تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 595 از 1547 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

2. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دو روزه پینگ خراب شده فقط شاتل نیست همه جا خرابه چه isp های دیگه و چه سرورهای کاهش پینگ به خصوص از نوع اینترانت به نت .

4. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R#z@-R2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان به نظرتون من برگردم شاتل الان شاتل قضیه nfg/ لایت چی میده

دیگه مثل قبل نیست
    الان اسیاتک دارم رازیم ازش ولی نمیدونم چرا اسیاتک ریپ میزنه بعضی اوقات
    میخوام تا قبل از عید کنسول بگیریم انلاین بازی کنم
    100در100 چیزی من تا حالا از طرف اسیاتک برای گیمرها ندیدم که تعرفه ای بذاره
    شاتل چه جوری اگه پینگ شاتل خوبه قبل عید شاتل بگیرم
    تو خرید ترافیک دوستان شاتل نامحدود هم داره بسته های ترافیکی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by R#z@-R2; 20-11-2016 at 18:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام بچه ها من دو سه سال هستش ۵۱۲ نامحدود مخابرات دارم ولی دیگه سرعتش تو بازی ها داره اذیت میکنه. البته پینگش متوسطه ولی سرعتش خیلی کمه.
    میخواستم شاتل بگیرم ولی در مورد دو مورد نگرانم یکی اینکه بگیرم وضعیت پینگ بد باشه یکی هم در مورد حجم مصرفی. الان کسایی که آنلاین میزنن میشه بگن حدودا ماهی چه قدر مصرف میکنن. دانلود نمیکنم باهاش بیشتر گیم و وب گردی و تلگرام.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    دوستان بهترین طرح شاتل برای دانلود شبانه چی هست؟
    کسی از زاهدان هست؟
    ممنونم

اگه زیاد اهل دانلودی سمت شاتل نیا.کلا هر طرحی که بگیری شب زیاد دانلود کنی محدود میشی......

8. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام بچه ها من دو سه سال هستش ۵۱۲ نامحدود مخابرات دارم ولی دیگه سرعتش تو بازی ها داره اذیت میکنه. البته پینگش متوسطه ولی سرعتش خیلی کمه.
    میخواستم شاتل بگیرم ولی در مورد دو مورد نگرانم یکی اینکه بگیرم وضعیت پینگ بد باشه یکی هم در مورد حجم مصرفی. الان کسایی که آنلاین میزنن میشه بگن حدودا ماهی چه قدر مصرف میکنن. دانلود نمیکنم باهاش بیشتر گیم و وب گردی و تلگرام.

کسی نیست که بازی کنه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی نیست که بازی کنه؟؟

من بازی میکنم اونم از نوع شدیدش .
    اینکه که میگی سرعتش تو بازی اذیت می کنه بازی ربطی به سرعت نداره و فقط به پینگ ربط داره البته به سرور بازی هم ربط داره مثلا تو بازی های شوتر بعضی سرورها 30 هرتز هستن و بعضی 60 هرتز که طبیعتا پهنای باند بیشتری رو نیاز دارن اما از نظر سرعت همون 512 کافی هست .
    مثلا تو بتل 4 اگر من تو سرور 30 هرتز بازی کنم میزان پهنای باند مصرفی 192kbps هست یعنی انگار گذاشتم رو دانلود و داره با سرعت 20 kb/s دانلود می کنه اما تو سرورهای 60 هرتز نیاز به پهنای باند 256kbps داره یعنی انگار داره با 32 kb/s دانلود می کنه در نتیجه همون 512kbps کافی هست .
    مهم اینه که پینگ شما تا اونجایی که امکان داره پایین باشه .
    شاتل همیشه پینگش خوبه در حالت عادی 130 هست اما اگز تماس گرفته بشه و درخواست فعال کردن سرویس کاهش پینگ داده بشه پینگ باز هم پایین تر میاد مثلا 90 یا کمی کمتر .
    البته الان چند روز کل isp های مشکل دارن و پینگ از ظهر به بعد خراب میشه اما در حالت عادی 24/7 پینگ پایین میمونه .
    به نظرم شاتل رو سریع بگیر بعد تو جشنواره جچم بخر یا شاید حتی نیاز نباشه بخری میتونی 1.5 سال سرویس جشنواره رو بگیری با 144 گیگ حجم این بهتره هر 1 ماه یه بار هم جشنواره حجم میزاره .
    ضمنا بازی هایی رو هم که انجام میدی بگو تا من دقیق تر راهنمایی کنم .

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من بازی میکنم اونم از نوع شدیدش .
    اینکه که میگی سرعتش تو بازی اذیت می کنه بازی ربطی به سرعت نداره و فقط به پینگ ربط داره البته به سرور بازی هم ربط داره مثلا تو بازی های شوتر بعضی سرورها 30 هرتز هستن و بعضی 60 هرتز که طبیعتا پهنای باند بیشتری رو نیاز دارن اما از نظر سرعت همون 512 کافی هست .
    مثلا تو بتل 4 اگر من تو سرور 30 هرتز بازی کنم میزان پهنای باند مصرفی 192kbps هست یعنی انگار گذاشتم رو دانلود و داره با سرعت 20 kb/s دانلود می کنه اما تو سرورهای 60 هرتز نیاز به پهنای باند 256kbps داره یعنی انگار داره با 32 kb/s دانلود می کنه در نتیجه همون 512kbps کافی هست .
    مهم اینه که پینگ شما تا اونجایی که امکان داره پایین باشه .
    شاتل همیشه پینگش خوبه در حالت عادی 130 هست اما اگز تماس گرفته بشه و درخواست فعال کردن سرویس کاهش پینگ داده بشه پینگ باز هم پایین تر میاد مثلا 90 یا کمی کمتر .
    البته الان چند روز کل isp های مشکل دارن و پینگ از ظهر به بعد خراب میشه اما در حالت عادی 24/7 پینگ پایین میمونه .
    به نظرم شاتل رو سریع بگیر بعد تو جشنواره جچم بخر یا شاید حتی نیاز نباشه بخری میتونی 1.5 سال سرویس جشنواره رو بگیری با 144 گیگ حجم این بهتره هر 1 ماه یه بار هم جشنواره حجم میزاره .
    ضمنا بازی هایی رو هم که انجام میدی بگو تا من دقیق تر راهنمایی کنم .
    Battlefield 1 و FIFA
    منظورم از اذیت کردن مثلا منو بتلفیلد ۲ دیقه طول میکشه باز شه وگرنه قضیه پینگ رو در جریانم. ممنون.
    راستی شاتل رو اینترنتی میتونم را بندازم یا باید برم جایی؟

Last edited by Abmt; 21-11-2016 at 14:16.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Battlefield 1 و FIFA
    منظورم از اذیت کردن مثلا منو بتلفیلد ۲ دیقه طول میکشه باز شه وگرنه قضیه پینگ رو در جریانم. ممنون.
    راستی شاتل رو اینترنتی میتونم را بندازم یا باید برم جایی؟

منظورت Battlelog هست ؟
    آره اون سرعتت اگر کم باشه زیاد خوب باز نمی کنه البته Bf1 دیگه Battlelog نداره و همه چی داخل بازی هست که من اینطوری اصلا دوس ندارم ولی برای سرعت پایین بهتر هست !!!!
    اما اگر منظورت وارد شدن به بازی هست که ربطی به سرعت نداره باید SSD داشتی باشی !!!! اگر بازی رو HDD ریختی که هیچی نصفش شکنجه ست چون loading خیلی طول میکشه واسه اینجوری بازیا حتما باید SSD داشته باشی که الا قیمتاش خیلی خوبه !!!
    نه اینترنتی میشه اما واسه تخلیه خط فعلی باید بری پیش مخابرات چیا درخواست بدی !!!
    Last edited by George Shelly; 21-11-2016 at 14:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

منظورت Battlelog هست ؟
    آره اون سرعتت اگر کم باشه زیاد خوب باز نمی کنه البته Bf1 دیگه Battlelog نداره و همه چی داخل بازی هست که من اینطوری اصلا دوس ندارم ولی برای سرعت پایین بهتر هست !!!!
    اما اگر منظورت وارد شدن به بازی هست که ربطی به سرعت نداره باید SSD داشتی باشی !!!! اگر بازی رو HDD ریختی که هیچی نصفش شکنجه ست چون loading خیلی طول میکشه واسه اینجوری بازیا حتما باید SSD داشته باشی که الا قیمتاش خیلی خوبه !!!
    نه اینترنتی میشه اما واسه تخلیه خط فعلی باید بری پیش مخابرات چیا درخواست بدی !!!
    الان فهمیدم که امکانات مخابراتی شاتل تو منطقه ما پر شده. خوب الان من درخواست بدم تا کی طول میکشه نوبتم بشه ؟؟
    میترسم مخابرات رو قطع کنم این حالا حالا ها درس نشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •