگي داره چقدر صدمه ديده باشه)
    گاز سوز بودن ماشين رو اصلا قبول ندارم بخصوص توي آمريكايي كه اين كار رو يه جور توهين ميدونم به ذات اين ماشينها و هيبت و صلابت اونها...
    چه سالم باشه يا نه از قيمت كم كنين و البته وسائل گاز سوز رو باز كنيد.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این نوایی که فرمودید رو میشناسم (مال یه نفره که تو کرج خرید و فروش امریکایی میکنه).حمید کامارو هست دیگه.الان فکر کنم حدود 350 تا 400 قیمت نو (رودری باشه).ضمنا اگهیش رو حدود 2 ماهی هست که تو سایت ایران ماشین زده.البته ظاهرا خودش هم میکانیک امریکاییه.چند ماه پیش میخواستم یه اتاق کامل بیوک (با همه تزیینات ازش بگیرم 500 تومان)البته اتاقش ظاهرا خوب بود ولی مدارک نداشت و منصرف شدم.
    ضمنا این نوا رو قبلا3600 اگهی کرده بود .من هر وقت میخوام دنبال ماشین بگردم تا جایی که بشه سراغ ماشینهای بالای شهر میرم!معمولا افرادی که وضع مالی بهتری دارن هم معامله باهاشون راحتتره و هم اینکه معمولا ماشینهای بهتری دارن.مثلا نمیرن شیفتر گالانت رو بجای فابریک نصب کنن.و شما مطمین باش هیچ دلالی نمیاد موتور رو مثل جناب حجازی یا استاد علی خودمون جمع کنه و بهترین لوازم رو روش ببنده.معمولا با لوازم کهنه و اشغال موتور جمع میکنن.اگر برای خرید میخواهین تا کرج بیاین یه مورد دیگه هم که مدل 70 و ددنده ای هست هم به تازگی اگهی شده و بد نیست اون هم ببینین .البته گیربکسش دنده ای هست و ایراد داره ولی تا جایی که از اگهیش معلوم بود تزییناتش سالم بود و تصادف سنگین نداشت .راستی مگه دنبال بیوک نبودین.چون تجربه نوا رو دارین بهتره یه تنوع بدین و یه چیز دیگه بردارین.این هم لینک اگهیش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله دوست من بیشتر دنبال بیوک بودم اما این نوا را که دیدم گفتم اگه اینجور که میگه باشه وعیب نداشته باشه وارزش داشته باشه میخرم ولی ظاهرا باید بهش شک کنم

8. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين آقاي حميد كامارو همون مرحوم حميد ترك زبان نيست كه توي كرج بود؟
    اونم يه همچين چيزايي رو گاه گاهي خريد و فروش ميكرد و گاها توي نت تبليغي از ماشينهاش ميديدم.
    قيمت اين نوا با توجه به چيزايي كه ميگه واقعا شك برانگيزه و تا يه چك آپ كامل نشه نميشه بهش اعتماد كرد.
    بقول جناب محمد بهتره با تامل و حوصله بيشتري بگرديد و بيشتر سراغ صاحبان اصلي ماشينها تيو نقاط بالاي شهر و خيابانهاي پرت و دور افتاده باشيد كه ممكنه چيزهاي خوبي گيرتون بياد.
    متاسفانه توي اهواز ديگه چيز بدرد بخوري پيدا نميشه كه اگر بود خودم قبل نوا ميگرفتم، اگر اون قيمتهايي كه جناب محمد گفتن توي سه سال قبل براي كامارو ديده بودن، اينجا بود ،روي هوا ميزدمشون!!
    اگر يه ماسل مناسب هم براي بازسازي پيدا كردين بد نيست درموردش فكر كنين.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اگر برای خرید میخواهین تا کرج بیاین یه مورد دیگه هم که مدل 70 و ددنده ای هست هم به تازگی اگهی شده و بد نیست اون هم ببینین .البته گیربکسش دنده ای هست و ایراد داره ولی تا جایی که از اگهیش معلوم بود تزییناتش سالم بود و تصادف سنگین نداشت .راستی مگه دنبال بیوک نبودین.چون تجربه نوا رو دارین بهتره یه تنوع بدین و یه چیز دیگه بردارین.این هم لینک اگهیش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من این ماشینو از نزدیک دیدم.ماشین خوب و سالمیه.فقط مشکلش همون صدای گیربکس هست که اونم رفع میشه.وضعیت کلی ماشین خیلی خوبه و به نسبت پولی که پرداخت میکنین ماشین خوبی رو صاحب میشید.اگر نیتتون خرید نوا هست میتونین روی این تمرکز کنید.تازه رنگ هم هست و اتاق خوبی داره.شاید قیمتو هم کمی براتون پایین هم بیارن.

12. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی اقا؛ حمید کامارو مرحوم ترک زبان نیستن.
    این حمید کامارو کارش همینه بعضی وقتا میشه ماشینای خوبی ازش گرفت اما نه همیشه.
    در مورد یه ماشین خاص هم الان یه گرند پریکس 75 تو تی تی آگهی شده 4200 فکر کنم.اما حیف پلاک قدیمه.اگر مشکل پلاک برای کسی قابل حل باشه گزینه خوبیه.

14. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​دوستان تعویض یک گیربکس دستی نوا با اتوماتیک چقدر هزینه د اره؟ به صرفه هست ؟وآیا خوب و اصولی از آب در میاد؟

16. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حمید کامارو شخص دیگری هستند و گاهی هم ماشینهاش بد نیست.
    اون پونتیاک گرند نیست فکرکنم (اگه همون باشه )لمانز کوپه نوشتن توی اگهی.ولی خیلی کارداره و فکر نکنم زیر 10 میلیون خرجش باشه و تازه پلاک هم نداره.ونسبت به فایربرد که (شما دارین و فیلمش رو دیدیم)حرفی برای گفتن نداره و به نظر من این قدر نمی ارزه (البته این نظر منه).راستی فایر برد قرمز که فیلمش رو گذاشتید تا جایی که معلوم بود خیلی تمیز بود .مدل چه سالیه و چند وقته داریدش؟من یه دونه همین رنگی ولی مدل 1970 فایربرد رو چند هفته پیش تو منطقه 1 تهران دیدم و خیلی لذت بردم.اخه تا به حال 1970 رو ندیده بودم.

در مورد گیربکس اگر نوا دنده ای باشه و مثل ماشین جناب (camaro lt) گیربکس و دیسک و صفحه نو باشه خیلی از اتومات بهتره(مصرف فوق العاده بهتر و شتاب بالاتر و صدای کمتر در دور بالا) .البته اگر برای مسافرت استفاده بشه.ولی اگر بیشتر تو شهر مصرف داره همون اتومات راحتتره.ولی تا جایی که بنده حقیر تجربه دارم تبدیل به اتومات در حالتی خوبه که همه ی قطعات از جنسهای وارداتی (نه کهنه و از اوراقی) باشه و همه چیز با حوصله از بازار خریداری بشه عللخصوص گیربکس و توربین.و اینکار هم هزینه زیادی داره .اخرین بار که من پیگیر این قضیه شدم 1300000 تومان قطعه لازم داشت (با دلار 1200).الان خیلی بالاتره.البته میشه از اوراقی هم خرید که در اون صورت دردسر زیادی داره و به نظرم نمی ارزه.اگر اتومات دوست دارید از اول اتومات بخرید که خیلی راحتتر و به صرفه تره و حداقل میتونید ماشین رو روشن کنید و گیربکس و توربین و صفحات و سلامتیشون رو براحتی متوجه بشید .الان یه رادیاتور 5 لول اتومات نو فکر نکنم زیر 400 هزار تومان باشه .کیت گیربکس حدود 400 تومان شده.توربین نو هم زیر 200 تومان نیست.
    ولی لوازم دنده ای خیلی گرون نشده چون فروششون کمتره و 150 تا 200 تومان دیسک و صفحه هست و دنده زیر فابریک نو هم حدود 50000 تومان سراغ دارم.کلا تعمیر دنده ارزونتره.
    Last edited by MJ1970; 11-01-2013 at 16:40.

18. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​ممنونم ازشما دوست خوب

20. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •