تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 1320 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

رشت 4g شده عزیز پریروز اومدن انتنش رو تو اداره نصب کردن اینکه راش انداختن به صورت کامل نمی دونم انتن 3g رو پایین کشیدن و انتن 4g رو نصب کردن
    مخابرات مرکز 6 رشت
    ظاهرا 3 تا تریلی تجهیزات آوردن تو انبار و مثل ... دارن نصب و راه اندازی می کنن
    می گن همراه اول تصمیم گرفته تا دهه فجر اکثر شهر های بزرگ و کوچک رو به سرعت فور جی کنه که احتمالا هم موفق بشه چون مشکل زیر ساختی مانند سایر اپراتور ها نداره.

Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
    تجهیزات مورد نیاز برای فاز 7 توسعه نسل نو به تمامی مراکز استان ها ارسال شده و در حال نصب میباشد. در شهرهایی که مشکل تامین دیتا و پهنای باند نباشد بعد از نصب، راه اندازی انجام خواهد شد.
    متاسفانه در شهرهای های کوچک به دلیل عدم ارتقا خطوط انتقال با مشکلات عدم تامین دیتا و پهنای باند مورد نیاز برای هر سه اپراتور هستیم.
    این که شما میفرمایید همراه اول مشکل زیر ساختی ندارد درست نیست و اگر در منطقه و مرکز مخابراتی زیر ساخت مناسب نباشد همه ی اپراتور ها را به دردسر میاندازد. مگر اینکه تامین دیتا بوسیله لینک های رادیویی از نقطه و مرکز مخابراتی دیگر باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

تجهیزات مورد نیاز برای فاز 7 توسعه نسل نو به تمامی مراکز استان ها ارسال شده و در حال نصب میباشد. در شهرهایی که مشکل تامین دیتا و پهنای باند نباشد بعد از نصب، راه اندازی انجام خواهد شد.
    متاسفانه در شهرهای های کوچک به دلیل عدم ارتقا خطوط انتقال با مشکلات عدم تامین دیتا و پهنای باند مورد نیاز برای هر سه اپراتور هستیم.
    این که شما میفرمایید همراه اول مشکل زیر ساختی ندارد درست نیست و اگر در منطقه و مرکز مخابراتی زیر ساخت مناسب نباشد همه ی اپراتور ها را به دردسر میاندازد. مگر اینکه تامین دیتا بوسیله لینک های رادیویی از نقطه و مرکز مخابراتی دیگر باشد.
    اقا سعید شما از اطلاعی از شهرستان سیریک ندارین کی بروزرسانی میشه BTS؟

Sent from my SM-J500F

اقا سعید شما اطلاعی از پوشش 3Gشهرستان سیریک ندارین کی درست میشه؟

Sent from my SM-J500F

كسي جوابي نداشت؟

.............

سايت همراه اول نقشه پوشش 4G نداره؟
    يه نقشه پوشش هست ولي مثل ايرانسل تفكيك شده نيست
    الان من از كجا بدونم خونمون تحت پوشش هست يا نه؟
    فقط جلوي اسم شهرمون زده 4G/3G
    از نرم افزار open sigalاستفاده کن میتونه پوشش دقیق شهرتون رو تفکیک کنه واسه هر اپراتور هم 3Gهم 4G

Sent from my SM-J500F

3. این کاربر از mehran5486 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

اقا سعید شما از اطلاعی از شهرستان سیریک ندارین کی بروزرسانی میشه BTS؟

Sent from my SM-J500F
    اقا سعید شما اطلاعی از پوشش 3Gشهرستان سیریک ندارین کی درست میشه؟

Sent from my SM-J500F
    خوشبختانه در این فاز نگاه ویژه ای به استان هرمزگان شده و بیشتر شهرهای استان در طرح توسعه حضور دارند. تجهیزات هم برای نصب در همه ی شهرها که یکی از انها سیریک است دریافت شده و در بندرعباس است. در سیریک سه سایت تریجی و احتمالا یک سایت (مرکز شهر) فورجی خواهیم داشت. زمان نصب دقیق مشخص نیست اما سعی میشود نصب تا اخر سال انجام شود و راه اندازی به سال بعد موکول شود.

5. 2 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه چطوره ؟ چقد میده با IDM

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من با شبکه همراه اول مشکل دارم

هنگام دانلود با 4g همراه اول بعد از حدود 20 ثانیه شبکه خودش به 3g تغییر میکنه
    با سیم کارت ایرانسلم این مشکل رو ندرام میخواستم بدونم ایا امکان داره که همراه اول داره این کار رو میکنه یا این که گوشی من مشکلی داره

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

با سیم کارت ایرانسلم این مشکل رو ندرام میخواستم بدونم ایا امکان داره که همراه اول داره این کار رو میکنه یا این که گوشی من مشکلی داره
    سیگنال ضعیف ه حتما ، چند خط آنتن LTE دارید ؟

9. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من تازه امدم توی منطقه میرداماد
    اینجا چرا اینقدر سرعت پایین هست __ 4G ایرانسل و 3G ایرانسل به زور با کلی فشار و بدبختی 2-3 مگابیت سرعت داره___هرچی هم زنگ میزنم اعتراض میکنم میگن مشکل نداره یا نهایت یک پرونده باز میکنند و خودکار بعد چند روز پیامک میاد که مشکل حل شد!
    سرعت همراه اول هم افتضاح هست چه نسل 4 چه نسل 3 به زور و کلی دعا....حدود 5مگابیت میشه
    در حالی که مثلا همزمان توی قیطریه 44مگابیت سرعت دارم

کسی این منطقه مشکل من را دارد ی___ راهی داره درست بشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خبر خوب
    پس از مدتها تبلیغ دروغ، شبکه همراه اول در اهواز بهتر شده. من تونستم با گوشی 3G سرعت 1.5مگ از همراه اول بگیرم. (نادری)
    در نمایشگاه هم سیمکارت 4G میفروختند و به 4G وصل بودند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان

سلام اگه گوشیت آندروید هست و نسخه آندرویدش ۶ هست نرم افزار 4G LTE onlyرو از مایکت دانلود کن و بزار رو LTE only درست میشه

Sent from my SM-J500F

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام . بسته نامحدود شبانه 7 روزه و یک ماهش هر کدوم چند گیگ محدودیت حجم دارن ؟
    Last edited by .:Bardia:.; 19-01-2017 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •