نه ..............
نه ..............
چهنوع صدایی میده ؟
صدای مثل گیژ اولش میدخ بعدش دیگه نه فقط چراغش بعضی اوقات خاموش روشن میشه
ارفتم توی manage uninstallکزدو دو باره بشناسش الان پارتیشن اومده فقط نوی my computer امده که ارور میده ولی باز تویmaganement
disk نشون نمیده همون ارور دوباره میده
این صدا بیشتر میتونه از خرابی موتور باشه هارد زیاد داغ میکنه ؟
سلام
من یه هارد seagate st500dm002 500gb گرفتم و دو تا پارتیشن کردمش
حالا یکی از پارتیشن ها 6 گیگ از فضاش اشغال شده
فرمت هم نمیشه تو محیط ویندوز که با دیسک ویندوز تونستم فرمتش کنم ولی بازم 6 گیگش پر بود
فقط وقتی پارتیشن رو دیلیت کردم و دوباره ساختم درست شد ولی بعد یه مدت کار کردن دوباره 6 گیگش پر شد![]()
سلام با برنامه HDD Regenerator تقریبا 100 گیگ از هارد رو اسکن کردم اما چون خیلی سرعت پایین بود یه نصف روز طول کشید و مجبور به کنسل کردنش شدم و هیچ بد سکتوری هم پیدا نکرد البته در عکس های زیر دو هارد دیگمم در برنامه hd tune در تب health بعضی از پارامتراشون مشکل داره اما با HDD Regenerator که اسکن کردم هیچ اروری ازشون نگرفت که همین مورد منو به شک انداخته که ممکنه اصلا این هارد 2 ترا بد سکتور نداشته باشه و مشکل از جای دیگست سرعت کپی این هارد هم در عکس زیر مشخصه. مثل این میمونه که دارم از اینترنت فایل دانلود می کنم.
![]()
Last edited by ferizebele; 03-01-2013 at 23:31.
خب اگه اون باشه چیکارش باید کرد؟
چند وقت پیش حدود یک ترابایت از مهم ترین اطلاعاتم رو از دست دادم از اونها بکاپ گرفتم که حالا موقع ریستور ارور میده دیگه از این بکاپها نا امید شدم و میخوام پاکشون کنم و با نرم افزار پیشنهادی ریکاوری کنم اما مشکل اینجاست که به علت محدودیت در فضا این بکاپ ها در خود هون هارد اکسترنال ذخیره شده
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه روی هارد اطلاعات جدیدی(همون بکاپها)نوشته شده اطلاعات از دست رفته قابل بازیابی هست یا نه؟
و اینکه برنامه پیشنهاد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینه!! ایا قدرت اینکارو داره؟
سلام نت هاردم رو با همون نرم افزار فرمت سطح پایین کردم ..... دوباره عکس گرفتم ...
![]()
شما باید بزارین هارد کامل اسکن بشه شاید بدسکتورها در آخر ها باشه
راه بعدی برای از بین بردن بدسکتور low level format است
برای هارد 250 هم کمبود سرعت کپی هم از بدسکتور است و هم ارور دومی ultra dma از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و هارد رو اسکن کنید با اون نرم افزار و low level format کنید فریم ویروشو آپدیت کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید بایوس مین رو هم آپدیت کنید اتصالات هارد به همراه پاور رو هم چک کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)