تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 752 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    یه آمپ خوب که تو تهران بشه گیر آورد چی پیشنهاد می کنین؟آمپی که بین
    300 تا 200 میلی وات بشه ازش گرفت.اگه نمونه ی پورتابل هم اینجا قابل تهیه اس لطف کنید بگید.با سپاس.

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cx280 و cx300 هر دو هدفونهایه خوبی هستن بنسبت قیمتشون.متاسفانه فعلا شور ایران موجود نیست.
    ولی شما یه تحقیقی در باره klipsch image s4 بکنین.باس خیلی خوبی داره مید و های و تفکیک بالایی هم داره.جدیدا دوستان حدود 110 هزار تومان تهیه کردن که فکر کنم تو این رنج قیمت بهترین هدفون inear باشه.و فکر کنم از همه لحاظ ازش راضی باشین.
    ممنون از توجهت...یه نگاهی به مشخصاتش انداختم...امپدانسش 18 اهمه با پلیری ک 16 اهمیه جواب میشه گرفت ازش؟

و اینکه همچنان منتظر پیشنهاد های ایر باد (Ear Bud) هستم چون فکر کنم بیشتر با سلیقم جوره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام

یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
    ممنون میشم کمکم کنید واسه انتخاب

زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
    کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم

دوست داشتم Supra-aural (Ear pad) l باشه نشد in ear

jays three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4 یا هر مدل دیگه. قیافشم مهمه واسم

شرمنده دفعه سومه میپرسم

salar_221 فکر کردن فقط آدرس میخوام. ولی ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از توجهت...یه نگاهی به مشخصاتش انداختم...امپدانسش 18 اهمه با پلیری ک 16 اهمیه جواب میشه گرفت ازش؟

و اینکه همچنان منتظر پیشنهاد های ایر باد (Ear Bud) هستم چون فکر کنم بیشتر با سلیقم جوره...
    بله فکر کنم جوابگو باشه .اختلاف 2 اهم فکر نکنم زیاد محسوس باشه.در هر صورت هدفونه خیلی خوبی هست .میتونین در باره creative ep630 و ep830 هم تحقیق کنین.سونی هم چند مدل earbud داره که از نمایندگی ایران رهجو میتونین بپرسین.متاسفانه بغیر از اینها earbud دیگه ای سراق ندارم میتونین از اساتید بپرسین.
    موفق باشین.

5. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    اگه بگید چقدر میخواید هزینه کنید و اینکه امکان خرید از خارج رو دارید یا نه، بهتر میشه راهنماییتون کرد.
    من تازگیا ایربادsennheiser MX580 رو خریدم و اگه چند روز صبر کنید یه ریویو کامل واستون میذارم. ولی تو رنج زیر 100 هزار تومن میتونید به همین MX580 یا AKG k318 فکر کنید. توضیحات بیشتر رو میذارم واسه موقعی که دو تا مورد بالا رو مشخص کردید.

7. 2 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یک سوال:

آیا درسته که هدفون تازه که خریداری میشه، باید آب بندی کرد!؟ مثلا 100 ساعت موزیک پخش کنه تا صداش درست دربیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

یک سوال:

آیا درسته که هدفون تازه که خریداری میشه، باید آب بندی کرد!؟ مثلا 100 ساعت موزیک پخش کنه تا صداش درست دربیاد؟
    با اجازه اساتید
    قسمت اول آره که بهش میگن Burn-in ولی نه هر موزیکی
    اینجا همه چیز درست گفته شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از mos2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
    ممنون میشم کمکم کنید واسه انتخاب

زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
    کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم

دوست داشتم Supra-aural (Ear pad) l باشه نشد in ear

jays three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4 یا هر مدل دیگه. قیافشم مهمه واسم

شرمنده دفعه سومه میپرسم
    سلام به شما
    با فرض اینکه میخواید از داخل خرید کنید:
    1- Ultraportable
    1-1-بهترین و بهترین گزینه واسه هر کسی که به این سبک از هدفون ها علاقه داره، مدل jays v-jays هستش.
    چون از لحاظ ویژگیهای صوتی، یکی از باکیفیت ترین هدفون های ultra portable هستش. بسیار سبکه و از لحاظ راحتی هم بسیار مناسبه و البته تو ایران به قیمت نازل 50 هزار تومن یعنی نصف قیمت سایت آمازون فروخته میشه!

1-2-مدل بعدی مدل sennheiser px-100 ii هستش. باس قوی داره. میدرنج اون خوب و های متوسطی داره. به اندازه v-jays راحت نیست ولی با این حال خوب رو گوش میشینه و اذیت نمیکنه. میشه گفت ظاهر اون از جیز بهتره. ولی قیمتش 145 هزار هست که با این حساب در مقابل v-jays حرفی برای گفتن نداره.

2- In ear
    1-2- پاناسونیک HJE 300 با قیمت 30-25 : به نسبت قیمتش کیفیت خوبی داره.
    2-2-jays t-jays three با قیمت 80 :باس خیلی خوب. مید خوب و های قابل قولی داره و صدای اون باز و airy هست که واسه یه inear با این قیمت خیلی جالبه. فقط سایز بزرگ و شکل خاصی داره که قبل خرید باید مطمین شید که باهاش راحتید.
    2-3- klipsch s4 با قیمت حدود 120 :کیفیت ساخت و ظاهر اون کمی پایینتر از t-jays هست ولی تو گوش راحتتر میشینه. باس قوی و مید خوب داره و های اون هم خوب هست . هدفون خوبی هست به خصوص برای سبکهای الکترونیکی که باس قوی نیاز دارن.

12. 4 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله فکر کنم جوابگو باشه .اختلاف 2 اهم فکر نکنم زیاد محسوس باشه.در هر صورت هدفونه خیلی خوبی هست .میتونین در باره creative ep630 و ep830 هم تحقیق کنین.سونی هم چند مدل earbud داره که از نمایندگی ایران رهجو میتونین بپرسین.متاسفانه بغیر از اینها earbud دیگه ای سراق ندارم میتونین از اساتید بپرسین.
    موفق باشین.
    نه کریتیو رو ک گفتم فقط بیس داره !چیز دیگه ای نمیشه شنید باهاش!
    ممنون سونی رم نگاه میندازم....

سلام.
    اگه بگید چقدر میخواید هزینه کنید و اینکه امکان خرید از خارج رو دارید یا نه، بهتر میشه راهنماییتون کرد.
    من تازگیا ایربادsennheiser MX580 رو خریدم و اگه چند روز صبر کنید یه ریویو کامل واستون میذارم. ولی تو رنج زیر 100 هزار تومن میتونید به همین MX580 یا AKG k318 فکر کنید. توضیحات بیشتر رو میذارم واسه موقعی که دو تا مورد بالا رو مشخص کردید.
    سلام، هزینه رو ک گفتم قبلا حدود 100 باشه خوبه ولی حالا اگه یکم بالا ایینم بشه مشکلی ندارم...

اتفاقا منم شدیدا مدلهای mx به دلم نشسته ولی نیست اینور انگار ....مدل mx 880 واقعا عجب چیزیه نسبت به قیمتش ک 50 دلاره خیلی مشخصات خوبی داره انگار ....راهی هست برای تهیه از اونور آب؟!

پلیرم i9 cowon و تو مشخصاتش زدن هد فونهای 16 اهمی رو درایو میکه ... k318 متاسفانه 32 اهمیه..
    Last edited by h.khafan; 07-02-2012 at 22:36.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    یه آمپ خوب که تو تهران بشه گیر آورد چی پیشنهاد می کنین؟آمپی که بین
    300 تا 200 میلی وات بشه ازش گرفت.اگه نمونه ی پورتابل هم اینجا قابل تهیه اس لطف کنید بگید.با سپاس.
    سلام به شما

متاسفانه آمپ موجود نیست یا اگر هم باشه به تعداد بسیار محدود وارد شده

برای خرید آمپ خیلی مسائل دیگه ای مهمتر هست که توان آمپ تقریبآ جزوء پارامترهای مهم اون و الویت دار نیست مثلآ مهتر از اون اینه که نوع آمپ رو بر اساس کاربرد و هدفون انتخاب کنیم و محدودیتهایی مثل فضا و هزینه رو هم در نظر بگیریم و همینطور سورس خودمون رو فراموش نکنیم که چه کیفیتی داره و مهمتر از توان آمپ محدوده امپدانس قابل درایو کردن آمپ هست هر چند که بی ارتباط هم با توان نیست ولی بسیار مهمتر از اون هست که این باعث میشه توانایی آمپ رو در درایور کردن چند هدفون با امپدانس مختلف و یا کیفیت صدای آمپ رو با تفاوت امپدانس هدفون بر اساس فرکانسهای مختلف اعمال شده به هدفون سنجید

به هر حال برای شروع فکر میکنم بهتر باشه که اول هدفون و سورس رو مشخص کنید و برای اونها آمپ تهیه کنید چون اآمپ بین مسیر این دو ابزار قرار داده میشه ولی هر دو اونها زمانی که آمپ در بین اونها باشه رفتار متفاوتی یا کیفیت متفاوتی خواهند داشت که گاه ممکنه بد و گاه ممکنه خوب باشه به همین خاطر آمپ رو اغلب بر اساس مدل دقیق هدفون انتخاب میکنند چون با این فرض که هدفون چه مشخصه های صوتی و کیفی و الکتریکی داره می شه مشخص کرد که کدوم آمپ توانایی راه اندازی اون هدفون رو به بهترین شکل ممکن داره ولی ممکنه همین آمپ با یک هدفون دیگه کیفیت معمولی داشته باشه حتی با توجه به اینکه این هدفون دوم از اولی بهتر باشه

در آخر از روی مشخصات به هیچ عنوان نمیشه به کیفیت صدای یک آمپ مشخص نمره داد چون هر آمپ با هر هدفونی کیفیت متفاوتی داره و به همین خاطر تا جای ممکن از تجربه دیگران استفاده کنید تا هزینه زیادی بی خودی صرف نکرده باشید و اینکه هدفونهای زیر 200 تومن به آمپ نیاز ندارند چون مشخصات صوتی اونها به حدی نیست که با آمپ و بدون آمپ چیز زیادی از دست بدیم و همینطور اختلاف کیفیت آمپهای زیر 400 تومن تقریبآ بسیار کم هست به خصوص مدلهای پرتابل و اگه کاربردتون حرفه ای هست از مدلهای رومیزی استفاده کنید که از هر نظر با کیفیت تر از پرتابلها هستند اما نه همه مدلها

شما هم موفق باشید.

15. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •