تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 596 از 1667 اولاول ... 9649654658659259359459559659759859960060664669610961596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,951 به 5,960 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

انقدر دست کاري کردم که ديگه بازي اجرا نشد! گند زدم... منظورم بازي Half Life 2 هست
    خواستم اينجا اون فايله رو درخواست بدم:
    filesystem_stdio.dll موجود در HalfLife2\bin خواهش ميکنم نياز اساسي دارم...
    ضمنا اين فايل مثل چي تو اينترنت ريخته اما ورژن ايني که تو اينترنت هست با مال خود بازي فرق ميکنه اينه که اينجا درخواست دادم تا اونايي که خود بازيو دارن لطف کنن اين فايل رو آپلود کنن برام يه دنيا ممنون ميشم!
    Last edited by sina1100; 25-06-2008 at 10:17.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    اگه بازی phantasy star کرک داره لطف کنید و بذارید آخه تو DVD بازی نیست بازیم بدون اون اجرا نمیشه.ممنون میشم
    لطفا درخواست خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
    سلام
    من با بازی turok مشکل دارم. وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه شروع بازی میاد ولی وقتی که میخام برم توی بازی خیلی کند اجرا میشه و بعد صفحه سیاه میشه و همین طور میمونه و مجبورم که بیام بیرون.در ضمن تمام تنظیمات رو روی حداقل گذاشتم. و اینکه بازی کرایسیس و کال اف دیوتی4 روی سیستم من اجرا میشن.
    سیستم من:
    سی پی یو = amd دو هسته ای 4000+
    کارت گرافیک=انویدیا 7100gs
    رم= یک گیگ
    سیستم عامل=ویندوز اکس پی سرویس پک 3 که بعد از اینکه دیدم بازی کار نمیکنه سرویس پک 3 رو پاک کردم و الان سرویس پک2 هست.
    ممنون
    این ایراد از سه جا میتونه ناشی بشه:

- رزولیشن صفحه نمایش به طور صحیح تنظیم نشده ... برای این منظور تنظیمات صفحه نمایش ویندوز رو دستکاری کنید.
    - کارت گرافیک شما برای اجرای این بازی با حداقل امکانات نمیخونه ... که بیشتر از این مورد میتونه باشه.
    - ورژن درایور کارت گرافیک شما به روز نیست... برای این منظور از این آدرس اقدام به دریافت آخرین درایور کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای گذاشتن عکس در پستهاتون به این ترتیب عمل کنین...

وارد این سایت بشین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بر روی Browse کلیک کنید. در حالت استاندارد, قسمت Image فعال است.
    عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید ... و در نهایت بر روی UPLOAD NOW کلیک کنید.

حالا یا بر روی کلیک کنید و آدرس عکس رو وارد کنید.
    (لطفا در این حالت اندازه عکس, بزرگتر از 640x480 و حجم عکس بیشتر از 80KB نباشه.)
    و یا بر روی کلیک کنید و آدرس رو مابین ][ قرار بدید.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من با بازی turok مشکل دارم. وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه شروع بازی میاد ولی وقتی که میخام برم توی بازی خیلی کند اجرا میشه و بعد صفحه سیاه میشه و همین طور میمونه و مجبورم که بیام بیرون.در ضمن تمام تنظیمات رو روی حداقل گذاشتم. و اینکه بازی کرایسیس و کال اف دیوتی4 روی سیستم من اجرا میشن.
    سیستم من:
    سی پی یو = amd دو هسته ای 4000+
    کارت گرافیک=انویدیا 7100gs
    رم= یک گیگ
    سیستم عامل=ویندوز اکس پی سرویس پک 3 که بعد از اینکه دیدم بازی کار نمیکنه سرویس پک 3 رو پاک کردم و الان سرویس پک2 هست.
    ممنون
    از توجه دوستان ممنون!
    از اونجایی که طبق چیزی که از فروشنده و اینترنت دریافتم چون سیستم من میتونه این بازی رو اجرا کنه احتمالا باید اخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود کنم.

داره خودمونی میشه serwiliam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بهشت کثیف

پيش فرض

با تشکر از havas عزیز.این عکسش بید!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به همه دوستان مشکل قبلی در بازی SimCity™ Societies حل شد فقط هنگام اجرای بازی یه صفحه میاد وقتی رو play کلیک میکنی این پیغام میاد

ایا مشکل از ویندوزه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

2 جواب بديد

سلام دوستان
    من بازي 2 Truecrime را روي سيستم خودم نصب كردم و اجرا شد و بعد كه روي يه سيستم كه تقريباً مثل سيستم خودم بود نصب كردم وقتي اجراش ميكنم مانيتور ميره تو حالت استند باي اگه ميشه بگيد مال چيه
    ممنون
    كسي نيست جواب ما رو بده؟؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من در بازی فیفا منیجر 08 میخواهم برم تو بازی Don t send میده.(تو بازی هستم .میخواهم برم داخل فوتباله این جوری میشه)چی کار کنم؟
    سیستمم:
    geforce 5500
    ram 512
    cpu 2.4

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازي 2 Truecrime را روي سيستم خودم نصب كردم و اجرا شد و بعد كه روي يه سيستم كه تقريباً مثل سيستم خودم بود نصب كردم وقتي اجراش ميكنم مانيتور ميره تو حالت استند باي اگه ميشه بگيد مال چيه
    ممنون
    این مشکل به احتمال بسیار زیاد از ناکافی بودن پاور ناشی میشه و میتونه دلیل این مشکل باشه.
    انقدر دست کاري کردم که ديگه بازي اجرا نشد! گند زدم... منظورم بازي Half Life 2 هست
    خواستم اينجا اون فايله رو درخواست بدم:
    filesystem_stdio.dll موجود در HalfLife2\bin خواهش ميکنم نياز اساسي دارم...
    ضمنا اين فايل مثل چي تو اينترنت ريخته اما ورژن ايني که تو اينترنت هست با مال خود بازي فرق ميکنه اينه که اينجا درخواست دادم تا اونايي که خود بازيو دارن لطف کنن اين فايل رو آپلود کنن برام يه دنيا ممنون ميشم!
    دوست عزیز! لطفا درخواست فایل مورد نظر رو در تاپیک خود بازی مطرح کنید.
    با تشکر از havas عزیز.این عکسش بید!
    این پیغام خطا از این مورد ناشی میشه که بازی نصب شده (یا نسخه اصلی و یا نسخه تکمیلی) به نوعی دستکاری شده محسوب میشه.
    یعنی فایلهای بازی مشکل داره. ( Setup بازی ارجینال نیست.) و به همین دلیل نسخه تکمیلی بازی نمیتونه نسخه اصلی رو پیدا بکنه.
    سلام به همه دوستان مشکل قبلی در بازی SimCity™ Societies حل شد فقط هنگام اجرای بازی یه صفحه میاد وقتی رو play کلیک میکنی این پیغام میاد

ایا مشکل از ویندوزه ؟؟؟؟
    این مشکل به ویندوز نمیتونه ربط داشته باشه بلکه از این موارد میتونه ناشی بشه:

- ورژن DirectX به روز نیست.
    - ورژن درایور کارت گرافیک به روز نیست.
    - کارت گرافیک شما با حداقل امکانات برای اجرای بازی نمیخونه. (به احمال زیاد مشکل از این مورد هست)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من در بازی فیفا منیجر 08 میخواهم برم تو بازی Don t send میده.(تو بازی هستم .میخواهم برم داخل فوتباله این جوری میشه)چی کار کنم؟
    سیستمم:
    geforce 5500
    ram 512
    cpu 2.4
    این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:

- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه.
    - کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند.

قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

- ورژن DirectX به روز نیست.
    - ورژن درایور کارت گرافیک به روز نیست.
    - کارت گرافیک شما با حداقل امکانات برای اجرای بازی نمیخونه. (به احمال زیاد مشکل از این مورد هست)
    -DirectX را که اونی که تو سی دی هست نصب کردم
    -چه جور باید درایور کارت گرافیک را آپدیت کنم
    -چه جوری این مشکل را حل کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •