دوستان یک سری بازی از فروشگاه ویندوز دانلود و نصب کردم حالا میخواهم با کارت گرافیک nvidia ران کنم ولی تو صفحه استارت ویندوز 8 راهی برای اینکه دستور بدیم با کارت گرافیک دوم ران بشه نیست !
راه حل چی است؟
دوستان یک سری بازی از فروشگاه ویندوز دانلود و نصب کردم حالا میخواهم با کارت گرافیک nvidia ران کنم ولی تو صفحه استارت ویندوز 8 راهی برای اینکه دستور بدیم با کارت گرافیک دوم ران بشه نیست !
راه حل چی است؟
منظورتون رو متوجه نشدم
با سلام .
از توی Nvidia Control Panel تنظیمات Global configurations رو روی کارت گرافیک انویدیا بزارین
دوستان من در تنظیمات لپ تاپ ، display off و sleep رو روی never گذاشتم اما با این حال 5 دقیقه به سیستم دست نزنم میره روی حالت Sleep
باید چیکار کنم مشکل حل بشه ؟
ممنونم
با سلام .
تنظیمات برای هر Power Profile منحصر به فرد هسش . یعنی مثلا تنظیمات High performance روی Balanced تاثیری نداره . چک کنین الان Power options روی چه حالتیه و تنظیمات رو برای کدوم حالت اعمال کردین
نکته : به جای دستکاری تنظیمات حالت رو می تونین بزارین روی High performance . در این حالت به طور پیش فرض سیستم روی Sleep نمی ره
Last edited by Public Enemy; 26-07-2014 at 13:26.
دوستان واسه بلوتوث چیکار کنم
میفرسته ولی دریافت نمیکنه
چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم
سلام.
و خسته نباشید.
ببخشید من میخوام رو این مدل ویندوز 7 نصب کنم.
اولا 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی..
یا اصلا فرقی هم میکنه..؟
هر کدومش که فکر می کنید نصب کنم بهتره لطف کنید بفرمایید درایور های مخصوصش رو از کجا دانلود کنم..
ممنون میشم اگه لینک بزارید
سلام
64 بیتی نصب کنید
البته در کل بهتره ویندوز 8 نصب کنید که درایورها هماهنگی کامل داشته باشند.
درایور ها در سایت خود لنوو موحود هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من مدت یک سال و خرده ای هست که z500 i5 خریدم ولی الان یه مدتیه که وقتی میخوام فایل صوتی بذارم صدا نداره باید حتما ریست کنم تا صدا بیاد که اونم باز ممکنه قطع بشه و باز ریست ...
الان باید چیکار کنم؟کارت صدا رو پاک و دوباره نصب کنم درست میشه؟نمیدونم از کجا باید پاک کنم ؟!
ولی برای نصبش فروشنده یه سی دی داده که درایورهای ویندوز 8 رو داره که یکیش Audio هست ..همین رو نصب کنم درست میشه؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید
کسی نیست جواب منو بده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)