تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 596 از 1219 اولاول ... 964965465865925935945955965975985996006066466961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بچه ها جدید ترین -- برای این کنسول چیه ؟ اخرین فریمور امده 3.56 هست این فریمور را تونستن -- کنن ؟
    در کل میشه ps3 را نرم افزاری -- کرد بدون دست بردن توی سخت افزار ؟
    ههه داداش فکرت در کل منفیه هااااتا اونجایی که ما خبر داریم همه سخت افزاریه اما جاوید خان گفت یه پیچ پلی 3 هم باز نمیکنن اینو دیگه من نمیدونم
    در ضمن آقا همش به فکر -- و این چیزایی چرا بابا بخر بره دیگه دم عیده گرون میشه هاااااا حالا هی هر روز بیا بگو چه جوری هکش کنم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GTA 7
    این ازکجا اومد؟

3. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

واقعا میگم که من فقط از این دنیای مجازی و این فروم این حرفا رو میشنوم و هیچ جای دیگه کپی خور کردن پلی 3 رو کاری استاندارد نمیدونن.چون آخه من از یه کسایی پرسیدم که الان بگم میگید محمد کم آورده داره دروغ میگهمن اگه همه تایید کنن کپی خور کردن پلی 3 فشاری روی دستگاه نمیاره 600 تومنم بگیرن میرم این کارو میکنم و پول بازی نمیدم ولی از اونجا که من به حرف و مدرک و تحصیلات چند نفر واقعا ایمان دارم توی شرکت بابام و همه از دم این تخصصشون این چیزاس قطعات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و کنسول و لوازم الکتریکی و اینا و مدرک زیر فوق لیسانس هم توشون نیست اینکارو رو نمیکنم چون همه از دم رد کردن به شما هم توصیه میکنم حرف چند تا سی دی فروش رو به حرف چند تا درس خونده ی اونور آبی ترجیح ندید.بابا شماها که علاقه خاصی به حرف این سی دی فروشا دارید خوب بپرسید ازشون آشنا باشه که سری میگه نکن اینکارو اشنا هم نباشه با انصاف باشه اولش برات توضیح میده بعد میگه حالا خود دانی.بی انصافم باشه مثل اینایی که افتادن به تور شماها کلی چرت و پرت میکنه تو سرتونو میگه خیلیم مفیده و حرفای عجیب غریب میزنه.مثلا لا به لای این جمله ها خوندم یکی گفت کپی خور کردن حتی عمر دستگاه هم زیاد تر میکنهباشه ما املیم پول بازی میدیم شماها زرنگید پول بازی رو نصف میدید.ما ضرر میکنیم آخرش شماها سود میکنید خوبه؟در ضمن سر سی دی هم من والا چیزی نمیگم دیگه.نمیدونم اینجا چرا همه مهندسن هی میخوان کل کل کنن هر کی خواست خصوصی بگه عکس بگیرم از سی دی پیس 2011 که آبجیم باهاش بازی میکنه براش آپلود کنم خش هاشو دورش برام خط بکشه خوبه؟
    بیخیال این قضایا دوستان دوباره سوالمو تکرار میکنم:
    GTA7
    Harry Potter 6
    Smack down Vs Raw 2011
    Heavy Rain
    اینا قیمتش چنده؟کمبت و اویل رو که دوستمون گفت ممنون

بعدم درباره این بازیا سوال دارم:
    Mortal Kombat 9 اومده تو بازار ایران؟اگه اومده چنده؟و در مقایسه با Mortal Kombat Vs Dc Universe
    چطوره؟یعنی من کمبت 9 رو بگیرم یا اون قبلیه؟

درباره هروست مون هم به نظرتون دیر نکرده؟ناتسوم همیشه جز شرکت های اولی بود که بازی برا کنسول میدادن الان چند سال پلی 3 اومده حتی خبر و لول و دمو و هیچ چیزی از هروست مون منتشر نشده..یعنی اصلا هیچ خبری ازش نیست...

شرمنده سوالام زیاده هااااا ما مثل شماها اطلاعات نداریم که
    دوست عزیز شما واقعا فکر کردید ما به خاطر حرف چند تا به قول شما سی دی فروش از بدون مشکل بودن این ه ک مطمعن شدیم!!!

دوست عزیز شما هیچ جای دنیای مجازی ( منظورم سایت های معتبر خارجی هست) نمی تونید مدرکی رو دال بر آسیب رسیدن به کنسول در هنگام استفاده از این ه ک پیدا کنید! اونقت شما به حرف یک سری از همکاران پدرتون گوش دادین!!؟

هر شخصی حتی اگه پرفسور هم باشه ولی درباره مطلبی بدون تحقیق و مدرک نظر بده ، نظرش کوچکترین ارزشی نداره!

این ه ک هم کاملا نرم افزاری بوده و هیچ گونه آسیبی رو به سخت افزار نمیرسونه و هر کسی هم که میگه این ه ک مسثله داره هیچ اطلاعی از دنیای الکترونیک قطعا نداره و حرفش هم باطبع ارزشی نخواهد داشت!

در ضمن همون سی دی فروش ها هم که شما میگید ما ازشون چیز یاد میگیریم خودشون میان توی همین تاپیک و اطلاعاتشون رو به روز میکنن !!

5. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دانگل كه مشكل داشت---مثلا يكي از كاربرا ميگفت دسته هام ديگه بي سيم كار نميكنن!!!يا اينكه كنسول همش آپديت ميخواد و --------اما بازم جواب نميده!!!
    اما اين نرم افزار به احتماله قوي مشكلي نداره-----------

7. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

واقعا میگم که من فقط از این دنیای مجازی و این فروم این حرفا رو میشنوم و هیچ جای دیگه کپی خور کردن پلی 3 رو کاری استاندارد نمیدونن.چون آخه من از یه کسایی پرسیدم که الان بگم میگید محمد کم آورده داره دروغ میگهمن اگه همه تایید کنن کپی خور کردن پلی 3 فشاری روی دستگاه نمیاره 600 تومنم بگیرن میرم این کارو میکنم و پول بازی نمیدم ولی از اونجا که من به حرف و مدرک و تحصیلات چند نفر واقعا ایمان دارم توی شرکت بابام و همه از دم این تخصصشون این چیزاس قطعات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و کنسول و لوازم الکتریکی و اینا و مدرک زیر فوق لیسانس هم توشون نیست اینکارو رو نمیکنم چون همه از دم رد کردن به شما هم توصیه میکنم حرف چند تا سی دی فروش رو به حرف چند تا درس خونده ی اونور آبی ترجیح ندید.بابا شماها که علاقه خاصی به حرف این سی دی فروشا دارید خوب بپرسید ازشون آشنا باشه که سری میگه نکن اینکارو اشنا هم نباشه با انصاف باشه اولش برات توضیح میده بعد میگه حالا خود دانی.بی انصافم باشه مثل اینایی که افتادن به تور شماها کلی چرت و پرت میکنه تو سرتونو میگه خیلیم مفیده و حرفای عجیب غریب میزنه.مثلا لا به لای این جمله ها خوندم یکی گفت کپی خور کردن حتی عمر دستگاه هم زیاد تر میکنهباشه ما املیم پول بازی میدیم شماها زرنگید پول بازی رو نصف میدید.ما ضرر میکنیم آخرش شماها سود میکنید خوبه؟در ضمن سر سی دی هم من والا چیزی نمیگم دیگه.نمیدونم اینجا چرا همه مهندسن هی میخوان کل کل کنن هر کی خواست خصوصی بگه عکس بگیرم از سی دی پیس 2011 که آبجیم باهاش بازی میکنه براش آپلود کنم خش هاشو دورش برام خط بکشه خوبه؟
    GTA7
    Harry Potter 6
    Smack down Vs Raw 2011
    Heavy Rain

Mortal Kombat 9 اومده تو بازار ایران؟اگه اومده چنده؟و در مقایسه با Mortal Kombat Vs Dc Universe

درباره هروست مون هم به نظرتون دیر نکرده؟ناتسوم همیشه جز شرکت های اولی بود که بازی برا کنسول میدادن الان چند سال پلی 3 اومده حتی خبر و لول و دمو و هیچ چیزی از هروست مون منتشر نشده..یعنی اصلا هیچ خبری ازش نیست...

كمبت جديد به احتمال قوي خشونت بالايي داره!!!!!!!مسلما بهتر از قبلي ميشه!!!
    اما نسخه قبلي هم جالب بود شخصيتهاي دي سيش!!!
    هيوي راين 30 تومن شايد 27 تومن هم بتوني بگيري---

9. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

GTA7
    Harry Potter 6
    Smack down Vs Raw 2011
    Heavy Rain

شما هم داداش خیلی داری سخت میگیری ها.
    اگه این حرفی ک شما میزنی صحیح باشه پس تمام نرم افزارهایی ک میریزی روی کامپیوترت مشکل دارن و قطعات کامپیوتر را خراب میکنن. چون همه -- شدن نه ؟ شاید الان باز حرف خودتو بزنی بگی اونا استاندارد ان کدوم استاندارد ؟ استاندارد به اون میگن که کرک ویندوز 7 را مایکروسافت بده بیرون. نه 1 هکری ک گوشه خونش نشسته و فلان نرم افزار را -- میکنه. این کنسول هم مثل همونه.
    حرف شما در رابطه با خراب شدن کنسول با -- زمانی درسته که -- کنسول سخت افزاری باشه نه نرم افزاری. من تواین انجمن 2 تا تاپیک مختلف -- کردن PS3 را به صورت نرم افزاری دیدم اکثرا هم جواب گرفتن.
    حرف 2 تا سی دی فروشی که کارشون -- کردن کنسول هاست میارزه به 10 تا مهندس و دکتر که حتی نمیدونن ps3 چی هست غیر از اینه ؟ اونا هرروز با این چیزا سروکار دارن و بالاخره حتی اگه سیکل هم نداشته باشن خوب و بد سرشون میشه.

این حرف هایی ک زدم 1 وقت به کسی بر نخوره ها !!!! چون واقعا منظوری نداشتم و میخواستم منظورم را به این دوست عزیزمون برسونم.

11. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ههه داداش فکرت در کل منفیه هااااتا اونجایی که ما خبر داریم همه سخت افزاریه اما جاوید خان گفت یه پیچ پلی 3 هم باز نمیکنن اینو دیگه من نمیدونم
    در ضمن آقا همش به فکر -- و این چیزایی چرا بابا بخر بره دیگه دم عیده گرون میشه هاااااا حالا هی هر روز بیا بگو چه جوری هکش کنم
    آقا ما بی سوادیم از بیخ و بن خدا رو شکرم ما بابامون اصلا شرکت نداشته که بخواد مهندس توش باشه که اطلاعاتمون رو مثل شما به روز کنیم ، من هیچ وقت نگفتم کپی خور خوبه ولی چیز بدیم نیست ولی صد در صد اوریجینال بازی کردن رو هر کنسولی خیلی بهتر از اجرای بازی ها به صورت کپی دقتم داشته باشید که من خونه دو تا پلی استیشن سه دارم یکی کپی شده و یکی اوریجینال ،
    جهت اطلاع شما هم اون -- سخت افزاری یه دانگل شبیه به فلش دیسک هاست که به یو اس بی دستگاه وصل می شه و باعث می شه دستگاه رو حالت خاصی بالا بیاد ، و امکان نصب نرم افزار پیدا کنه ، حالا من نمی دونم شاید یو اس بی کنسول شما بیرون جایی نداشته باشه و بخواید یه چیزی به یو اس بی بهش وصل کنید مجبورید پیچاشو واز کنید یا شایدم نمی دونید پورت یو اس بی چه شکلی اینا !!!!!! در ضمن برید تاریخ ریلز بازی ها رو یه نگاه بکنید بد نیست دنبال بازی که نیومده دیگه نمی گردید ...... بازی به اسم جی تی ای هفت و کامبت نه هم نداریم !

دانگل كه مشكل داشت---مثلا يكي از كاربرا ميگفت دسته هام ديگه بي سيم كار نميكنن!!!يا اينكه كنسول همش آپديت ميخواد و --------اما بازم جواب نميده!!!
    اما اين نرم افزار به احتماله قوي مشكلي نداره-----------
    والا من تا دلت بخواد تو مغازه دوستم این نرم افزاری ها دیدم مشکل داشته ولی تا حالا ندیدم کسی با -- سخت افزاری مشکل خیلی حادی داشته باشه ! من خودم هنوز از دانگل استفاده می کنم با دانگل هر چی باشه شما رو فریم ور اصلی شرکت دارید بازی کپی اجرا می کنید ولی رو کاستوم فریم ور رو یه فریم ور ناقص و دست ساز یه نفر دارید کار می کنید ...

13. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به احتمال 90 % من قبل از عید این کنسول را میگیرم.
    باید موقع خرید به چیزی توجه داشته باشم یا نه ؟
    برای -- از دانگل استفاده کنم یا نرم افزاری بدون دانگل ؟؟؟!!! کدوم بهتره و بازی های روز را کامل اجرا میکنه ؟ برای -- کردن بدم مغزه دار انجام بده یا خودم چون صددرصد 30-40 تومن پول -- ازم میگیرن ( من تو شهرستانم ) دانگل چه مارکی خوبه ؟ از کجا بفهمم اصله ؟ قیمت هاشون چنده ؟

15. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا بابای ما هم شرکت خودش نیست اقا جاوید مدیر مالیه اونجاس
    باشه آقا ما تسلیم اینجوری که شماها دارید تعریف میکنید ما چون مثل شماها مهندس نیستیم نمیدونم اصلا چی میگید.
    من میخوام کپی خور کنم پلی استیشنو.قیمتش چقدره؟راحتترین راه چیه؟کار خاصی رو که نباید انجام بدی خودت؟فقط میبری توپخونه دیگه.بعد این بازیای اورجینالی که الان دارم چی میشه؟همش میپره؟بعد بازیای کپی رو کجا میفروشن همه بازیا کپیشون اومده؟همون توپخونه داره؟آدرس یا شماره یه مغازه معتبر رو بدید تا قبل عید بدم

لطفا تک تک این سوالات رو جواب بدید تا خیالم راحت شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

شرمنده بابت اسم بازی ایناها این مگه جی تی آی هفت نیست؟

ما اعداد رومی رو دوم خوندیم الان سومم یادم رفته
    مورتال کمبتم ایناها شاید بازم تو اعداد رومی اشتباه کردم:

شرمنده دیگه ما تازه واردیم.راجع به این -- کامل توضیح بدید که من برم کپی خور کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •