هر کدوم از پکها جدا اپدیت میشن هرکدوم هم اپدیت بشن ممکنه کرک همون پک بپره ولی نه همیشه البته همین طور برای سیمز پایه
اینم لینک کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم از پکها جدا اپدیت میشن هرکدوم هم اپدیت بشن ممکنه کرک همون پک بپره ولی نه همیشه البته همین طور برای سیمز پایه
اینم لینک کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای Rc man.
شما الان مشکلتون با پک ورلد ادونچر حل شد؟
میگم اگر به این ورؤن جدید آپدیت کنم منم همین مشکل برام ایجاد شه.
نظر شما چیه؟
ممنون
من الان این آپدیت جدید رو که حدودا 860 مگابایت بود رو دانلود کردم.که توی توضیحات این آپدیت که در سایت خود سیمز 3 نوشته شده بود.یک سری باگ و نواقص بازی رو برای اصل بازی و پک ها برطرف میکنه که مشخص کرده.
ولی توی خود سایت سیمز 3 حرفی از آپدیت های جداگانه برای هر پک نزده!!!
درسته توی سایت هیچی نگفته .اگر هم از طریق لانچر خود سیمز اپدیت کنید همه باهم اپدیت میشن. ولی اپدیت هایی که توی سی دی های کرک شده وجود داره یا از هر جایی به غیر از لانچر دانلود شده باشه معمولا فقط برای سیمز پایه یا یه پک خاصه .اون کرک بالا هم برای سیمز پایس
Last edited by M_@li; 29-01-2012 at 14:47.
اگه کرک شما با من یکی باشه بله مشکلم حل نشد
من ورزنم 10.0.96.013001 خودتون بگید
سلام.
یک سوال:اگر ما همین پک جدید که 1.29 هست رو بریزیم مگه ورژن بازی هم نباید به 1.29 آپدیت بشه؟
چون من در سایتی خواندم که کرکی که استفاده میکنید باید مطابق با آخرین آپدیتی که کردید باشه!!!
سلام
من الان ورژنم 4.0.87.006001 هست آخرین پچی که اومده چنده و از کجا همش رو میتونم بگیرم؟
قضیه این آپدیت 1.29 چیه؟
این ورژن ورد ادونچره یا همون ورژنی که پایین لانچر نوشته؟
خب درسته دیگه ورژن عوض میشه کرک هم باید عوض بشه حالا مشکل چیه؟
منظورتون از پچ همون آپدیته دیگه؟اگه منظورتون اپدیته،آخرین آپدیت بازی ورژن 1.29 هست .قضیه خاصی هم نداره مثل همه ی آپیدیت ها یه سری باگ هارو برطرف میکنه.
بهترین راه آپدیت هم از طریق لانچر خود بازی (فقط کرکش ممکنه بپره)
سلام.
به نظر شما کمپانی ea بعد از پک showtime چه پک دیگه ای میزنه؟
به نظر من ساخت showtime اشتباه بود.چون خیلی شبیه به late night شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)