چطور میشه برعکس این کار رو انجام داد؟(یعنی از اینترنت کامپیوتر توی گوشی استفاده کنی بدون بلوتوث! یاwify)???
![]()
چطور میشه برعکس این کار رو انجام داد؟(یعنی از اینترنت کامپیوتر توی گوشی استفاده کنی بدون بلوتوث! یاwify)???
![]()
تا انجایی که میدونم تنها راهش همون بلوتوس و ویلن هستش احتمال زیا با کابل نمیشه
اقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه
يه برنامه تميز و راحت سراغ داريد اساتيد p990 كمك
تو کلوپ هک p990 کیبرد فارسی p1 مخصوص P990 رو گذاشته اند که درست کار می کنهاقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه
يه برنامه تميز و راحت سراغ داريد اساتيد p990 كمك
برنامه نصبی برای فارسی سازی کل گوشی هم هست که در مورد من و دوستم باعث ریستارت گوشی میشه
اینو نصب کن ببین جواب میده کیبرد مجازی هست من خودم از این استفاده می کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحيد جان اينو مي خوام اينستال كنم ميگه اين قبلا اينستال شده در صورتي كه من كي بوردو فونت هارو پاك كردم و گوشي هم ريستارت كردم فكر ميكن مشكل كجاست؟
برای هک بیا اینجا و هر کاری گفته انجام بده
برای هک ساین این فایل رو با برنامه X-plore بریز تو گوشیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ی X-plore رو تو گوگل سرچ کنی این پشکل برات میاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 13-02-2009 at 00:56.
سلام.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری تشخیص بدیم صفحه نمایش p990 اصلی هست یا نه؟؟
خودم اینجوری فکر میکنم که وقتی گوشی خاموش هست یا توی حالت استند بای، در صفحه های غیر اصلی نقاطی یدیده میشه که تقریبا به فاصله 1 میلیمتر از هم قرار دارن ولی در صفحه اصلی اینجوری نیست.
نتیجه من درسته یا نه؟ ( وقتی هم کنار هم با صفحه های روشن مقایسه کنیم صفحه اصلی پر نورتر و شفاف تره. درسته؟؟
سوال سوم اینکه صفحه اصلی پیدا میشه یا نه؟؟ اگه میشه چنده قیمتش؟
نکته: منظورم از صفحه اصلی، اصل بودن خود گوشی نیست. آخه حتی بعضی فرانسوی ها که صفحه عوض میکنن اینجوری میشه.
پیشاپیش سپاس
من فکر میکنم این نقاط مربوط میشه به تاچ گوشی همون لمسی بودنش چون رو G900 هم دیدم
< * >> * > * این کد رو در حالت فیلیپ بسته بزن بعد برو رو تو Servise Test بعد Display رو انتخاب کن اینجا صفحه نمایشت رو تست میکنه ببین چطوریه
< = جهت راست
>= جهت چپ
*= ستاره
آره. کد رو میدونم.
ولی اگه دقت کرده باشین برخی ها هم هستن که صفحشون کاملا یک دسته و اتفاقا همونا حالت لمسیشون هم بهتره.
حالا من نمیدونم که آیا این نقطه دارا صفحه تعویضی هستن یا نه.
و مهمتر اینکه دقیقا مطمئن نیستم که کیفیت و روشنایی صفحه یکدستا بیشتر باشه. چون فقط 1 بار کنار همدیگه دیدمشون و دقیقا هم مقایسه نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)