تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 942 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض قرعه کشی نیمه شعبان

فرصت شرکت در قرعه کشی بزرگ ایرانسل به مناسبت نیمه شعبان تا 26 شهریور 1386 تمدید شد، بدین ترتیب این قرعه کشی در تاریخ 31 شهریورماه 1386 برگزار می شود.

Please note that MTN Irancell’s 15th of Sha’ban promotion is extended to 17th September 2007, so this lucky draw will be held on 22nd September 2007.

[URL="http://mtnirancell.persiangig.com/image/%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2%20%D9%82%D8%B1%D8%B 9%D9%87%20%DA%A9%D8%B4%DB%8C%20%D9%86%DB%8C%D9%85% D9%87%20%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg"]http://mtnirancell.persiangig.com/image/%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2%20%D9%82%D8%B1%D8%B 9%D9%87%20%DA%A9%D8%B4%DB%8C%20%D9%86%DB%8C%D9%85% D9%87%20%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg[/URL]
    Last edited by MTNIrancell; 02-09-2007 at 12:43.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.

خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.

دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
    از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.

27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.

خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
    همه چی داره از دست میره..
    شاهین جان خیلی ناراحت شدم بابت این قضیه من میدونم چی میکشی منم خودم با این مسائل آشنا هستم ،توی این بیدادگاها آدم از زندگی کردن پشیمون میشه . چه شاکی چه متهم ، خیلیها هم فقط دهن باز کردن یک خراشی بهشون زده بشه تا دندون طمع تیز کنن ارث پدرشون رو از آدم بگیرن .بهرحال آرزو میکنم دندان طمع این آقا بشکنه ویک جوانی خوبی مثل شمارو در این موقعیت آزار نده ومشکل شما حل بشه
    به امیدخدا مشکلت حل میشه

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ایرانسلا فقط برای mms و GPRS می خواستم.بعدشم که sms به درد خور شد. من نمگیم ایرانسل خیلی ایده آله ولی من از TCI تنها آنتن دهیش که بیشتره را به ایرانسل ترجیح میدم.سرعت ارسال sms ایرانسل بیشتر از 4 برابر tci هست و خیلی محاسن دیگه.در ضمن شما اگه بخوای از حالا که این قدر صبرت کم باشه می خوای آینده چیکار کنی؟فکرم نمی کنم مساله موبایل خیلی برا شما حیاتی باشه شما خیلی هارا در نظر بگیر که واقعا کارشون با موبایل می چرخه که چه لطمه ای دیدن.پس بی خیال این قدر حرص نخور دو روز دنیا ارزش نداره.تو مملکت ما این موردا خیلی زیاده که فقط باید چشمارا بست.

tci !!
    tci توی شیراز در حال حاضر آنتن دهیش عالیه اس ام اس ها خیلی سریع میرسه و کیفیت مکالمشم خوبه...ولی ایرانسل حتی توی مناطق تحت پوشش اگه یکی بهم زنگ بزنه وصل میشه به پیامگیر و برای من میزنه تماس دریافت نشده و ... و اس ام اس ها بهم نمیرسه...
    موبایل شاید برای شما اسباب بازی باشه ولی من بهش نیاز داشتم که خریدم و وقت و پول و حوصله هم ندارم که دم ساعت برم سیم کارت عوض کنم.
    من برای همین دو روز دنیا زندگی میکنم...که ماشالله ایرانسل ر** توی این دو روز.

مشکل شما هم همینه که چشمهاتونو روی همه چی میبندین و هر کی هر کلاهی بخواد سرتون میذاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا شاهين عزيز.
    شماره ام را برات فرستادم.
    منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض فهرست طلایی ایرانسل و تخفیف 10 درصدی در تعرفه مکالمه

اون ADSL ی که من گفتم 13600 تومانه خیلی جاها دارند ولی پهنای باندش 2 گیگا بایته ... برای هر 5 گیگا بایت پهنای باند هم باید 5300 تومان بدی ... ولی با این محدودیت پهنای باند باز هم خیلی کارآیی داره ... ضمن اینکه اکثر شرکت ها ساعت های بامداد رو پهنای باند مجانی می دن ... مثلا این شرکتی که من ازش اکانت گرفتم 3 تا 7 صبح پهنای باند رایگانه یعنی به اون 2 گیگا بایت کاری نداره ... بعضی شرکت ها هم شنیدم 3 تا 10 صبح پهنای باند رایگان می دن ... تو همین پهنای باند رایگان حدود 300 مگابایت میشه دانلود کرد...

خوب .... تو مطلب بالا که هیچی در مورد ایرانسل نبود ... ترسیدم دعوام کنید که اینجا فروم ADSL نیست! ... ایرانسله؟ واسه همین هم یه مطلب شاید برای بعضی ها تکراری در مورد ایرانسل بگم .... تا اونایی که تازه واردن با خدمات ایرانسل بیشتر آشنا بشن ...

فهرست طلایی ایرانسل ( با انتخاب شماره طلایی اشتباه نگیرید)

این امکانی هست که ایرانسل در اختیار فقط سیم کارت های دائمی قرار داده است ( فقط سیم کارت های دائمی )

شما می توانید 5 شماره ایرانسل رو ( چه دائمی چه اعتباری ) به سیستم معرفی کنید . در اینصورت هزینه تماس با شماره های فهرست طلایی شامل 10 درصد تخفیف خواهند شد در حال حاضر تماس از ایرانسل به ایرانسل ( در طرح ثانیه ای) دقیقه ای 50 تومانه ( بدون در نظر گرفته طرح های تشویقی ) که اگر از سیستم فهرست طلایی استفاده کنید 10 درصد تخفیف شامل حال شما می شود یعنی حدودا دقیقه ای 45 تومان برای تماس با شماره های ایرانسلی که در فهرست طلایی قرار داده اید می پردازید ... برای هر شماره که به فهرست طلایی اضافه می کنید 400 تومان هزینه روی قبضتان خواهد آمد ... این 400 تومان فقط یکبار از شما دریافت می شود و تا زمانی که نخواهید این شماره را به شماره دیگری تغییر دهید هزینه ی دیگری از شما دریافت نمی شود ...

برای فعال سازی این سیستم ( فقط برای دائمی ها ) با شماره 130 تماس بگیرید و وارد منوی فهرست طلایی شوید و مراحل را برای وارد کردن شماره های دلخواه پیگیری نمایید.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

tci توی شیراز در حال حاضر آنتن دهیش عالیه اس ام اس ها خیلی سریع میرسه و کیفیت مکالمشم خوبه...ولی ایرانسل حتی توی مناطق تحت پوشش اگه یکی بهم زنگ بزنه وصل میشه به پیامگیر و برای من میزنه تماس دریافت نشده و ... و اس ام اس ها بهم نمیرسه...
    موبایل شاید برای شما اسباب بازی باشه ولی من بهش نیاز داشتم که خریدم و وقت و پول و حوصله هم ندارم که دم ساعت برم سیم کارت عوض کنم.

مشکل شما هم همینه که چشمهاتونو روی همه چی میبندین و هر کی هر کلاهی بخواد سرتون میذاره.
    من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !

شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی. همه با شما ملایم و با احترام حرف می زنند اما شما از همه طلبکاری داری اعصاب همه را میریزی به هم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

من نمي فهمم سيم كارت رايگان ايرانسل كلاهبرداري يا 1 ميليون سيم كارت كه ملت از تي سي آي مي گرفتن !
    عزيزم صبر كن مگه الكي كل ايران رو تو 1 سال پوشش دادن؟ اگه منم 13 سال وقت داشتم خاورميانه رو هم پوشش داده بودم تا الان ! كار شاقي نيست با گذشت زمان

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !

شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی
    من به کسی توهین نکردم...اگرم کردم اشتباه کردم و ازش معذرت میخوام.
    یه سوال دارم از شما...شما وقتی 16 سالت بود هیچ کاری نداشتی؟اگه مجبور بودی شب تا صبح کلتو بکنی تو کتاب و وقتی 5 دقیقه وقت داشتی میومدی یه چند تا اس ام اس بزنی و میدیدی اس ام اسات نمیرسه حوصله هم نداشتی.پولشو هم که باید بدونی چرا ندارم...

"در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!!"
    عزیز منم همینو دارم میگم...ایرانسل توی اصفهان هنوزم رسما راه نیفتاده...
    ولی ایرانسل توی شیراز رسما راه افتاده و وقتی ایرانسل میخواست توی شیراز راه بیفته در و دیوار شهر همش زرد بود...انواع تبلیغات..."اینقدر هدیه بگیرید...اینقدر مجانی برای عید...اینقدر تخفیف" و از همه مهمتر ..."توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل...تا یه مدت دیگه پوشش کامل میشه..." و ... اینجوری بود تا اوایل تیر...از همه پول گرفتن و از وقتیم دفترش راه افتاد بود از در و دیوارش آدم میریخت!...الان که قشنگ پول مردم بیچاره رو گرفتن دیگه از تبلیغات صفحه ای روزنامه و ... خبری نیست...خیلی کمتر شده...حالا پول مردم مرکز شهرو گرفتن هیچی الان تبلیغاشو یه جاهایی زده به چه بزرگی که به جرعت میگم تا 10 کیلومتر اونطرفتر آنتن دهی نداره.
    افزایش آنتن دهی؟!!!خودتون توی نقشه شیراز اون 2 تا نقطه آبی رو دیدید.حتی اونا رو هم برای تنوع زرد نکرده!!
    من کسایی رو میشناسم که همزمان با من رفتن سیم کارت خریدن و آنتن نمیده و چون کسی ازشون نمیخره گذاشتنش توی کمدشون.
    توی روزنامه ی امروز بخش نیازمندی ها رو گشتم....پایین تبلیغا هست مردم شمارشونو میدنا....نسبت ایرانسل به مخابرات صفر به صده!
    من تکنولوژی رو اسباب بازی ننامیدم(فعلو داشتین؟!)...اتفاقا یکی از آرزو های من اینه که از 3G استفاده کنم.
    من به اینکه روزی 10 تا سیم کارت عوض کنی و هر ماه ده نوع گوشی بخری میگم اسباب بازی شدن این وسایل.

من نمي فهمم سيم كارت رايگان ايرانسل كلاهبرداري يا 1 ميليون سيم كارت كه ملت از تي سي آي مي گرفتن !
    عزيزم صبر كن مگه الكي كل ايران رو تو 1 سال پوشش دادن؟ اگه منم 13 سال وقت داشتم خاورميانه رو هم پوشش داده بودم تا الان ! كار شاقي نيست با گذشت زمان
    من به این میگم کلاه برداری که به زور تبلیغات دروغ پول ملت رو بگیرن و حرفایی که باهاش پولتونو گرفتن رو به کلی فراموش کنند...دیگه وضعیت سرویس دهیش توی شیراز تعطیله.
    من 8 ماه صبر کردم گفتم حالا تابستون درست میشه ولی نشد...حالا از اول مهر تا آخر خرداد هم میتونم دووم بیارم...ببینم...2 سال برای نصب 1 آنتن جدید کافیه؟

الانه که به من بگن "با بچه های فروم پول میزاریم برات همراه اول میخریم"
    چرا شما علاقه دارید من بحثو تمومش کنم؟اگه ناراحتید شما پست های منو نخونید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم وضعیت ایرانسل مشهد...
    ايرانسل و وعده‌هاي وفا نشده در مشهد
    ۱۲:۴۶:۰۷ - ۸۶/۶/۹

ایرنا :
    اایرنا - مروز ديگر همه ايرانيان اپراتور دوم تلفن همراه يا "ايرانسل" را مي‌شناسند.

كافي است يكي دو ساعت پاي تلويزيون بنشينيد، گشتي در خيابانهاي شهر بزنيد و يا روزنامه‌ها را ورق بزنيد تا رنگ زرد تبليغات ايرانسل توجه شمارا جلب كند.

اپراتور دوم تلفن همراه از شيوه‌هاي گوناگون تبليغات محيطي و رسانه‌اي براي گسترش نفوذ خود در بين ايرانيان بهره مي‌برد كه يكي از اين شيوه‌ها ارايه هديه به خريداران است.

از جمله اين هدايا و يا شايد مهمترين آنها ارايه سيم‌كارت هديه به ازاي خريد سيم كارت اعتباري از ايرانسل است.

ايرانسل با برگزاري جشنواره در شهرهاي مختلف و تبليغات فراوان مدعي است كه به ازاي خريد هر سيم‌كارت اعتباري يك سيم‌كارت اعتباري را فورا تحويل مشتري مي‌دهد.

اپراتور دوم تلفن همراه از ‪۲۱‬مرداد تا يك شهريورماه جشنواره خود را در مشهد با تبليغات گسترده در روزنامه‌هاي محلي، سطح شهر و تلويزيون آغاز كرد اما با گذشت زمان برگزاري جشنواره، تماسهاي متعدد با خبرگزاري جمهوري اسلامي حكايت از آن داشت كه ايرانسل به وعده‌ها وفا نمي‌كند.

تعداد زيادي از شهروندان مشهدي با ارايه سند و مدرك به ويژه در زمينه ارايه سيم‌كارت هديه، مدعي هستند كه قول ايرانسل عملي نشده است.

به گزارش ايرنا جمعي از شهروندان روز سه‌شنبه با مراجعه به مركز خدمات ايرانسل در خيابان احمدآباد مشهد نارضايتي خود را از عملكرد اپراتور دوم اينگونه بيان كردند.

فردي كه خود را قناعت پيشه معرفي كرد به خبرنگار ما گفت: در زمان برگزاري جشنواره ايرانسل در مشهد ثبت نام كردم و مداركم هم تكميل است و تاكنون دو بار در زمان جشنواره و امروز هم كه يك روز از جشنواره مي‌گذرد مراجعه كرده‌ام ولي هنوز موفق به دريافت سيم‌كارت هديه نشده‌ام.

وي كه از برخورد نامناسب عوامل فروش اظهار نارضايتي مي‌كرد افزود: به خاطر دريافت همين سيم‌كارت هديه سفر كاري‌ام به تهران را لغو كردم ولي امروز هم نتوانستم سيم‌كارت هديه را دريافت كنم.

او تاكيد كرد:با اين رفت و آمدها و اتلاف وقتي كه ايرانسل بر روي دست ما گذاشته، خريد اين سيم‌كارت از خريد سيم‌كارت دولتي گرانتر در مي‌آيد.

علي هاشمي شهروند ديگر نيز با بيان اين كه چند روز است همسرش پيگير دريافت سيم‌كارت هديه است و هر روز به روز بعد حواله داده مي‌شود افزود:
    همسرم از بس كه آمد و رفت خسته شد و امروز من از اداره مرخصي گرفته و براي دريافت سيم‌كارت هديه‌ام مراجعه كرده‌ام كه هنوز موفق به دريافت آن نشده‌ام.

خانمي نيز كه خودش را معرفي نكرد مشابه همين قضيه را بيان كرد و گفت:
    همسرم پس از چند روز مراجعه براي دريافت سيمكارت هديه خود بالاخره از كوره در رفت و با ايرانسليها دست به يقه شد اين بود كه امروز از ترس وقوع دعوا و براي پرهيز از درگيري، خودم مراجعه كرده‌ام اما هيچكس پاسخگو نيست.

مراجعه‌كننده ديگري گفت: ايرانسل در يك كلام يعني تبليغ زياد و سرويس دهي ضعيف.

سيدرضا رضوي افزود: ايرانسل اصلا سرويس دهي مناسب و فعالي ندارد و مي‌توان گفت به كسي پاسخگو نيست زيرا آنقدر پاسخگويي ايرانسل به مراجعانش طول مي‌كشد كه آدم گاهي به اين فكر مي‌افتد كه از خير سيمكارتش بگذرد.

وي گفت: يك بار پنج هزار تومان از كارت شارژ ‪۱۰‬هزار توماني‌ام كه تازه فعال شده بود با يك تماس چند ثانيه‌اي از بين رفت اما هر چه مراجعه كردم كسي پاسخ درستي نداد.

او افزود: براي دريافت پاسخ هرگونه سوالي از مركز خدمات اپراتور دوم تلفن همراه در مشهد، بايد ساعتها در صف بايستيد.

يكي از نمايندگان فروش سيم كارت ايرانسل در مشهد نيز ضمن ابراز تاسف از وضعيت فعلي با تاييد صحبتهاي حاضران گفت: پنج نفر از اقوام خود من در روزهاي برگزاري جشنواره، سيم‌كارت اعتباري خريده‌اند ولي به جز يك نفرشان بقيه نتوانسته‌اند سيمكارت هديه خود را دريافت كنند.

وي كه خواست نامش ذكر شود افزود: تهيه اين گزارش توسط شما نيز دردي را دوا نمي‌كند زيرا به گمان من خود ايرانسل مي‌داند كه چه مي‌كند.

او گفت: اين كار ايرانسل مثل كار آن هنرپيشه يا خواننده‌اي است كه خودكشي مي‌كند يا اداي خودكشي را در مي‌آورد تا معروفتر شود.

نماينده ايرانسل در مشهد نيز با ابراز تاسف از اين وضعيت گفت: سعي مي‌كنيم همين امروز يا فردا يكي از نمايندگيهاي فروش را براي ارايه سيم‌كارت به كساني كه ايرانسل سيمكارتهاي هديه‌شان را نداده تعيين كنيم.

سعادتي افزود: كساني كه ايرانسل در مدت مقرر در جشنواره سيم‌كارتهاي هديه آنها را تحويل نداده مي‌توانند با تاخير و از طريق پست مركزي مشهد اين سيم‌كارتها را دريافت كنند.

اين در حالي است كه در تبليغات ايرانسل در مشهد بر ارايه "سيم‌كات اعتباري هديه با تحويل فوري" تاكيد شده و بسياري از خريداران اينگونه سيمكارتها زمان برايشان اهميت خاصي دارد زيرا مي‌خواهند سيم‌كارتها را به طور مثال در زمان معين به كسي هديه دهند.

يك دانشگاهي نيز كه در صف طولاني مركز خدمات ايرانسل در مشهد حضور داشت گفت: خصوصي كردن، واگذاري امور و كم كردن حجم دولت سياست درستي است به شرط آن كه نظارت عاليه دولت محفوظ باشد تا مردم بدانند كه شكايت خود را در كجا مطرح و پيگيري كنند.ك/‪

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

اینم وضعیت ایرانسل مشهد...
    ايرانسل و وعده‌هاي وفا نشده در مشهد
    ۱۲:۴۶:۰۷ - ۸۶/۶/۹

ایرنا :
    اایرنا - مروز ديگر همه ايرانيان اپراتور دوم تلفن همراه يا "ايرانسل" را مي‌شناسند.

كافي است يكي دو ساعت پاي تلويزيون بنشينيد، گشتي در خيابانهاي شهر بزنيد و يا روزنامه‌ها را ورق بزنيد تا رنگ زرد تبليغات ايرانسل توجه شمارا جلب كند.

اپراتور دوم تلفن همراه از شيوه‌هاي گوناگون تبليغات محيطي و رسانه‌اي براي گسترش نفوذ خود در بين ايرانيان بهره مي‌برد كه يكي از اين شيوه‌ها ارايه هديه به خريداران است.

از جمله اين هدايا و يا شايد مهمترين آنها ارايه سيم‌كارت هديه به ازاي خريد سيم كارت اعتباري از ايرانسل است.

ايرانسل با برگزاري جشنواره در شهرهاي مختلف و تبليغات فراوان مدعي است كه به ازاي خريد هر سيم‌كارت اعتباري يك سيم‌كارت اعتباري را فورا تحويل مشتري مي‌دهد.

اپراتور دوم تلفن همراه از ‪۲۱‬مرداد تا يك شهريورماه جشنواره خود را در مشهد با تبليغات گسترده در روزنامه‌هاي محلي، سطح شهر و تلويزيون آغاز كرد اما با گذشت زمان برگزاري جشنواره، تماسهاي متعدد با خبرگزاري جمهوري اسلامي حكايت از آن داشت كه ايرانسل به وعده‌ها وفا نمي‌كند.

تعداد زيادي از شهروندان مشهدي با ارايه سند و مدرك به ويژه در زمينه ارايه سيم‌كارت هديه، مدعي هستند كه قول ايرانسل عملي نشده است.

به گزارش ايرنا جمعي از شهروندان روز سه‌شنبه با مراجعه به مركز خدمات ايرانسل در خيابان احمدآباد مشهد نارضايتي خود را از عملكرد اپراتور دوم اينگونه بيان كردند.

فردي كه خود را قناعت پيشه معرفي كرد به خبرنگار ما گفت: در زمان برگزاري جشنواره ايرانسل در مشهد ثبت نام كردم و مداركم هم تكميل است و تاكنون دو بار در زمان جشنواره و امروز هم كه يك روز از جشنواره مي‌گذرد مراجعه كرده‌ام ولي هنوز موفق به دريافت سيم‌كارت هديه نشده‌ام.

وي كه از برخورد نامناسب عوامل فروش اظهار نارضايتي مي‌كرد افزود: به خاطر دريافت همين سيم‌كارت هديه سفر كاري‌ام به تهران را لغو كردم ولي امروز هم نتوانستم سيم‌كارت هديه را دريافت كنم.

او تاكيد كرد:با اين رفت و آمدها و اتلاف وقتي كه ايرانسل بر روي دست ما گذاشته، خريد اين سيم‌كارت از خريد سيم‌كارت دولتي گرانتر در مي‌آيد.

علي هاشمي شهروند ديگر نيز با بيان اين كه چند روز است همسرش پيگير دريافت سيم‌كارت هديه است و هر روز به روز بعد حواله داده مي‌شود افزود:
    همسرم از بس كه آمد و رفت خسته شد و امروز من از اداره مرخصي گرفته و براي دريافت سيم‌كارت هديه‌ام مراجعه كرده‌ام كه هنوز موفق به دريافت آن نشده‌ام.

خانمي نيز كه خودش را معرفي نكرد مشابه همين قضيه را بيان كرد و گفت:
    همسرم پس از چند روز مراجعه براي دريافت سيمكارت هديه خود بالاخره از كوره در رفت و با ايرانسليها دست به يقه شد اين بود كه امروز از ترس وقوع دعوا و براي پرهيز از درگيري، خودم مراجعه كرده‌ام اما هيچكس پاسخگو نيست.

مراجعه‌كننده ديگري گفت: ايرانسل در يك كلام يعني تبليغ زياد و سرويس دهي ضعيف.

سيدرضا رضوي افزود: ايرانسل اصلا سرويس دهي مناسب و فعالي ندارد و مي‌توان گفت به كسي پاسخگو نيست زيرا آنقدر پاسخگويي ايرانسل به مراجعانش طول مي‌كشد كه آدم گاهي به اين فكر مي‌افتد كه از خير سيمكارتش بگذرد.

وي گفت: يك بار پنج هزار تومان از كارت شارژ ‪۱۰‬هزار توماني‌ام كه تازه فعال شده بود با يك تماس چند ثانيه‌اي از بين رفت اما هر چه مراجعه كردم كسي پاسخ درستي نداد.

او افزود: براي دريافت پاسخ هرگونه سوالي از مركز خدمات اپراتور دوم تلفن همراه در مشهد، بايد ساعتها در صف بايستيد.

يكي از نمايندگان فروش سيم كارت ايرانسل در مشهد نيز ضمن ابراز تاسف از وضعيت فعلي با تاييد صحبتهاي حاضران گفت: پنج نفر از اقوام خود من در روزهاي برگزاري جشنواره، سيم‌كارت اعتباري خريده‌اند ولي به جز يك نفرشان بقيه نتوانسته‌اند سيمكارت هديه خود را دريافت كنند.

وي كه خواست نامش ذكر شود افزود: تهيه اين گزارش توسط شما نيز دردي را دوا نمي‌كند زيرا به گمان من خود ايرانسل مي‌داند كه چه مي‌كند.

او گفت: اين كار ايرانسل مثل كار آن هنرپيشه يا خواننده‌اي است كه خودكشي مي‌كند يا اداي خودكشي را در مي‌آورد تا معروفتر شود.

نماينده ايرانسل در مشهد نيز با ابراز تاسف از اين وضعيت گفت: سعي مي‌كنيم همين امروز يا فردا يكي از نمايندگيهاي فروش را براي ارايه سيم‌كارت به كساني كه ايرانسل سيمكارتهاي هديه‌شان را نداده تعيين كنيم.

سعادتي افزود: كساني كه ايرانسل در مدت مقرر در جشنواره سيم‌كارتهاي هديه آنها را تحويل نداده مي‌توانند با تاخير و از طريق پست مركزي مشهد اين سيم‌كارتها را دريافت كنند.

اين در حالي است كه در تبليغات ايرانسل در مشهد بر ارايه "سيم‌كات اعتباري هديه با تحويل فوري" تاكيد شده و بسياري از خريداران اينگونه سيمكارتها زمان برايشان اهميت خاصي دارد زيرا مي‌خواهند سيم‌كارتها را به طور مثال در زمان معين به كسي هديه دهند.

يك دانشگاهي نيز كه در صف طولاني مركز خدمات ايرانسل در مشهد حضور داشت گفت: خصوصي كردن، واگذاري امور و كم كردن حجم دولت سياست درستي است به شرط آن كه نظارت عاليه دولت محفوظ باشد تا مردم بدانند كه شكايت خود را در كجا مطرح و پيگيري كنند.ك/‪
    نمیدونم میدونی یا نه، ولی مشهد یکی از شهرهایی که ایرانسل پوشش و کیفیت خیلی خوبی اونجا داره، اینایی که اینجا هم نوشتن در مورد سیم کارت هدیه هستش ونه مشکل شبکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •