توی توییترش که نوشته بود اواسط آذر
Sent from my HTC One using Tapatalk
توی توییترش که نوشته بود اواسط آذر
نسل سوم ایرانسل خیلی مزخرفه همش قطع وصل. اصلا اینترنتی در کار نیست.صد رحمت به رایتل.![]()
رایتل 3 روزه به شدت مزخرف شده، هم قطع میشه هم اکثرا تست که میگیری فیکس رو 16 کیلوبایت میمونه.. فکر کنم یا محدود کردن یا خرابه..:||||
من که 2 ساله استفاده می کنم هرگز ناراضی نبودم اما الان که اعصابم خورده از دستش.
رایتلم سرعتشو ازاد کرده??
کسی تایید میکنه؟
من از خیره ایرانسل گذشتم محض تست نوترینو همراه اولو فعال کردم خدایی محشره یعنی سورپرایزم کرد سرعتش رو دو مگه.فعلا عالیه.رایتل هم قبلا استفاده کردم اونم خوب بود. تازه گی شاید رایتل خراب شده. ولی ایرانسل که خدایی مفت نمیارزه.
حتی اگر بقول شما سرعت آپلود 3gبالا هم باشه (که برای جلوگیری از مکالمه ی تصویری میدونیم که اینطور نیست) ایشون که از تورنت دانلود نمیکنن که شما میگی آپلودش بالاست!
اگه حجم دزدی داره صورت میگیره اونم در این ابعاد باید شکایت کرد تا دمار از روزگارشون دربیاد و یا سیستم نرم افزاریشون رو درست کنن
اگه صدایی درنیاد رسیدگی هم نمیشه
فکر خوبیه
دوستانی که اعتقاد دارن حجم دزدی میشه چرا شکایت نمیکنن??
سلام
من استفاده ای از 3جی نکردم ولی با صحبت های دوستان بنظرم یا نرم افزار ایرانسل مشکلداره یا بهش مشکل وارد کردن
چون 3جی فقط مصرف باطریش دوبرابره وگرنه مصرف ک همونه ، فرض کنیم نت من 2مگ باشه به اندازه دو مگ سرعت داره یا 12مگ باشه سرعت به اندازه 12مگه.اپلود و دانلود برای ک فایل برای دو سرعت ثابته
من ک شب ها از شاتل 1گیگ دانلود میکنم نهایت میزنه 300مگ اپلود...ولی اگر 24گیگ بخری و 12گیگ استفاده بکنی ، نمیدونم چطوری حساب میکنند.
خونه پرش که بگیم نرم افزارها دارند از نت استفاده میکنند ، مگر چقدر باید کم بشه؟
خداروشکر د رمحل سکونت ما نه رایتلی هست نه 3جی همراه اول و ایرانسل![]()
دوشب پیش من تست کردم، 2.3 گیگ دانلود + آپلود داشتم(با du meter و data manager گوشی تست کردم) ولی 4.5 گیگ از حجمم کم کرد :| دقیقا دو برابر.........
ولی دیشب که تست کردم درست بود و حجم اضافه کم نکرد.
فعلا دوباره یه شکایت ثبت کردم تا ببینیم چی میشه :|
دقعه قبل که پولمون رو برگردوندن ایندفعه هم شاید حجم رو برگردونن.......
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)