تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 649 اولاول ... 96496546586592593594595596597598599600606646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

راستی بچه ها من کمی یاد گرفتم برنامه های خیلی خیلی ساده برای ویندوز موبایل بنویسم. یه ماشین حساب نوشتم که اگه براتون ممکنه دانلود کنید و یه تست کنید ببینم اجرا میشه یا نه.
    فایل دوم در ضمیمه هست.
    بعد از دانلود و ریختنش تو گوشی به مسیر زیر برید و فایل calculatorphone.exe رو اجرا کنید.
    calculatorphone\calculatorphone_farshad\calculator phone\bin\Debug
    فقط میخوام ببینم کار میکنه یا نه... وگرنه ایراد زیاد داره.
    ممنون فرشاد جان ، کار بسیار خوبی کردی ... عالی .
    متاسفانه دانلود کردم اما اومدم تست کنم کابل USB رو پیدا نکردم ... سایر دوستان هم هر وقت تونستند تست کنم . در اسرع وقت تست می کنم و خبرش رو میدم ...

2. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

میخام گوشی رو آپدیت کنم اما اول باید Backup بگیرم از Contact و بقیه چیزها ...

اما نمیدونم چطوری ! وقتی Active sync رو باز میکنم گزینه Backup نداره !

چطوری باید پشتیبان بگیرم ؟ برنامه Outlook میخاد ؟

ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فرشاد جان ،

برنامه رو تست کردم ، اجرا شد ، ممنون . ساده و کارا
    اما یه مشکلی که داره اینکه محاسبات رو تا 2 مرحله انجام میده و فرضا 2+3+4 رو نمی تونه محاسبه کنه ...
    اما همین که دست به چنین کاری زدین خیلی خوب بود !

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

سلام

میخام گوشی رو آپدیت کنم اما اول باید Backup بگیرم از Contact و بقیه چیزها ...

اما نمیدونم چطوری ! وقتی Active sync رو باز میکنم گزینه Backup نداره !

چطوری باید پشتیبان بگیرم ؟ برنامه Outlook میخاد ؟

ممنون
    شما از برنامه spb backup یا فکر کنم pim (اسم این رو دقیق یادم نیست) استفاده کنید .

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

ببخشید منظورتون از ریست چیه؟؟؟؟؟ همون خاموش روشن کردن؟؟؟ => من توی help گوشیم در مورد ریست چیزی ندیدم.

به من حق بدین من از اول زندگیم تا حالا هر چی گوشی داشتم سیستم عامل سیمبیان روش بود که این قدر پیچیده نبود....

tanx
    هرجا صحبت از ریست یا سافت ریست شد منظور همون خاموش و روشن کردن هست که می تونید بصورت دستی انجام بدین یا از جای تعبیه شده پشت گوشی زیر قاب با استفاده از قلم انجام بدین ...

5. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ممنون

من طبق دستور العمل برای آپدیت کارهایی که باید انجام میدادم رو انجام دادم اما تا اومد چک کنه که کدوم ورژن نرم افزاری هست این پیغام رو داد که روی گوشی شما نرم افزارهای Manipulate یا همون دستکاری شده هست ! این یعنی چی ؟

چی کارش کنم که گوشی آپدیت بشه !؟؟ ممنون

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره x1 رو خريدم . باورتون نميشه چقدر دردسر داشت برام . هرجا سفارش دادم نرسيد مجبور شدم برم اهواز بخرم قيمتش هم رفته بود بالا كمترين جا 390 بود . آخرش يه كاركرده در حد آك خريدم 300 . الان مي خوام بدونم چهجوري ميشه فهميد چقدر كار كرده ؟‌مثل بقيه سوني ها كدي چيزي دار ه ؟ مثل اون قسمت كه ميشه همه گوشي رو تست كرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من تازه گوشیمو گرفتم و یکسری سوال دارم که اگر میشه لطفا جواب بدید متشکرم
    1-من تمام اسمسهای قدیدیم که روی سیمکارت بوده به چند قسمت تشکیل شده باید چیکار کنم که باز به هم وصل بشه
    2-اسمسهای جدیدی که برام میادو چطوری باید forward بکنم؟
    3-دلیوری که برام میاد اسم کسی که اسمس فرستادمو نمینویسه جاش شماره تلفونشو نشون میده باید چیکار کنم تا اسمو نشون بده؟
    4-میخوام هر چیزی که توی گوشی میریزم بریزه روی مموری کارتم باید چیکار کنم و از کجا تنظیم میشه
    فقط خواهشا آدرسای دقیق بدید چون من آماتورم مرسی از همتون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

-من تمام اسمسهای قدیدیم که روی سیمکارت بوده به چند قسمت تشکیل شده باید چیکار کنم که باز به هم وصل بشه
    با نصب برنامه علیرضا مشکل اسمس های فارسی حل خواهد شد
    -اسمسهای جدیدی که برام میادو چطوری باید forward بکنم؟
    تو رامهای مختلف فرق داره..ولی معمولا رو همون اسمس کلیک کنید منوی باز میشه گزینه فروارد..
    3-دلیوری که برام میاد اسم کسی که اسمس فرستادمو نمینویسه جاش شماره تلفونشو نشون میده باید چیکار کنم تا اسمو نشون بده؟
    این سوال منم هست..
    میخوام هر چیزی که توی گوشی میریزم بریزه روی مموری کارتم باید چیکار کنم و از کجا تنظیم میشه
    اگه منظورت بلوتوث هست با نصب برنامه های مدیریت بلوتوث این مشکل حل میشه..

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من اسمسهای قدیمیم شامل فارسی و غیرفارسی هست که چند قسمت شده باید چیکار کنم به همدیگه وصل بشه؟
    اسمسهای جدیدی که برام میاد فوروارد نمیشه باید چیکار کنم؟
    دلیوری که میاد برام به جای نوشتن اسم طرف مقابل برام شماره تلفونشو مینویسه باید چیکار کنم؟
    میخوام که هر چیزی که توی گوشی save میکنم روی مموری save بشه از جمله عکس بلوتوث فیلم آهنگ و... باید چیکار کنم؟

لطفا با ریز کاریاش بهم بگید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من فایلهامو میخوام وقتی save میشه روی مموری کارتم save بشه تمام فایلهم مثل بلوتوث عکسها و فیلمهایی که با گوشی میگیرم آهنگهام و همه چیز چطوری میشه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره x1 رو خريدم . باورتون نميشه چقدر دردسر داشت برام . هرجا سفارش دادم نرسيد مجبور شدم برم اهواز بخرم قيمتش هم رفته بود بالا كمترين جا 390 بود . آخرش يه كاركرده در حد آك خريدم 300 . الان مي خوام بدونم چهجوري ميشه فهميد چقدر كار كرده ؟‌مثل بقيه سوني ها كدي چيزي دار ه ؟ مثل اون قسمت كه ميشه همه گوشي رو تست كرد؟
    مبارکه
    کد داره ولی بعد از هارد ریست اونم ریست میشه
    پس بیخیال بشی بهتره

من اسمسهای قدیمیم شامل فارسی و غیرفارسی هست که چند قسمت شده باید چیکار کنم به همدیگه وصل بشه؟
    اسمسهای جدیدی که برام میاد فوروارد نمیشه باید چیکار کنم؟
    دلیوری که میاد برام به جای نوشتن اسم طرف مقابل برام شماره تلفونشو مینویسه باید چیکار کنم؟
    میخوام که هر چیزی که توی گوشی save میکنم روی مموری save بشه از جمله عکس بلوتوث فیلم آهنگ و... باید چیکار کنم؟

لطفا با ریز کاریاش بهم بگید ممنون
    در مورد بلوتوث :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکلت حل میشه

این سوال منم هست..
    یک برنامه معرفی کرده بودم که این مشکلو حل میکرد
    بگردید پیداش میکنید
    همیچن چند صفه آخر قسمت نرم افزارها

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •