من به خاطر نویز زیاد البته قیمت کمتر و حجم بیشتر مجبور شدم سرویس و عوض کنم اون موقع رو شونزده بود الان روی 8میخوان ببندن فقط خدا کنه که روی هشت میبندن سرعت بالاتری بهم بده
چون اون موقع روی 16 بود تا 3به زور میداد دوستان نظرتون؟
من به خاطر نویز زیاد البته قیمت کمتر و حجم بیشتر مجبور شدم سرویس و عوض کنم اون موقع رو شونزده بود الان روی 8میخوان ببندن فقط خدا کنه که روی هشت میبندن سرعت بالاتری بهم بده
چون اون موقع روی 16 بود تا 3به زور میداد دوستان نظرتون؟
دوستان دو سوال دو کلمه ای
یکی نویز گیر واقعا نویزگیره یا فقط یه جعبه تقسیم بین مودم و تلفن
دوم اینک کابل های تلفنی هستند چهار رشته سیم دارند اینت فرق با سیم چیه وکدامش بهتره برای مستقیم کردن از سر خط
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
نویز گیر یه بورد کوچیکه باسه تفکیک فرکانس در داخل سیم و برای همین عملا سرعت شما را مقداری کم میکند
به اون کابل ها میگن دو زوج برای دو شماره تلفن بهترین سیم برای مستقیم زدن کابل های حاکستری دو زوح هستند
دوستان, مطلب برای پیشگیری نویز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا پیشنهاد شده 5متر سیم بین splitter تا modem اضافه شود, کسی اطلاع داره؟
Last edited by dadash42; 27-02-2018 at 11:36.
مهندس الان یه سوالی اینجا پیش آمد من تلفن خانه رو در آوردم ، نویزگیر هم در آوردم مستفیم مودم رو از سر خط به دستگاه وصل کردم یه تغییراتی داشت برام شد سوال
قبل از در آوردن تلفن و نویز گیر
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode Interleave Up Stream 1021 kbps Down Stream 8191 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 25 SNR Margin Down Stream 18.1 SNR Margin Up Stream 26.8 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 26 Up Stream BER 1e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 14.5 Down Output Power 19 ES 5 SES 0
مستقیم وصل کردن بدون تلفن و نویزگیر از سر خط بیرون به فاصله 3 متر
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode Interleave Up Stream 1021 kbps Down Stream 8191 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 24 SNR Margin Down Stream 18.8 SNR Margin Up Stream 27.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 0 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 15 Down Output Power 19 ES 0 SES 0 UAS 0
اسپلیتر سالمه ، خطت برای سرویس 8 مگ کاملا مناسبه به نظرم با همین 8 مگ بساز![]()
نه این کارها که گفتی اثری نداره.
- - - Updated - - -
نه این کارها که گفتی اثری نداره.
واقعا نویز گیر است در واقع یک فیلتر پایین گذر است.
کابلی استفاده کن که زوج آن به هم تابیده باشه. مثل سیم رانژه های خود مخابرات یا کابل های شبکه. تابیده شدن در این کایل ها خیلی مهمه.
در مودمت annex m رو خاموش کن وضعیت downstream ات بهتر می شه. به نظرم من میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.
کدوم نویز؟ چرا فکر میکنی نویز داری؟ همچین چیزی روی خطت مشخص نیست.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)