واقعا میگم که من فقط از این دنیای مجازی و این فروم این حرفا رو میشنوم و هیچ جای دیگه کپی خور کردن پلی 3 رو کاری استاندارد نمیدونن.چون آخه من از یه کسایی پرسیدم که الان بگم میگید محمد کم آورده داره دروغ میگه
.gif)
من اگه همه تایید کنن کپی خور کردن پلی 3 فشاری روی دستگاه نمیاره 600 تومنم بگیرن میرم این کارو میکنم و پول بازی نمیدم ولی از اونجا که من به حرف و مدرک و تحصیلات چند نفر واقعا ایمان دارم توی شرکت بابام و همه از دم این تخصصشون این چیزاس قطعات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و کنسول و لوازم الکتریکی و اینا و مدرک زیر فوق لیسانس هم توشون نیست اینکارو رو نمیکنم چون همه از دم رد کردن به شما هم توصیه میکنم حرف چند تا سی دی فروش رو به حرف چند تا درس خونده ی اونور آبی ترجیح ندید.بابا شماها که علاقه خاصی به حرف این سی دی فروشا دارید خوب بپرسید ازشون آشنا باشه که سری میگه نکن اینکارو اشنا هم نباشه با انصاف باشه اولش برات توضیح میده بعد میگه حالا خود دانی.بی انصافم باشه مثل اینایی که افتادن به تور شماها کلی چرت و پرت میکنه تو سرتونو میگه خیلیم مفیده و حرفای عجیب غریب میزنه.مثلا لا به لای این جمله ها خوندم یکی گفت کپی خور کردن حتی عمر دستگاه هم زیاد تر میکنه
.gif)
باشه ما املیم پول بازی میدیم شماها زرنگید پول بازی رو نصف میدید.ما ضرر میکنیم آخرش شماها سود میکنید خوبه؟
.gif)
در ضمن سر سی دی هم من والا چیزی نمیگم دیگه.نمیدونم اینجا چرا همه مهندسن هی میخوان کل کل کنن هر کی خواست خصوصی بگه عکس بگیرم از سی دی پیس 2011 که آبجیم باهاش بازی میکنه براش آپلود کنم خش هاشو دورش برام خط بکشه خوبه؟
.gif)
بیخیال این قضایا دوستان دوباره سوالمو تکرار میکنم:
GTA7
Harry Potter 6
Smack down Vs Raw 2011
Heavy Rain
اینا قیمتش چنده؟کمبت و اویل رو که دوستمون گفت ممنون
بعدم درباره این بازیا سوال دارم:
Mortal Kombat 9 اومده تو بازار ایران؟اگه اومده چنده؟و در مقایسه با Mortal Kombat Vs Dc Universe
چطوره؟یعنی من کمبت 9 رو بگیرم یا اون قبلیه؟
درباره هروست مون هم به نظرتون دیر نکرده؟ناتسوم همیشه جز شرکت های اولی بود که بازی برا کنسول میدادن الان چند سال پلی 3 اومده حتی خبر و لول و دمو و هیچ چیزی از هروست مون منتشر نشده..یعنی اصلا هیچ خبری ازش نیست...
شرمنده سوالام زیاده هااااا ما مثل شماها اطلاعات نداریم که
.gif)